Šta je novo?

WorldCoin [WDC] (scrypt)

Da, pustio svih 7 Mh/s. Definitivno ide na sve berze i definitivno treba nakupiti malo vise zaliha.

A sto se tice cene, doke god je na ovoj jednoj menjacnici, samo ce padati i padaati. Trebalo bi malo da ode gore dok ih ostale menjacnice ne uvedu. I mislim da je rano dosao na berzu, dosta bolja situacija bi bila da je dosao za 5-6 dana. Tada bi em bio veci dif pa se manje generisalo, em bi trzisna cena na crno bila dosta veca, mozda 5-6 ltc/100wdc.

Poslednja izmena:
Bila bi cena još manja da je došao kasnije. U najbolje vreme je stigao, mnogo više novčića bi bilo u rukama. Ovo je bolje od očekivanog, ne treba prodavati, treba samo sačekati bter,btc-e. Na prvu njihovo ponudu sve novčiće sručiti.

Samo bih se nadovezao na prethodni post : "i zaboraviti na ovaj coin (posle istovara :)"

*** ja prespavah, nego jel se zna koliko je iskopano

aj cim neko snimi da je jos negde izaso odmah da javi pa da vidimo sta cemo ... inace ja bih na tih 0.008 prodao sve bez razmisljenja i to istog trena samo da sam video ....:S:

Ja sam skontao na 0.002 ali dok sam se registrovao i prebacio palo na 0.0015 ...

Bojane koliki ti rudnik imas kad si izrudario 1000 za tako kratko vreme?

pa nemam ja veliki rudnik, 3-3,2 Mh ali sam ja poceo da kopam ovo na diffu 1,34 pa sam tako kopao i po 45WDC/h i eto za 2 dana se nakupilo skoro 1200 ....

Evo registruj se sada na cryptsy.com pa vidi koja ce biti cena, ako bude dobra prebacuj i prodaj...

edit: sad otvaraju taj exchange pa mozda bude dobra cena

edit2: Otvaraju u 16:00 danas pa ko god zeli moze da se registruje u medjuvremenu i ceka pocetnu cenu...

Poslednja izmena:
Evo registruj se sada na cryptsy.com pa vidi koja ce biti cena, ako bude dobra prebacuj i prodaj...

edit: sad otvaraju taj exchange pa mozda bude dobra cena

edit2: Otvaraju u 16:00 danas pa ko god zeli moze da se registruje u medjuvremenu i ceka pocetnu cenu...

A odkud znas?.

Sve se moze naci na bitcointalk forumu.

@sunce86,

+1. Za 56 minta otvaraju menjacnicu pa cemo videti odnos BTC:WDC, ili LTC:WDC koliki je. Ako je povoljan, prodati sve i cao zdravo.

Da... mada sada ide pump na mcxnow.com ... videti gde bude bolja ponuda i prodati odma sve....

Ja stalno visim na taj Bitcointalk,ali ne nadje tu informaciju kad tacno otvaraju,evo cekam od podne da se otvori,inace izrudario sam i ja nekih 1o80 wdc za malo jace od 2 dana sa 2Ghasha,pa sad mi nije lako,samo refresujem,uh kako mi promace ovo jutros na McxNow,nikako neki posten dinar da uzmem,sve sita.

Pa dobro, mozes i sada da prodas za 0.001 (uskoro mozda) i dobar si 100e za 2 dana, fala lepo... a mozes i da rizikujes i sacekas :)

Pu nisam kuci, znaci oko 4 se otvara nova menjacnica, da vidim da izbunarim kompjuter negde

https://bitcointalk.org/index.php?topic=210633.0

Evo je jedna od tema u vezi cryptsy-ja.

I ne brini se uopste, vrednost ce rasti i sigurno ce se ponoviti ona od jutros. Imam i ja u steku 2500 novcica pa i imam malo razloga za brigu. :)

Za sada ide lepo pumpanje cene na https://mcxnow.com/exchange/WDC . Sa 0.0006 su je uspeli vratiti na 0.0014 (ne gledajte ova dva papana stu su prodala za manje od 0.001). Kada bi doslo do 0.004, bilo bi ekstra.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=210633.0

Evo je jedna od tema u vezi cryptsy-ja.

I ne brini se uopste, vrednost ce rasti i sigurno ce se ponoviti ona od jutros. Imam i ja u steku 2500 novcica pa i imam malo razloga za brigu. :)

Za sada ide lepo pumpanje cene na https://mcxnow.com/exchange/WDC . Sa 0.0006 su je uspeli vratiti na 0.0014 (ne gledajte ova dva papana stu su prodala za manje od 0.001). Kada bi doslo do 0.004, bilo bi ekstra.

Pa tu temu sam ja i otvorio rano jutros cim su presli iz Beta u Live Beta,prvi sam video i odmah postovao narodu (eto dokaza od silnog refresovanja stranice) ,ali dzabe to je Beta,ne znaci mi nista.

I ja na poslu a wallet mi kuci na racunaru... Valjda ce cena opstati...

Poceo sam da lozim masu na chatu na mcxnow, da vidimo kako ce da se odrazi na cenu :D

I ja na poslu a wallet mi kuci na racunaru... Valjda ce cena opstati...

Poceo sam da lozim masu na chatu na mcxnow, da vidimo kako ce da se odrazi na cenu :D

I tu sam bio spreman,treca smena na poslu,a tablet sa internetom i team viewer-om (da bih pristupio wallet-u)kod mene,ali kazem vam nemam srecu.

edit Ide cena pomalo na gore, 0.0012 ali kad ljudi nebi davali jeftino,uzeli bi vise.

Poslednja izmena:
ja sad razmisljam na koliko da stavimna ovoj mcxnow menjacnici

Zasto se BTC i LTC hashrate mreza ne smanjuju? zbog cega ljudi ne prelaze masovno kad je profitabilnost preko 300% trenutna? Kontam da se isplati za 3 puta vecu profit na sat vremena povlaciti sa poolova i prodavati odmah :)

http://www.coinchoose.com/

Treba vremena da ljudi saznaju. 99% njih ni ne gleda alternativne valute. Da li se ne uzdaju u njih ili su imali losa iskustva sa Chinacoin, Fetahercoin, itd.. ne znam.

I lepo ovo raste, na mcxnow.com ide opustno na 0.0015, a cryptsy.com jos uvek baguje usled navale novih korisnika. Osecam da ce veceras/tokom noci biti idealno za trgovinu a nadajmo se i uzeti neki solidan kes.

Ljudi poz svima, sad se registrovah ovde..
Vec nekih nedelju dana se bavim kopanjem i relativno sam upucen sta se dogadja.. samo par pitanja u vezi ovog coina
GDE da napravim wollet? *i gde je najmanja provizija.
GDE da nadjem pravi pool za ovo, koji valja
I jel mislite da ima kakav takav potencijal ova Valuta?
kopam sad litecoin trenutno, a imam 2x7850
e da, i kako da podesim gui miner da kopa ovo, to mi bas ne ide od ruke... help :S:

Poslednja izmena:
Pa to i ja kontam, ko ce jos veci broj masina da prebacuje svaki cas na ovaj coin pa vracati nazad...

Bilo bi dobro da ovde imamo live prenos vas iskusnijih korisnika sto se tice cene i pravog trenutka za prodaju... :)

Probajte sa Chrome radi lepo sajt,a Firefox nema sanse,nece i nece.

Ja sam kupio 300coina po 0.0008 sad je duplo. Može još gore ako ovaj cryptsy bude radio kako treba, sada je preopterećen.

Sumnajm da je bilo sta kupio/prodao na cryptsy. :p

Na cryptsy-u sam uspeo da ubacim novčiće malo pre, a nisam tamo kupio.
Mcxnow sam kupio oko podne kada je išla cena dole.

Inače ne mislim prodavati. Koštalo me nekoliko ltc, vredi rizikovati i čekati 0.003 (ako bude)

Poslednja izmena:
Vrh Dno