Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja imam naviku da zatvorim sve tabove prije izlaska iz Chroma i onda mi se ne dešava da pri ponovnom pokretanju učitava zadnju posjećenu stranicu.

Kakav je ovo uzas od Store-a? Ko je ovo dizajnirao da mi je znati!?!?!

Aoo, kako me je smorio vremenom Swype, strasno... Danima ga učim reči i on nikako neke da zapamti, pa mi na space prepravlja reč.... Postalo je patnja... Pokajao sam se, SwiftKey je sto se tice predikcije ipak ubica No.1.

Zato i ne vidim razlog da prelazim n na novi play. Meni izgleda kao da su ga pravili za tablet, a onda se neko sjetio da ga "pokloni" i nama koji koristimo telefone :)

Zato i ne vidim razlog da prelazim n na novi play. Meni izgleda kao da su ga pravili za tablet, a onda se neko sjetio da ga "pokloni" i nama koji koristimo telefone :)

Mislim da je sve stvar navike ja ga koristim nekih mesec dana i vec sam se navikao...ma da mi je taj market totalno periferna stvar dok ne odobre kupovinu

Kakav je ovo uzas od Store-a? Ko je ovo dizajnirao da mi je znati!?!?!

Tacnije, mnogo je pregledniji i bolje dizajniran od prethodnog. Sve je stvar navike, za 10 dana ces zaboraviti na promenu :)

Blago tebi, ja i dalje ne mogu da se naviknem, mada ga slabo i posecujem, tj samo kad treba da mi se update-uju aplikacije, ne secam se kada sam nesto novo instalirao...

Inace probao sam pinterest, koje je to *****, em nista nisam skontao, em sam mislio da je to malo bolje :)

To je zato sto nisi hipster.

Jel to odgovor na prvo ili drugo pitanje? :p

Jel to odgovor na prvo ili drugo pitanje? :p
hhahaha :)

Inace, i ja slabo sta instaliram, ali Songza je najbolja aplikacija koju sam ubacio u zadnje vrijeme... Jeste da je offtopic, ali da li postoji verzija za PC ili browser? :p

Potrebna mi je pomoć oko Tasker aplikacije. Hoću da namestim da kad udjem u stan telefon se sam nakači na moj WiFi a kad izadjem da se WiFi isključi. Probao sam da uradim ali ništa mi nije jasno kako se ono podešava

Јеси ли гледао упутсва на xda??

Kako da resetujem passphrase za mobile chrome app? Ne vidim u Google Dashboard tu opciju...

Potrebna mi je pomoć oko Tasker aplikacije. Hoću da namestim da kad udjem u stan telefon se sam nakači na moj WiFi a kad izadjem da se WiFi isključi. Probao sam da uradim ali ništa mi nije jasno kako se ono podešava

Pogledaj na YT na xdatv kanalu ima tutorijal za tasker za pocetnike.

Mozda ti je ova aplikacija jednostavnija za podesavanje, izmedju ostalog ima i to.

Prilozi

• Screenshot_2013-05-05-23-09-14.png
    Screenshot_2013-05-05-23-09-14.png
    472.4 KB · Pregleda: 301
Poslednja izmena:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1367789577170.jpg
    uploadfromtaptalk1367789577170.jpg
    45.9 KB · Pregleda: 291
  • uploadfromtaptalk1367789592927.jpg
    uploadfromtaptalk1367789592927.jpg
    63.9 KB · Pregleda: 293
A pustite vise market! Jel mozemo da uticemo na promenu? Ne mozemo. End of discussion.

Mozes da utices, pushujes u system ili flesujes stari market.

Jel ima neka aplikacija za radio, ali običan, ne internet, jer mi ova def. zabaguje ceo fon?

Spirit FM moze da bude opasan po hardver telefona.

kako? :-/

koristim spirit fm lite, app se raspada (makar na DHD), npr. radio prestane da svira ako otljucam ekran i slicne gluposti, al ne kontam kako moze hardverski sta da osteti? :)

kako? :-/

koristim spirit fm lite, app se raspada (makar na DHD), npr. radio prestane da svira ako otljucam ekran i slicne gluposti, al ne kontam kako moze hardverski sta da osteti? :)

Znam da je bilo ranije na galaxy s dogadjalo se da unisti zvucnik ne znam za druge telefone.

Не знам да ли је неко приметио да у новој верзији NOVA Launcher-a постоји опција да се апликацијама мењају имена и иконе у менију... коначно!!

Kakvom meniju?

Verovatno misli u App Draweru. Ako je tako, brisem ovaj apex. :D
Edit: Ne vidim tu funkciju nigde.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno