Takođe probaj da sačekaš da prođe , 24,48h pa probaj ponovo...
Košta npr 1 US$ a kad ideš da platiš pojavljuje se valuta npr 5 HK$ ili nešto slično, nema veze platićeš je samo 1 US$. Uostalom probaj imaš refund funkciju...
Aha... Pravo da ti kažem, pre neki dan sam prvi put video kako uopšte izgleda ta strana, pa sam nešto istripovao da su podaci ispisani baš u takvim crnim poljima. Drugo... aj' što si cenzurisao e-mail adresu, al' što bre broj kartice kada se ionako vidi samo jedan deo sa kojim niko ništa ni ne može?Ko nema registrovanu karticu? Imam, samo sam zacrnio brojeve. Isto je Intesa Internet u pitanju.![]()
Ali tebi beše stoji američka adresa tamo.
Aha... Pravo da ti kažem, pre neki dan sam prvi put video kako uopšte izgleda ta strana, pa sam nešto istripovao da su podaci ispisani baš u takvim crnim poljima. Drugo... aj' što si cenzurisao e-mail adresu, al' što bre broj kartice kada se ionako vidi samo jedan deo sa kojim niko ništa ni ne može?![]()
Ima trošak valutne konverzije. Okreni-obrni, alikaciju koja košta $1 ćeš platiti malo više od tog jednog dolara. Ako pak kupuješ u evrima onda toga nema.Nema nikakve provizije, posebno ne od Vise.
Ljudi, koja je zamena za market unlocker?
Mora vpn, unlocker, enabler nisu više pouzdani...tunnel bear, hotspot shield...ili ručno konfigurisanje vpn provajdera u podešavanjima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari