MaxPower85
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.06.2010
- Poena
- 350
Ima Nova za skrivanje

Ima Nova za skrivanje
![]()
Da li neko zna naziv ovog widget-a za temperaturu?
Nikako. Ne može drugačije.Kako postaviti sliku na Instagram bez cropovnja-opsecanja?
instalirao, i bas sam prijatno iznenadjen promjenama. Konacno ne-gay interfejs, skrolovanje texta je OK, ne baguje sa Smart Keyboard-om, dodali su i slanje video klipova do 10MB, itd... Samo jos druge probleme da vise ne pravi (tipa znao je da mi s**** audio, pa kad snimam video, da ga snimi bez tona, ili kad ubodem slusalice, da zvuk bude bez ikakve dubine, ili da nastavi da pushta audio preko zvucnika i kad ubodem slusalice, sve to na One X)Izašao Viber 3.0 kažu da je sređen problem sa audioout_2 wakelock. Za sada na bbs ne pokazuje neke alarmantne vrednosti, videću za par sati.
Zar niko ne znaPrimetio sam da mi se ekran ponekad sam pali. Preko koje aplikacije mogu da vidim sta ga pali?
Zar niko ne zna![]()
Ma jeste hd widgets
To ćeš morati da isprobas, jer ima brdo takvih programa, a ne znam jel neki ima baš tu opciju da ništa ne prikaže, možda ima ali u nekoj pro verziji...
Još uvek se svima javljam, pa kad napravim neku prevarujaviću ti se da zajedno tražimo
![]()
Pitao sam pre par god, evo sada mi ponovo treba:
Program koji filtrira/blokira sms-ove? Znači bez notifikacije, zvuka, vibracije, čisto ne prikazivanje i filtriranje?
Pitao sam pre par god, evo sada mi ponovo treba:
Program koji filtrira/blokira sms-ove? Znači bez notifikacije, zvuka, vibracije, čisto ne prikazivanje i filtriranje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari