Da li moze na HTC desire X na svih "sest ekrana" da bude razlicita slika(home screen)? Da li postoji neka aplikacija za to?
Meni telefon ne zvoni, samo me kratkom (kao kod touch) vibracijom obavesti da je odbio poziv...a poruke ni to cini mi seCall Filter samo odbija poziv, kao kada ja kliknem, znči telefon zazvoni jednom, treba mi nešto kao iBlacklist za iOS što ima. Znači da se ne vidi notifikacija niti da telefon zazvoni.
Ahahahanije prevara nego bivše.. Još gore
![]()
Meni telefon ne zvoni, samo me kratkom (kao kod touch) vibracijom obavesti da je odbio poziv...a poruke ni to cini mi se
Da probam ponovo, treba mi neki finansijski menadžer za praćenje stanja po računima banaka ali da ima i neki vid desktop pristupa ili preko neke aplikacije ili preko neke web stranice.
Da probam ponovo, treba mi neki finansijski menadžer za praćenje stanja po računima banaka ali da ima i neki vid desktop pristupa ili preko neke aplikacije ili preko neke web stranice.
Nešto mi mi ne uliva poverenje. Vidi ovo, sa sajta:
"Korišćenje Slamarice je potpuno besplatno, a sve vaše sugestije i primedbe pošaljite na našu email adresu. office at slamarica dot com"![]()
vidi mail
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari