Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da provučem brojeve računa, lozinke... kroz aplikaciju programera koji se ovako štiti od spama?
Čovek se uči dok je živ...

Poslednja izmena od urednika:
Teško izvodljivo, banke koriste različite sigurnosne mehanizme i načine pristupa portalima...

Ne treba sama aplikacija da vuce stanje iz banke, to bih ja sam azurirao. Bitno je da ima razndm kategorije (tekuci racuni, kartice, krediti, depoziti) i da mozdm da se pristupi i sa desk weba

Zašto traži da čita phone calls?

Ne znam na sta mislis, to nigde u kodu ne postoji. Koja android verzija je u pitanju? Trebalo bi da radi sve OK, kao na slikama, testiram na dva telefona, i na emulatoru. Popuni crash report ako puca aplikacija, da ispravim ako je promakla neka greska.

Ja se izvinjavam za gresku na dvadeset pitanja, banalna stvar je bila u pitanju, ne znam kako je promaklo. Ispravljeno je sada.

P.S.Nije valjda to razlog da mi das ocenu 1???

Phone calls

uploadfromtaptalk1368220414390.jpg

Android 4.1.2 samsung stock
Android 4.0.4 alcatel stock

Ne znam zasto tvoj telefon prepoznaje taj permission kao phone calls, tako nesto ne postoji. Permission je zapravo:
"android.permission.READ_PHONE_STATE"

i sluzi za dosta stvari, a jedna od njih je npr. da iskljuci zvuk u aplikaciji kada ti zvoni telefon.

Evo čekam da Google očita i skidam 1.1 verziju... Sad ću da instaliram drugi program koji čita permisije, pa cu da vidim sta čita za app

To čita i na alcatelu i na mom S2

Permisije:
uploadfromtaptalk1368222358851.jpg

FC je i dalje prisutan kada se odabere 20 pitanja. Igram kao guest.

Cudno. Taj permission sluzi bas za dosta stvari. Nabili su u njega gomilu stvari, a generalno ljudima smeta kad je on ukljucen. Sad bas eksperimentisem da li ce sve da radi ako ga uklonim, pa ako bude sve OK, objavicu verziju bez tog permissiona.

Verovatno nije još refreshovan play store

Inače evo sa aplikacijom koja čita sve aplikacije koja šta traži...

uploadfromtaptalk1368222515695.jpg

Permisije:
Pogledajte prilog 114046

FC je i dalje prisutan kada se odabere 20 pitanja. Igram kao guest.

Verovatno i dalje koristis verziju 1.0. Pre nekih 15min sam uploadovao verziju 1.1 i radi bez FC-a. I kod mene je bio FC sa 1.0 verzijom, promakla mi greska. Sada je OK. Sacekaj samo da Google azurira.

7cRx3Rf.jpg

Odigrao sam već par tura, mene imaš kao korisnika :)
Ako mogu da ti pomognem u testiranju, vrlo rado!

Zaboravio sam da ti kažem da ima dosta pitanja i da mi se svidja skroz... Nemoj da misliš nešto loše, vraćam 5 zvezda, ali zbog bagova je bilo loše :)

Inače počinje da me nerviraju one godine, grešim u PM... :D

Ako mogu da ti pomognem sa pitanjima, gledaću da nadjem moju staru knjigu "1000 zašto 1000 zato" pa da bude još više pitanja.

Inače mogao bi da otvoriš temu i da zamolis nekog moderatora da sve ove postove prebaci tamo pošto je dobra igrica.

Imam i ja 1000 zasto 1000 zato. :) uhh...sad si me vratio u detinjstvo. :) Evo je pojavila se 1.1 verzija konacno.

Nemoj da misliš nešto loše, vraćam 5 zvezda, ali zbog bagova je bilo loše

OK, hvala.

Poslednja izmena:
od mene za sad:
- pravila ne rade
- podešavanja, ovaj tekst koji opisuje ovu jednu opciju :D je prebled i slabo do nikako se vidi
- kad pogrešiš odgovor predugo stoji ovaj crveni kvadrat a vreme teče i novo pitanje se pojavilo ispod

i bre sad me pita gde se nalaze havaji, ponuđeni tihi okean i pacifik, ja kliknem na tihi on kaže pacifik, ma nije moguće :d

A trenutno radim na jos jednom kvizu ali dosta kompleksnijem sa ogromnom bazom podataka. Ne znam kad cu da je privedem kraju, evo par skrinova cisto da vidite o cemu se radi:

Prilozi

• 20130511014744844.jpg
    20130511014744844.jpg
    139.5 KB · Pregleda: 211
  • 20130418232347516.jpg
    20130418232347516.jpg
    57.4 KB · Pregleda: 205
  • 20130418232521185.jpg
    20130418232521185.jpg
    62.8 KB · Pregleda: 203
  • 20130418232528893.jpg
    20130418232528893.jpg
    35.5 KB · Pregleda: 204
  • 20130418232425635.jpg
    20130418232425635.jpg
    50.8 KB · Pregleda: 200
od mene za sad:
- pravila ne rade
- podešavanja, ovaj tekst koji opisuje ovu jednu opciju :D je prebled i slabo do nikako se vidi
- kad pogrešiš odgovor predugo stoji ovaj crveni kvadrat a vreme teče i novo pitanje se pojavilo ispod

i bre sad me pita gde se nalaze havaji, ponuđeni tihi okean i pacifik, ja kliknem na tihi on kaže pacifik, ma nije moguće :d

Aj neka jos neko potvrdi ovo za pravila posto kod mene rade. A za pogresan odgovor....stavio sam da stoji 3 sekunde, jer u tom prozoru se ispise koji je bio tacan odgovor, pa da moze da se stigne da se procita. Mogu da smanjim da traje koliko i popup za tacan odgovor ali sumnjam da ces onda stici da procitas odgovor. A vreme ide, to sam namerno stavio, jer ako ne ide onda mozes brzo da ispritiskas 20 odgovora i da imas najbrze vreme iako nisi pogodio nijedno pitanje.

aha. možda bi mogao da osmisliš neki sistem koji ne rangira samo na osnovu vremena nego i tačnih/netačnih odgovora?

Vrh Dno