Šta je novo?

Diablo 3

Posle 750h igranja na barbarianu ispada mi prvi mempo. Ali bez kritikala :(

Poslednja izmena:
koliki ti je all res?

za mp10 sam skontao da je neki minimum 650 all res

znatno nize.. ali ovaj resolve resava kada je frka.. to sam video i kod drugih monkova da su ubacili.. mislim moze umesto njega owe.. ali svejedno nesto u tom stilu bi moralo da se stavi, ne postoji nacin da se ide full dps.. barem ja nisam video

najveci mi physical 630 ali ostalo je bas malo..

pa to, opet spucas jeda passive slot za defansive.

Da, cini se kao nemoguca misija.
Ako bi isao na BiS iteme sa all resist moguce je, ali to se meri bilionima golda.

Mempo 70-80 all res
nat boots 70
crafted shoulders, bracers : 50-70, 50-70
mozda da se uzmu inna pants sa all res umesto vit, tu bi se dobilo 50-70
wh belt recimo 50 all res
Koliko sam gledao, vecina ide na dobar inna chest armor sa dex, vit i life%. Mozda bi mogla Tal Rasha sa all res al se onda gubi dex (dobija 9%as)

U sustini, da bi igrao sa 550-600 all res i potpuno se resio defanzivne pasivne, treba imati vrhunske ringove i amulet, da na svakom bude 40-50 ar (ali i sve ostalo sto treba). Jedan ring mora da bude natalija.
I naravno, oba oruzija sa life steal.

Ako nekom srecom dodjem u posed dex mempa i dobrog whiching hour belta, potrudicu se da nabavim/iskraftam ostalo :-devil-:
Ta dva itema su kljuc za all res monka bez OWE.

Sve stoji sto si napisao ali ja takvog monka ne videh : ) tj mozda i ima ali mu je dmg jadan.. a ideja je imati oko 300k unbuffed jer tada igra postaje smesna..

sada sam stavio owe uz neke modifikacije 730 all res.. ali i 5k manji dmg.. sada je 190k.. to je onako..

Poslednja izmena:
znam kad je neki lik na chatu invisu nudio trifecta nat ring, on mu samo rekao: nema all res, ne treba mi :)

Sve stoji sto si napisao ali ja takvog monka ne videh : ) tj mozda i ima ali mu je dmg jadan.. a ideja je imati oko 300k unbuffed jer tada igra postaje smesna..

sada sam stavio owe uz neke modifikacije 730 all res.. ali i 5k manji dmg.. sada je 190k.. to je onako..

Nije onako nego je odlicno, ne budi skroman :D
Monk sa 200k objasnjava na mp10.
Sve preko toga je bonus za koji moras papreno da platis.
Pogotovo ako bi da zadrzis life steal na oba oruzija.

Juce mi se desilo da udjem u public, stoje 3 monka pored stasha, onako sabijeno, jedan do drugog. Sva 3 su p100 i na ledjima Skorn.
Odmah mi je bilo jasno da je multiboxer.
Pogledam gear, sva 3 imaju sve identicno, vrlo male razlike.
Od grupe do grupe mobova se krece sa tempest rush, a elite sredjuje jako brzo, mp10 naravno.
Bilo mi je tesko i da ga pratim uopste.. WotB ne mogu dugo da odrzavam, jer je sve mrtvo iz 1-2 udarca. Jedino se lik malo duze zadrzi kod loota, dok pokupi za sva 3 heroja.
Odradio tako run, malo procaskali, samo sam zaboravio da ga pitam kakav PC ima kad mu sve to radi bez problema.

monk za mp10

200k dps
3k+ dex
650 all res
60k life
4.5-5k armor

Koliko mi je poznato preko 250k unbuffed moze i sa 3% ls, dakle to je neki "sweet point" kada ti ne treba vise od 3% takodje interesantan podatak.. moze i da se proveri.. zato masa i ide na glupavi EF koji ima crit dmg i socket a main hand 3% ls.. mene taj EF uzasno nervira vise ga ne koristim ali da dize dmg, moze i do 20-30k..

Slazem se, ja sam ranije uglavnom sam igrao, pa ne smeta.
Od kako je izasao 1.08 igra se uglavnom u ekipi, i tu nervira ostale. Jos ako 2-3 koriste EF...
Zato cu i da gledam da uzmem neki rare sword ili axe pored WKL.

Takodje i knockback nervira, pogotovo kad ih wiz sve zaledi a onda mu ja sa barbom izbijem elitu sa kb. Al dobro, ne moze sve savrseno :)

zato ima cm wiz + cyclon monk u ekipi :)

@illidan :
ajd napisi mi kojim redosledom aktiviras skilove u fajtu jer koliko sam razumeo ima razlike u efikasnosti.

moj build sa cyclone strike http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#aUSfYi!XgU!aZcacZ (moze da se stavi mantra of conviction overwave)

koristi se combination strike pasiva, na pocetku sweeping wind izgenerises spirit, zatim way of thunder fists za dodatni as, zatim mantra, zatim blinding flash za max buff i onda ih skupim sa cyclone strike (tu moze da se koristi na kraju i wave of light) ako ostane spirita posle opet lupim mantru za dps boost (traje 3 sec kod overwave)

e sad ako izbacis owe pasivu i umseto nje stavis beacon of ytar onda imas krace cooldowns pa mozes cesce da se buffujes sa blinding flash
dosta bitno crit chance barem 45% i attack speed barem 2

Poslednja izmena:
@illidan:
Thx!
Imam dosta veci cc i as od toga, tako da to nije problem.

Danas sam malo racunao sta donosi mempo + inna chest u odnosu na inna helm + tal rasha chest.
Razlika je oko 100dex + 20%life. Ali tesko je nabaviti 6cc na mempu pa tu moze da se izgubi 1 do 2 cc.
Takodje, druga opcija donosi malo vise resista.

PIM4GLWEMY9G1369212290954.png

desni klik na sliku copy link paste u novi tab :) forum smanjuje sliku

jel postoji jos neki forum za trejd i prodaju itema osim zvanicnog blizzovog i d2jsp ?

loothunter.net

opet ja sa "kolko vredi" pitanjem :D nema slicnih na AH...

Bar 600 miliona, nista manje.

samo sto ce prodati sledece godine za te pare :) sada kada se crafta jako retko neko kupuje amulete, ali nadje se. ako uleti neko sa kesom extra, ali ne bih stavljao malu cifru

200 milona starting bid, videcemo...

Vrh Dno