Aha, mislim da ako uzmes Note, zaboravices na Tab. Note mu dodje kao one-hand tablet.
U svakom slucaju neces pogresiti.
To odradih,sad bih neki posle rutovanja da ubacim,koji bi bio najbolji izbor?
Stvarno?
A ti pored toga sto si los matematicar ,verovatno jos jedan napaljenko koji dolazi ovde da soli pamet a u biti prosecan korisnik
Idemo platio note1 235eura garancija Telenora jos 16 meseci ,note2 najeftiniji sa garancijom dve godine od nasih operatera ne nekih evropskih itd, nasao za 440 evra,znaci razlika u ceni 205 evra,izvini u pravu si skoro je duplo skuplji,
Da li pruza vise za tih 205 evra ,mozda tebi legendo ,po meni ne,samo reci sta moze note1 a sta note 2,ima vecu brzinu i sta jos ,bolji ekran ,veci ekran,jacu grafiku ,ti verovatno sedis nakacen na home cinema i gledas 3d filmove,svaka ti dala druze ako ti iskoristis 20% toga a flopio si skoro duplo vecu lovu,ja ti skidam kapu,meni ne pada na pamet da dajem toliku lovu za nesto sto ce 0,2sekunde da mi brze odradi ,da mi da sliku toliko cistu ,da cu batalim televizor i pocnem gledam filmove na fonu ,da ce mi pratiti oci okreteti stranice knjiga.moci upravljati njime ne pipati ekran,da ga ne daj boze isprljam itd
Naravno da je note 2 bolji telefon to niko nije ni doveo u pitanje,samo ne vredi toliko love,meni se ni njegov izgled ne svidja ,jer sve sto moze jedan telefon moze i drugi,po meni ne vredi, po tebi kao velikom strucnjaku vredi,ja tzi zelim da ti sledeci bude note3 ,pa da nas prosvetlis ,kakva to cuda moze on da uradi
Nadam se da ce poceti da pise umesto tebe i da razmislja,verovatno ce ti se onda nivo komunikacije poboljsati o veliki strucnjaku
Možda je to neki novi Note 1 ver. 2 sa 4:3 odnosom stranica![]()
koji legendo ima 5 verzija roma ,bar od onih koje gledam na xda
sweet rome,ultimate,varun itd
pricam o nekom custom romu
Samo ti pricaj i trosi lovu dok je takvih para za prodavce ce uvek biti
Kao sto rekoh i objasnih za ekran na zalost ti i drugari koji se naravno u sve zivo razumete i imali ste po 30 telefona godisnje jer vas ima bukvalno na svakoj temi ,iako ste te telefone verovatno vidjali na prodajnim mestima nasih operatera ,ili citali po nekim drugim malo jacim forumima
Ali ok,to je vase pravo,ima vas na svakom forumu pa zasto ne i ovde
U sustini 90%vasih postova su najobicnija trolovanja,ko malo pogleda sta ste i gde pisali bice mu sve jasno,nema teme gde se sa nekim niste pokacili
Ali to je vec klasika ima vas kao sto rekoh i previse svuda
Kad sam spomenuo ekran 4:3 i pre toga da note2 nije nista narocito bolji dobih komplimente od velikih znalca
Kada sam rekao ekran 4:3 to je bilo proizvoljan opis kojim sam hteo da kazem da mi se svidja sirina ekrana tj odnos sirine i dizine ekrana ,to sam i pokusao da objasnim bukvalisti koji je brze bolje zacudjeno odreagovao ej 4:3 ekran,da bas sam mislio da mu j ekran takav
A o tebi mogu i dalje da tvrdim da si ako nista drugo a ono bar podguzna musica onoga prvoga ,koji na moje pitanje da pomogne kao papagaj ponavlja LT4,a mozda gresim mozda je obrnuto
Znalac zeljan da pomogne nekome od koga je navodno bolji
Zato na zalost i moramo da sedimo po stranim forumima jer ovde cast izuzecima, jedva cekaju da ti pomognu,tako sto te nazivaju glupakom ili prozivaju za poredjenje ekrana,pa zar druze stvarno mislis da danas neko ne zna da cita specifikacije nekoga telefona ccc
Vi nastavite gde ste stali a verovatno niste stali nigde ,a ja cu nastaviti da se bavim ovim telefonom dokle kod bude bio kod mene i necu vise upadati ni u kakvu raspravu sa bilo kime ,gledacu da recitujem specifikacije telefona kako pise u knjizi da neki ovde ne bi trosili vreme baveci se time sta je pisac hteo da kaze itd
Hvala pravim znalcima za preporuku romova
E da jos nisi objasnio ljudima na temi za note 1 zasto treba da daju 200 evra vise da bi kupili note 2 .Ako sprema stan i kuva ja cu ga prvi uzeti![]()
@Kvaka
Evo, recimo, ja nemam N1, ali pratim ovu temu i uredjaj je interesantan. I bez ikakve namere i zelje da se vredjamo, moram reci da su tvoji postovi prilicno nekulturni. Ok, shatrogistro jeste malo naglo reagovao (valjda uzrokovano njegovom frustracijom prvim Note-om) ali ti si onda bas preterao:
Podguzne musice (??), optuzbe za trollovanje, necitki tekstovi...
Nema smisla zaista.
'Ajde da se ova tema pretvori u temu za rado citanje i vlasnika telefona i nas ostalih.![]()
Ne, vidi, nisam te ni za sta ni optuzio, niti rekao da je tvoja izjava netacna, stavise znam da je posledica najdirektnijeg moguceg iskustva, samo ne mozes a da ne priznas da prilicno "glasno" istices mane N1 u odnosu na N2.Opet, ne kazem da nisi u pravu, samo eto, vlasnici N1 se onda pomalo nadju pogodjenima...
N1 sam samo malo bio cackao, jos davno, a Chobby-jev N2 sam malo provukao kroz ruke - pesma kako radi, ekran divan, samo je TW sarenilo za zabaviste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari