Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ima Nova za skrivanje
4aqa4ety.jpg

Za koji broj bi inace bio vezan account? Uvodjenjem desktop varijante mozda se stvari kasnije i promene.

Poslednja izmena:
Zasto mora da bude vezan uopste account za neki broj? Skype ne vezujem ni za jedan broj.

Pa ebiga, tako funkcioniše. Nalog vežeš za broj, pa svi koji te imaju u imeniku dobiju informaciju da koristiš viber. Možeš da probaš da instaliraš viber na telefonu, podesi šta treba na kompu pa ga uninstaliraj na fonu, bez deaktivacije, trebalo bi da ti ostane aktivan, ali nisam siguran.

Ostaje aktivan, ali nije poenta u tome. Bilo bi dobro da mogu da instaliraju ljudi koji nemaju android, iso, badu i slicno, nego "obicne" telefone, kao Skype uostalom.

Izašao Viber 3.0 kažu da je sređen problem sa audioout_2 wakelock. Za sada na bbs ne pokazuje neke alarmantne vrednosti, videću za par sati.

Primetio sam da mi se ekran ponekad sam pali. Preko koje aplikacije mogu da vidim sta ga pali?

Razgledao sam malo te sto ste naveli ali mislim da nije to to,nigde nisam nasao neki bar da je dosta slican...

Kako postaviti sliku na Instagram bez cropovnja-opsecanja?

Касним са одговором. Уђи у app drawer и држи прст на некој иконици. Понудиће ти горе десно опцију edit :)

Sem ako ti original fotka nije kvadrat :)

Izašao Viber 3.0 kažu da je sređen problem sa audioout_2 wakelock. Za sada na bbs ne pokazuje neke alarmantne vrednosti, videću za par sati.
instalirao, i bas sam prijatno iznenadjen promjenama. Konacno ne-gay interfejs, skrolovanje texta je OK, ne baguje sa Smart Keyboard-om, dodali su i slanje video klipova do 10MB, itd... Samo jos druge probleme da vise ne pravi (tipa znao je da mi s**** audio, pa kad snimam video, da ga snimi bez tona, ili kad ubodem slusalice, da zvuk bude bez ikakve dubine, ili da nastavi da pushta audio preko zvucnika i kad ubodem slusalice, sve to na One X)

Pitao sam pre par god, evo sada mi ponovo treba:

Program koji filtrira/blokira sms-ove? Znači bez notifikacije, zvuka, vibracije, čisto ne prikazivanje i filtriranje?

To ćeš morati da isprobas, jer ima brdo takvih programa, a ne znam jel neki ima baš tu opciju da ništa ne prikaže, možda ima ali u nekoj pro verziji...

Još uvek se svima javljam, pa kad napravim neku prevaru :D javiću ti se da zajedno tražimo :p

Call filter

Call Filter samo odbija poziv, kao kada ja kliknem, znči telefon zazvoni jednom, treba mi nešto kao iBlacklist za iOS što ima. Znači da se ne vidi notifikacija niti da telefon zazvoni.

To ćeš morati da isprobas, jer ima brdo takvih programa, a ne znam jel neki ima baš tu opciju da ništa ne prikaže, možda ima ali u nekoj pro verziji...

Još uvek se svima javljam, pa kad napravim neku prevaru :D javiću ti se da zajedno tražimo :p

Ahahaha :D nije prevara nego bivše.. Još gore :(

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno