Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

ja sam povukao ispod 400evra u dolarima i jos mi nije stiglo, povukao sam oko 16tog, nisam verifikovao racin na gox-u

ici cu sutra opet do banke ako stignem da proverim da nije leglo

"The current mining difficulty is 11,187,257. The next difficulty is estimated to change by 8.17% to 12,101,111 on block #237,887. That should be 12 hours 48 mins 36 seconds from now."

Zasto mislis? Ja sam npr otvorio visu u intesi u dolarima.

^
izbaciti ovo na prvu stranu da zna raja ....

Sada ce nešić pitati sta da radi verovatno :) pišete suportu da vam vrate lovu na racun, bezobrazni su, umesto to da odmah urade i posalju mail da ne salju dolare cekaju da quqate pa tek onda vracaju

Pa da bi naplatili 4000 jena umesto 2000.

Mamu im njinu, sto onda nisu zamrcili nego se proseravaju, sad cu da im pisem odmah, kako da vidim da li sam verified ilitrysted?

kako ih kontaktirate na [email protected]?

Poslednja izmena:
ne mogu da editujem poruku, odgovorili su mi bar brzo, a to je verovatno automatizovani email,
Hello,

Thank you for contacting us. Sorry for the delay and we were able to locate the transaction in question. It appears that our bank is still in the middle of processing the funds,and we will keep you updated once the transactions is processed. We apologize for any inconvenience this may cause.

Thanks,

MtGox.com Team

Znaci nece biti problema da ti posalju dolare?

Ja pustio sa goxa pare na intesu pre 7 dana i jos nema para na racunu. :mad:
Da su poslali po golubu pismonoshi, stigle bi.

Ima nekih problema. Takođe, i ja sam odradio isplatu pre 10-ak dana i još nije ništa stiglo. Kontaktirao sam support, izvinjavaju se, nešto me zavlače :D, kao vide moj transfer ali ne znaju da mi kažu gde je zapelo. Misle da je problem u međubanci. Srećom da mi ne gori pod nogama da plaćam račune i opremu ali ovo može da poremeti planove nekome.

Izgleda da nemaju novca na računu, tj. da je istina da su im Ameri zaplenili 60-ak miliona $. :S:

Poslednja izmena:
Ali ti nisi uradio potpunu verifikaciju, skenirao dokument... i sta jos treba. To se radi ako ces 1000€ i vise dnevno.

Mozda gresim ali tako je pisalo ma Gox-u.

Ko bre nije skenirao. I pasos i racun od vip-a. Odobrili mi 5k dnevno.

sta znam videcu za neki dan da li ce mi uplatiti dolare, mada ono da ne salju dolare za srbiju sam tek video kada sam ukucao tekst u googlu i iz googla otisao na linkako mi skinu proviziju za povracaj verowatno mi se ne isplati da ih iznapusavam kulturno?

Prosto, nemaju pare

Ljudi, javljate obavezno ako imate informacije u vezi probacivanja. Javite ako nekome stigne lova i posle koliko je vremena stiglo. Trebam i ja prebacivati nesto a verovatno i ostali pa da znamo sta nas ceka i kako da resimo to.
Kakva je procedura prebacivanja sa btc-e npr?

Eure je Mige prebacio.

Sto kaze Sajber javljajte kako je stanje, meni ovde nesto smrdi.

Hmm..citam i ja sad, ovoliko kasnjenje bas ne obecava :trust:, no videcemo nadam se da ce vam stici pocetkom nedelje.

Znao sam ja da nece izaci na dobro cim sam danas kupio grafu.

ako su ameri s*ebali libertyreserve tu je i btc-e ostecen zar ne? ovamo su zez*uli i mtgox?

ovaj put je cena pokrila difficulty , kad bi ovako bilo uvek bilo bi odlicno :smoke:

^ to nema da se desi

cena i dff su bili u nekakvoj korelaciji dok su rudari velikom merom uticali na cenu BTC-a , sad to nije slucaj niti ce ikada vise biti tako da smo mi GPU rudari ostavljeni na milost i nemilost berzanskih spekulanata ...

Nazad
Vrh Dno