Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

U suštini, najbolja kombinacija je TunnelBear + Market Unlocker. TunnelBear da "otključa" Play Store i dozvoli kupovinu, a Market Unlocker je tu da omogući potpunu pretragu (search Play Store-a).

Hoće li nam google sada kada nam je uveden PayPal, omogućiti da kupujemo kao ljudi?

Tako sam nešto i mislila, da kad nam uvedu PayPal otvoriće nam i market. Nekako mi je logično :D
Možda grešim, ali se nadam :thumbup:

Da, ako je problem bio do nas.
Ako je problem bio do PayPal - a, onda nema to veze, Google ne miriše PayPal.

Mogli bi sada Rasimu da uputimo neko pitanje šta se dešava sa ovim? Možda čovek ima neku insajdersku informaciju :)

Juče sam kupio aplikaciju na marketu. Skinuo sam sa marketa vpn aplikaciju hidenninja i odradio clear data na aplikaciji play store. Naravno pre toga mora da se ubaci kartica za online kupovinu u google wallet. Ja licno koristim Visa Virtuon OTP banke.

Baguje, ali pokazuje po nešto od ovog što se plaća.

Instalirao 4.0.25. I dalje ne prikazuje aplikacije koje se plaćaju.

Još uvek ništa kod mene od paid aplikacija. Tunnel Bear i dalje radi posao.
Btw, nadam se da će i developeri takođe svoje aplikacije pustiti da mogu da se kupe u Srbiji. A tu kapiram da možemo i mi pomoći tako što ćemo ih kontaktirati i tražiti, većina su skroz kul likovi koji brzo odgovaraju na zahteve...

Ja sam kupovao aplikacije preko tunel beara neko vreme a onda je samo prestao da radi... Od tad sam se patio sa svim mogućim aplikacijama ali uzalud... Jedino sto mi preostaje je da cekam da puste kupovinu kod nas... Kupus legalan telefon platis skuplje nego u americi a ograniče te sa aplikacijama da bog sačuva

Meni tunnel bear radi ko sat. Samo mora da se Clear Data u za Google Play Store i to je to...

Meni tunnel bear radi ko sat. Samo mora da se Clear Data u za Google Play Store i to je to...
ja ne znam u cemu je problem zadnji put kad sam se logovao kupio sam tapatalk...i restartovao sam telefon i od tad nista...udjem u market uradim force stop,clear data pokrenem TB otvorim market kad ono opet stari...istu proceduru sam probao i sa drigim redosledom radnji i nista se ne desava i uopste nemam ideju kako to da resim osim da cekam i cekam i cekam...

A jesi li pomislio na to da probaš sa nekim drugim vpnom..nije tb jedini

Meni jos nije stigao ni novi play store, a ni paid apps se ne vide :(

Nije ni meni stigla a imam Nexus 7 sa 4.2.2 jelly bean-om

jel nekom radi kupovina posto citam po novinama da je odobrena kod mene jos uvek nista...

jel nekom ovo radi?ja sam na nexus 4 4.2.2

Meni je ranije pomagao tunnel bear, više mi ne pomaže ni jedna vpn aplikacija ni market unlocker. Jedino da sačekam novi market. Mogao bi neko da podeli apk kad ga dobije.

A jesi li pomislio na to da probaš sa nekim drugim vpnom..nije tb jedini

hahaha probao sam sve koje sam nasao cak mi je google zakljucao moj nalog i dobio sam mail da se neko iz svedske kaci na njega....hahahaha pa sam morao restart pw i ostali ali google play ni da cuje otvara samo nas i to je to

proverio sam trenutna verzija marketa mi je 4.0.25 i jos nema aplikacija za kupovinu ako nekom trepa apk nek pusti pm dacu mu link...da nekacim ovde

Poslednja izmena:
Currently, users in Serbia are reporting that they are no longer able to purchase Android apps on Google Play. We’re working hard to resolve this issue so that users in this country can download paid apps again; however, at this time, there is no workaround to the issue.

If you’re in Serbia and you’re getting errors when trying to purchase, or you don’t see paid apps at all, then you’re experiencing this known issue. We’ll continue to update this page with developments, so check back soon.

Ovo iZadje na google play help-u,izgleda jos nista

To stoji najmanje godinu dana. Baš su nemarni. Najgore od svega je što je nekad lepo radilo i čak su cene bile prikazane u dinarima.

Sad pročitah kako je Gugl (ponovo) omogućio kupovinu aplikacija kod nas. Pored posedovanja Wallet naloga i registrovane platne kartice, kao preduslov se javlja i Google Play aplikacija verzije 4.0. Navodno je za sada dostupan samo vlasnicima Nexus 7 tableta i pojedinih telefona, ali se uskoro očekuje da postane šire dostupan.

Sad pročitah kako je Gugl (ponovo) omogućio kupovinu aplikacija kod nas. Pored posedovanja Wallet naloga i registrovane platne kartice, kao preduslov se javlja i Google Play aplikacija verzije 4.0. Navodno je za sada dostupan samo vlasnicima Nexus 7 tableta i pojedinih telefona, ali se uskoro očekuje da postane šire dostupan.
da i ja to procitah na jednom nasem portalu ali za sada kod mene na nexus-u 4 jos uvek nista

Da, već je to javljeno u ovoj temi. Ali takođe mnogi ljudi javljaju da im ipak ne radi kupovina, tj. da ne vide aplikacije koje se plaćaju, čak ni ako imaju Nexus sa najnovijom verzijom Play-a. Dakle, veliko je pitanje da li Google zaista dozvolio kupovinu iz Srbije, ili je to samo bio neki bug koji nam je kratkotrajno otvorio vrata pa ih sada zatvaraju. I na B92 komentarima svi najnoviji komentari kažu da ne uspevaju da vide aplikacije koje se plaćaju.

Da, već je to javljeno u ovoj temi. Ali takođe mnogi ljudi javljaju da im ipak ne radi kupovina, tj. da ne vide aplikacije koje se plaćaju, čak ni ako imaju Nexus sa najnovijom verzijom Play-a. Dakle, veliko je pitanje da li Google zaista dozvolio kupovinu iz Srbije, ili je to samo bio neki bug koji nam je kratkotrajno otvorio vrata pa ih sada zatvaraju. I na B92 komentarima svi najnoviji komentari kažu da ne uspevaju da vide aplikacije koje se plaćaju.
neznam sta je ali se nesto desava posto nemogu da pristupim svom google wallet nalogu ni sa PC-a kaze da je greska u serveru...

Ništa, moraćemo da urgiramo kod Ministra trgovine. :d

ako budemo tu urgirali ocekujem rapidan napredak:wall::wall::wall::wall::

Nazad
Vrh Dno