Šta je novo?

Terraria

Racunaj na mene sutra... posalji mi pass.

Poslednja izmena:
Bolje sutra. Hteo sam veceras da gledam film. Cujemo se onda sutra uvece oko 9 cheers

Ali meni nece da pravi hp potionse :(. Imam 99 praznih staklenih boca, imam i one narandzaste pecurkice sa povrsine i one plavkaste pecurkice sto rastu ispod zemlje i onaj slajm sto se dobija kada se koknu oni blobovi kojih ima svugde. Stojim pored workbencha, anvila i furnace, stola i stolice i nista, ne daje mi opciju da pravim napitke??? -.-

Treba ti bocica na tom stolu koji se nalazi pored stolice da bi pravio napitke. Tek kada imas bocicu na stolu onda imas alchemist table bez toga su to obicni astal i stolica :)

U ovoj igri ladno ima i kvestova. Kul :)

Ovaj novi apdejt (1.0.5) je značajno olakšao igru. Protivnici su totalno neizazovni, tu su booster potioni, guide ima spisak recepata itd.

...mene su sinoc odvalile meteor glave. Sreca, tu je barakuda pa je uspeo da ih savlada i sakupi meteorit ... Odma smo napravili dzedaj maceve:).

Zovte mene pa u troje da kukamo...

...mene su sinoc odvalile meteor glave. Sreca, tu je barakuda pa je uspeo da ih savlada i sakupi meteorit ... Odma smo napravili dzedaj maceve:).

Vidiš taj meteorit nikako da nađem. Imam hellstone setove, imam demonite setove ali nemam meterit.

Jel moze neko na PM da mi posalje na koji nacin moze ovo da se igra preko neta? Kao Uruk i Barakuda sto igraju, imam 2 kompa kuci ali bi Mile hteo da se nakaci pa da pikamo u troje.

Hvala

koliko vidim na steamu ovo nije free?

Jel moze neko na PM da mi posalje na koji nacin moze ovo da se igra preko neta? Kao Uruk i Barakuda sto igraju, imam 2 kompa kuci ali bi Mile hteo da se nakaci pa da pikamo u troje.

Hvala

Tunngle.

Instaliraš program, uđeš u Terraria network, odabereš server, nađeš IP i port (mislim da je 777), staviš pass i kreiraš world i server. Ostali samo join uz unošenje IP i passa.

Ja i uruk igramo preko hamachi-a. Veoma jednostavno, instaliras hamachi, kreiras mrezu na hamchi-u, das Username i Pasword kome hoces, i onda kreiras normalno igru u terraria-i. Onaj ko je u tvojoj mrezi normalno se prikljucuje kao da je u lan-u povezan komp.

Nisam znao da moze preko tunngle-a. Mozda bi bilo dobro probati. Ponekad imam lag u igri, sad neznam da li je do hamchi-a ili nesto drugo.

Naravno da ne može, svi kupuju original preko Steama da bi igrali preko Tunngle :p

Teta bato, teta.

ROFL

Ma bre zezam te. Ne bi koristio Tunngle da imam oriđiđi Terraria...

Tunngle se i koristi za "scenska" izdanja kao i Hamachi i Garena. Sva tri imaju istu namenu, ja koristim Tunngle jer smatram da je najkompletniji.

Poslednja izmena:
ROFL

Ma bre zezam te. Ne bi koristio Tunngle da imam oriđiđi Terraria...

Tunngle se i koristi za "scenska" izdanja kao i Hamachi i Garena. Sva tri imaju istu namenu, ja koristim Tunngle jer smatram da je najkompletniji.

:zgran: Znaci ne mogu da verujem, kako si mogao da tako... Jednog potpuno nevinog i najvnog korisnika da mu kazes tako... ! G@V brutalniji si od kombinacije Rokija, Ramba i Milke Canic!

Ma instalirao sam ja Tunngle ali se bas nesto nisam snasao sa njime, onda sam instalirao Hamachi i on mi je daleko konkretniji. Odma ti da IP, napravis server cepnes lozinku i to je to (valjda jos ga nisam isprobao u praksi). Aj probacu tunngle ponovo da vidim sta i kako....

E sada sam ga instaliso i potrazio uputstvo na netu kako se koristi :) Nisam ocekivao da je ovoliko foolprof program :d Mile (i Illidane) ako ocete mozemo da probamo ovo ja cu da hustujem Srkalov i moj svet a vi instalisite tunngle pa da se sva cetvorica (ili troica) prikacimo i malo opikamo :)

Poslednja izmena:
Hteo bi i ja cisto da probam kako radi preko tunngle-a. Ajde ako nisi ukapirao kako da kreiras cimni me na pp pa ci ti objasniti, pa cu ja pokusati da se prikljucim. Hocu bar desetak minuta da probam na tvom tunngle serveru da vidim da li ce biti lagova.
Jedna stvar, kada hostujete igru iskljucite torrente i sav DL i UL zato sto sa tim ukljuceno moze dosta da laguje za one koji se prikljuce na tvoj server. Ajde posalji mi pp kada vidis poruku pa da isprobamo ,)

'ebala vas igra sad sam morao da je instaliram :) ako se navucem na nju bice :smackbum:

igra zahteva .NET i XNA framework , ali ja nikako ne mogu da pokrenem download sa M$ sajta za XNA :p

Neki upad ili maintance servera :d

...gotovo je ovo... moracemo svi na lecenje... posle.
Ja od juce kopam. Samo sto nisam kolabirao.

Poslednja izmena:
Pa jes moramo da se sastanomo u igri. Nego kako ide komunikacija???? Neki voip ingame ili skype ili nesto drugo, videh da i tunngle ima nesto ili kako???? Aje bre da se sakupimo i utepamo ono oko :d

Nazad
Vrh Dno