deluxe
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.09.2012
- Poena
- 159
da, kad sam video cenu - sok. izaslo bi to na oko 400 dolara dok stigne u Srbiju.Uhh, da je pola od te cene bilo bi idealno kuciste![]()
da, kad sam video cenu - sok. izaslo bi to na oko 400 dolara dok stigne u Srbiju.Uhh, da je pola od te cene bilo bi idealno kuciste![]()
Pa nije lose ono cevasto staklenasto kuciste, uz neki poput onog Acer Ferrari monitora bi se lepo uklopilo.Mada, kako vidim, suplje je odozgo sto znaci kompletno ciscenje bar jednom nedeljno.
Ovaj TT L10 bi fino izgledao bez ovih duginih boja. Na Paradigminim slikama izgleda dosta bolje.
Prvo izgleda kao aparat za varenje ili kompresor, na oboje liči, dok ovo drugo izgleda kao muzička linija iz 90ih. Ne zna se šta je gadnije.
ali reci da je "remek delo" i "san snova" je meni za urnebesan smeh i/ili prst na celo. Mislim, pored toliko drugih, *lepsih*, koji zasluzuju i opravdavaju te epitete...
Pa u prvom redu upravo originalni (i neponovljivi) Level 10, recimo.
Nisam se obracao direktno tebi, jer odgovaram drugom coveku... njemu sam se nadovezao na post, odgovorio, pa potom nastavio sa ovim tvojim recima, cisto da ne bih pravio papazjaniju po forumu i pravio dvostruki citat ili sta vec.Prvo - kad uzimas moje rijeci obracaj se direktno meni
Drugo - tema je subjektivnog karaktera i svako ima svoj pojam lijepog kucista
Trece - kvazi-izjavama "za urnebesan smeh" i "i/ili prst na celo" necijeg (ne)ukusa indirektno pa cak i direktno upucujes uvrede na moj racun i to nije dopustivo da se tek tako provuce kroz redove tvog teksta. Zamolio bih da takve podrugljive komentare zadrzis za sebe.
Za mene je Tt Level 10 GT fenomenalno kuciste jer nije OGROMNO i posto bi mi bilo na stolu zapravo bih i vidio nesto od njega (oko njega) a to da li je "cheap knock-off" Level 10-ke me apsolutno ne zanima dok god ga mogu kupiti za prilicno manje para i dok god ne pravim javnu postavku u stanu![]()
Dell XPS
Bio jedan na KP pre nekoliko dana... prodavao ga lik za 50e.... ali ja trenutno nemam toliko da dam za kućište. :/ Zapravo kućište mi ni ne treba jer moram imati bench table, ali kad bih imao kućište, ovo bi bilo to.
kuciste je perverzno...ali i cena je1200 usd....mamma mia
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari