Šta je novo?

Terraria

stavio sam vrata na kucicu ali nikako ne mogu da provalim kako se otvaraju/zatvaraju. ?

Desno dugme miša ;)

Kasnije ćeš moći i mehanizme da praviš, sa žicama i tajmerima, polugama i tako to.

uh nasao sam gde je problem.nisam podmetnuo blok ispod vrata pa se nisu mogla otvarati :) daaaleko sam ja od mehanizama :)

Nije mi jasno kako si postavio vrata ako nisi imao blok ispod. Da bi postavio vrata moraš imati rupu veličine tri bloka i blok ispod i blok iznad. Ne mogu da vise u vazduhu.

imam ih jos uvek.stoje dole na travi a gore u bloku i ne mogu ih otvoriti :) probao sam pored staviti jos jedna sa blokom ispod i ta vrata rade :)

slika01.jpg

Poslednja izmena:
zabodi baklju ili nesto... nista ti se ne vidi u ss-u. ,)

Stvarno super vest. :)

Videćemo kakve će biti kontrole, ali može baš super da se odradi. Naravno, Multiplayer je obavezan. Kada bi dodali još neke stvari... :)

Evo nesto na slican fazon ali se igra u browseru. Igra je tehnicki suplja i ima bagova ali je zarazna do bola. Oprez!

http://www.unlok.ca/wayward/

Planira li neko da igra terairu kada izadje novi patch? Ja sam raspolozen za multyplayer ako bude moglo.
Ako jos neko hoce posalji poruku ovde.

Terraria

The news its out! Terraria for iOS will be releasing tomorrow! Android and Windows Phone to follow soon!

Players will discover more than a dozen environments and face treacherous perils including over 75 twisted foes, magical creatures, and villainous bosses. Terraria supports Game Center leader boards and achievements and includes Facebook integration so you can share screenshots of your adventures and creations.

Game features include:

• Redesigned Controls & Game Balance – The controls have been completely redesigned for the Multi-Touch environment on iPhone, iPad and iPod touch and every aspect of the game has been tweaked and balanced to give players the perfect Terraria experience on the go.

• Retina-Optimized – The game is fully optimized for the stunning Retina display on iPhone, iPad and iPod touch.

Terraria is available for $4.99 from the App Store on iPhone, iPad and iPod touch or at www.AppStore.com/Terraria starting tomorrow, 8/29/2013!

The new game was developed by Codeglue.

Ovo je sa fejsbuka. Ko će dočekati android...

Vrh Dno