Šta je novo?

Najlepse kuciste

5308_99_inwin_d_frame_limited_edition_open_air_chassis_review_full.jpg

:smoke::smoke::smoke:

Rekli smo najlepse a ne srednjevekovne sprave za mucenje :d

Puno je bilo promasaja na temi, ali verujem da ce ovaj biti tesko nadmasiti.

@ hahah sto? pa bas je moderno :d
@ Ekstremno si subjektivan :)

A sad nesto bolje i za mene totalno remek djelo :

Thermaltake Level 10 GT

38a.jpg

Jedno od najljepsih kucista koje sam ikad vidio (iskljucujem ona modovana)...

Jos bolje ako hoces zenu da uposlis da svaki dan iscackava prasinu iz njega :D

Pa nije lose ono cevasto staklenasto kuciste, uz neki poput onog Acer Ferrari monitora bi se lepo uklopilo. :) Mada, kako vidim, suplje je odozgo sto znaci kompletno ciscenje bar jednom nedeljno.

Ovaj TT L10 bi fino izgledao bez ovih duginih boja. Na Paradigminim slikama izgleda dosta bolje.

Recite mi da ne trolujete, da vam se zaista dopada roll-bar sa staklenom stranicom? Nesto najgluplje sto sam u zivotu video.

A pa nije to isto, njegovo je samo Lvl 10, ovo GT sra.e su dizajnirali Tt majstori, Lvl 10 je dizajnirao tim dizajnera iz BMW-a i na kraju ni ono nije ispalo kao zamisljeno, par stvari su ovi iz Tt zeznuli mada je to to otprilike.

Ima logike, TT i lepo kuciste mi nikad nisu isli zajedno. :)

Pa nije lose ono cevasto staklenasto kuciste, uz neki poput onog Acer Ferrari monitora bi se lepo uklopilo. :) Mada, kako vidim, suplje je odozgo sto znaci kompletno ciscenje bar jednom nedeljno.

Ovaj TT L10 bi fino izgledao bez ovih duginih boja. Na Paradigminim slikama izgleda dosta bolje.

Prvo - ovo nije Level 10, kako ti rekose... ovo je Level 10 GT. Dva slova viska koja prave veliku razliku - kako u samom izgledu, tako i u novcaniku.
Ovo je cheap knock-off. Ili bar pokusaj knock-offa. Onaj deo da je jeftin (barem u odnosu na Level 10) definitivno stoji :)

Drugo - nema on te dugine boje. Ovo - ovako nezgrapno i krajnje ruzno - je predstavljeno tako jer ugradjeni ventilatori imaju mogucnost menjanja boja po zelji korisnika putem prekidaca sa gornje strane (triple colorshift, kako oni to zovu)... ili pak da se ugase sasvim. Pa su, ocito, tu "trikolore" kombinaciju pokusali da predstave ovako... nezgrapno i ruzno, kako vec rekoh :)
Inace su sve te pozicije u totalno crnoj boji, naravno.

Kuciste nije neki lepotan, ali nije ni ruzno, definitivno... ali reci da je "remek delo" i "san snova" je meni za urnebesan smeh i/ili prst na celo. Mislim, pored toliko drugih, *lepsih*, koji zasluzuju i opravdavaju te epitete...
Pa u prvom redu upravo originalni (i neponovljivi) Level 10, recimo.

Prvo izgleda kao aparat za varenje ili kompresor, na oboje liči, dok ovo drugo izgleda kao muzička linija iz 90ih. Ne zna se šta je gadnije.

Poslednja izmena:
ali reci da je "remek delo" i "san snova" je meni za urnebesan smeh i/ili prst na celo. Mislim, pored toliko drugih, *lepsih*, koji zasluzuju i opravdavaju te epitete...
Pa u prvom redu upravo originalni (i neponovljivi) Level 10, recimo.

Prvo - kad uzimas moje rijeci obracaj se direktno meni
Drugo - tema je subjektivnog karaktera i svako ima svoj pojam lijepog kucista
Trece - kvazi-izjavama "za urnebesan smeh" i "i/ili prst na celo" necijeg (ne)ukusa indirektno pa cak i direktno upucujes uvrede na moj racun i to nije dopustivo da se tek tako provuce kroz redove tvog teksta. Zamolio bih da takve podrugljive komentare zadrzis za sebe.

Za mene je Tt Level 10 GT fenomenalno kuciste jer nije OGROMNO i posto bi mi bilo na stolu zapravo bih i vidio nesto od njega (oko njega) a to da li je "cheap knock-off" Level 10-ke me apsolutno ne zanima dok god ga mogu kupiti za prilicno manje para i dok god ne pravim javnu postavku u stanu ;)

Ova dva sam juce nasao i super izgledaju.

Zalman Z9
4.jpg

Zalman Z11
z11.jpg

Prvo - kad uzimas moje rijeci obracaj se direktno meni
Drugo - tema je subjektivnog karaktera i svako ima svoj pojam lijepog kucista
Trece - kvazi-izjavama "za urnebesan smeh" i "i/ili prst na celo" necijeg (ne)ukusa indirektno pa cak i direktno upucujes uvrede na moj racun i to nije dopustivo da se tek tako provuce kroz redove tvog teksta. Zamolio bih da takve podrugljive komentare zadrzis za sebe.

Za mene je Tt Level 10 GT fenomenalno kuciste jer nije OGROMNO i posto bi mi bilo na stolu zapravo bih i vidio nesto od njega (oko njega) a to da li je "cheap knock-off" Level 10-ke me apsolutno ne zanima dok god ga mogu kupiti za prilicno manje para i dok god ne pravim javnu postavku u stanu ;)
Nisam se obracao direktno tebi, jer odgovaram drugom coveku... njemu sam se nadovezao na post, odgovorio, pa potom nastavio sa ovim tvojim recima, cisto da ne bih pravio papazjaniju po forumu i pravio dvostruki citat ili sta vec.

A sto se tice tih uvreda - zaista nisam mislio tako, nego mi je stvarno smesno bilo da za ovo kuciste neko kaze "remek delo". Prejaka konstatacija, ali stvarno prejaka.
Da ti ne navodim sad kucista za koja bi mogla da stoji ta sintagma... Level 10 GT jednostavno nije medju njima. Jeste tema subjektivnog karaktera, tu si u pravu... jeste da stoji i ona "lepota je u oku posmatraca", tj. lepota/dizajn je subjektivna kategorija... ali i dalje tvrdim da ona "remek delo" floskula nikako ne moze da ide uz ono kuciste, ma koliko sve subjektivno ili pak objektivno bilo.

A kuciste sam svojevremeno video uzivo, rasklapao, cackao... svidelo mi se prilicno (ne dizajnerski, odmah da kazem) - enterijer jako dobar (odlican cable management), ventovi fino pirkaju (bucni na "high"), simpaticna fora sa menjanjem boja, front USB 3.0 podrska... i to toliko da sam cak razmisljao da ga kupim.
Ovo ti sve navodim cisto kako bi znao da ne pricam napamet kada je ovo kuciste u pitanju... na osnovu dve slike sa neta ili cega vec.

Ok. Vidio sam ga i ja uzivo i malo jeste "realniji" nego na slikama naravno ali to opet ne mjenja moje misljenje da je fenomenalno kuciste. Mozda sam pretjerao sa "remek djelo" ali mislim da ako nista bar je blizu toga (za mene) jer ne vidim neka druga remek djela a da nisu full custom kucista. Remek djelo je Level 10 sigurno i tu nema sta da se prigovori, to je kuciste za stalne postavke u okvirima savremene umjetnosti. Evo sad mi se svidio i ovaj Zalman 11 i vjerovatno ce biti jos njih ali Tt Level 10 GT ostaje ;)

Bili kako bilo, ne volim ta transformersolika kucista, niti volim osvetljenja. Za mene je ovo recimo jako lepo kuciste:
496.png
BitFenix Shinobi

Dell XPS

3453-6906.jpg

3453-6912.jpg

59370_dell_xps_710.jpg

Bio jedan na KP pre nekoliko dana... prodavao ga lik za 50e.... ali ja trenutno nemam toliko da dam za kućište. :/ Zapravo kućište mi ni ne treba jer moram imati bench table, ali kad bih imao kućište, ovo bi bilo to.

Dell XPS

Bio jedan na KP pre nekoliko dana... prodavao ga lik za 50e.... ali ja trenutno nemam toliko da dam za kućište. :/ Zapravo kućište mi ni ne treba jer moram imati bench table, ali kad bih imao kućište, ovo bi bilo to.

Odlično izgleda. Mada kontam da bi opet ljepše bilo da nije nakošeno sa strane.

Nazad
Vrh Dno