Treba mi savet. Ispalili su me za otvaranje telefona sto sam iskreno i ocekivao, sada otvorili au jedan sa uzasnim ekranom ali ce mi dati drugi zatvoren ako se budem odlucio da ga sigurno uzmem :/. Ne znam sta da radim....
Savet?
Treba mi savet. Ispalili su me za otvaranje telefona sto sam iskreno i ocekivao, sada otvorili au jedan sa uzasnim ekranom ali ce mi dati drugi zatvoren ako se budem odlucio da ga sigurno uzmem :/. Ne znam sta da radim....
Savet?
Nemoj uzimati. Najiskreniji savet. Ili zivi sa tim ocajnim ekranom i bledunjavim bojama ako mozes.
Savet?
Ili sacekaj One. Mada kako stvari stoje pre ce da stigne Honami :d
Jako sam inače istripovan zbog tih uglova, verujem da ne bih ni bio da vi niste trolovali toliko ovdei stalno mislim da će mi smetati a iskreno nisam primetio da je nešto gori od iphone 4s ekrana.
@Wahad U prvom postu sam kazes da si gledao telefon i da je ekran citiram: "Uzasan".
I onda kazes kako nije los kao sto neki pricaj i "troluju". Mislim nema logike stvarno.
Pravi dečiji odgovorda si mi ti živ i zdrav!!!!
Inače hvala svimajedno nub pitanje, kako da instaliram apk fajlove, treba mi file manager a kontam da ga nema po defaultu :s jel da?
@djilkos, da ali dok se ne snadje za apk, file manager i aplikacije, pa reko da pogleda, odmah se da primetiti onako los, ispran prikaz sa malom promenom uglova.
Trenutno instaliram aplikacije i kontam da mi iz nekog razloga ne prikazuje paid aplikacije u google play-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari