Šta je novo?

LG Nexus 4

Jel problem baterije na 3G mrezi do lose pokrivenosti signala kod nas ili je ovako drasticna razlika svuda?

Da. Kad je dobar 3g signal, baterija se sporije prazni u odnosu kada je los.

Sporije se prazni kada je jači signal, ali je svakako drastična razlika između 2G i 3G. Evo npr na S3 u 2g talk time 21h:40m a u 3G je 11h:40m. Ovo potpada u kategoriju 'drastično'.

To da, 2g je daleko daleko najbolja opcija kada mjesto u kojem ste nema dovoljno dobru pokrivenost 3g signalom a brzina neta nije od presudnog znacaja.

ako ti nesto znaci ja vec cekam 20 dana :D ocekujem da cu cekati jos 20 :D doduse ja sam narucio beli kineski.. :)

Nema pravila koliko se čeka. Ja narucio nešto i ne stiže vec 40 dana. Obično 20ak treba. Nervira me mnogo. Zavrsio sam s kupovinom iz kine, dojadilo mi.

Najave su da 15.05.2013 na Google I/O neće biti predstavljen KLP nego nam dolazi 4.3 JB.

I ja sam to pročitao malopre... Šta ima veze šta god da dođe n4 će to imati pre svih...
Nego pročitao sam da one x neće dobiti nadogradnje na novije verzije sistema...?!
Onakva mašina...

I ja sam to pročitao malopre... Šta ima veze šta god da dođe n4 će to imati pre svih...
Nego pročitao sam da one x neće dobiti nadogradnje na novije verzije sistema...?!
Onakva mašina...

Da slažem se sa tobom za one x koji je po meni odličan telefon...po meni mnogo bolji od s3(nosio sam oba). Ja sam na nexus prešao samo zbog podrške mada nisam se pokajao...

Daj neka google malo sredi push notifikacije i stock boje, to su mi osnovne zamerke za stock... kada to srede onda neka nadograđuju.
@baltam0s, da ima custom rom.

Kakav problem sa push notifikacijama?

Novi Franco kernel m2 je ispeglan baš...
Boje su super takođe :):)

Nexus 4 ima problem da kada je ekran ugasen push notifikacije kasne preko WiFi. Ovaj problem se drugacije manifestuje u zavisnosti od rutera do rutera, ali u glavnom svi Nexusi 4 imaju taj problem. Preko gprs-a je sve OK.

Ja nisam imao nikada nikakvih problema sa kašnjenjem notifikacija. Ali jesam video da se brojni ljudi žale...
Nego, ne videh da li je neko već postovao za ovu futrolu-bumper, razmišljam se da naručim...
http://www.casefanatic.com/lg/lg-ne...mmandant-ulta-thin-aluminium-metal-e960-case/
jeste lepa ali po meni preskupa...dve ovakve futrole i vec mozes da kupis orb na nekoj od aukcija...ma da je i pitanje zasta ti zastita treba ovo je vise izlozbeno...ja sam za poso kao zastitu od ispadanja i udara narucio ovo http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=181101908167&ssPageName=ADME:L:OU:US:1120

Mislim da ta futrola vredi, mnogo lepo izgleda, mnogo lepse od onih silikonskih i ostalih, zato i ta cena.

jeste lepa ali po meni preskupa...dve ovakve futrole i vec mozes da kupis orb na nekoj od aukcija...ma da je i pitanje zasta ti zastita treba ovo je vise izlozbeno...ja sam za poso kao zastitu od ispadanja i udara narucio ovo http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=181101908167&ssPageName=ADME:L:OU:US:1120

mnogo je gadna :D

elem, mislim da je cena do sajta. primera radi, ona rearth fusion ringke ovde kosta 43$, a na ibeju se moze naci za do 15$.

A jel koristio neko od vas original Google bumper? Gde je naugodnije da se naruči?

Nazad
Vrh Dno