Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Ma jok. Daleko smo mi od potpuno otkljucanog Play Store-a kao na slici. :)

Ja koristim justfreevpn. Pokrenem vpn, clear data za google play i pokrenem google play. Pojavice se "otkljucani" play. Onda kupim nesto, sacekam da se zavrsi transakcija i zapocne download. Tada prekinem download, ugasim vpn i ponovo zapocnem download. Sve ovo radi na ne-rootovanom tabletu preko kucnog wifi.
Kartica je obicna visa debitna sa adresom u Srbiji.

Kada sam u tablet ubacila TunnelBear i pokrenula, tablet se jednostavno uvek restartuje

^ Jel ti je USA adresa za naplatu? Ako jeste, onda je zbog toga.

Jeste. Ali billing adresa mi je na USA još od pre par nedelja (plus imam dve dodatne kartice koje su na Srbiju, ali glavna je na USA), ovo se pojavilo danas.

^ Zato ti sada i radi tako. Meni radi bez proxy-ja i unlockera od kako su uneli promene (od kada Unlocker ne radi). Kao da sam u USA. :)

E ***, ja se ponadao da je proradio za Srbiju... Mada mi je u startu bilo čudno što imam i časopise, filmove, pa i uređaje... Well, meni dobro :d.

Ja sam sad primetio da i bez tb mogu da kupim app ako do nje dođem klikom na link, nije više nedostupna u mojoj zemlji nego imam dugme sa cenom.

a sta ako je aplikacija nekompatibilna sa uredjajem, ako je kupim i pojavi mi se u listi hocu li moci da je instaliram?

recimo hill climb racing je bio kompatibilan, i ja sam ga instalirao, od novog update-a je postao nekompatibilan i nije hteo da se update-uje, ali tamo u listi gde su mi sve aplikacije sam imao dugme update i uspeo sam da ga updateujem. hocu li tako moci i sa paid app koje kao nisu kompatibilne? (kazem kao jer znam da pirat radi :D)

^ Ne. Nece ti dozvoliti da kupis, a ni skines aplikaciju. Imam dve igre od EA Games koje su bile kompatibilne, kupio sam ih i igrao. Sada vise, navodno, nisu i ne mogu da ih instaliram (NBA Jam i jos jedna).

koja glupost bre! znaci treba da editujem onaj build prop? sta, moram da nadjem neki uredjaj koji ima slicne specifikacije kao moj i da to ukucam u build.prop? 1280x800 rezolucija i mali400mp4, to je nesto kao galaxy s3. ako promenim build.prop u galaxy s3 trebalo bi da podrzi sve igre sem tegra 3 ekskluziva?

Muka mi je više od Google-a i od ove *******cije oko kupovine programa. Neću im dati ni dinar dok nam to ne srede.

Исцимасте се ви око куповине. Свака част. За сваку похвалу.

Pa kad smo budale :D Eno i Nokia i Apple i MS ne postavljaju nikakve restrikcije na svoje aplikacije, a zasto to Google radi ostaje pitanje..izgleda retoricko

Nego ko hoce moze da proba novu verziju Market Unlockera, pa da vidi dali mu radi..u sustini koliko sam video nista bitno se nije promenilo osim sto autor preporucuje upotrebu proxyja..

http://support.evanhe.com/2012/03/08/introduction-to-market-unlocker-2/

Pa kakav je problem otvoriti nalog na Hrvatsku i kupovati aplikacije..tako ne može na Play Storu i da hoćeš..ovde moraš da se *****avaš sa menjanjem mcc koda, vpnovima i ostalim stvarima..

Ne znam ni ja kako, ali na jednom od naloga koje imam pojavile su mi se sve aplikacije. Nije samo na telefonu već i na tabletu koji nije rutovan, nema ni jednu app za promenu vpn, a i na kampu kada preko tog naloga odem na Google Play. E sad, problem je kada hoću nešto da kupim izbaci mi grešku u obradi plaćanja. Šta može biti problem? Koristim Internet karticu banke Intesa.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1362404508079.jpg
    uploadfromtaptalk1362404508079.jpg
    61.2 KB · Pregleda: 177
Ne znam ni ja kako, ali na jednom od naloga koje imam pojavile su mi se sve aplikacije. Nije samo na telefonu već i na tabletu koji nije rutovan, nema ni jednu app za promenu vpn, a i na kampu kada preko tog naloga odem na Google Play. E sad, problem je kada hoću nešto da kupim izbaci mi grešku u obradi plaćanja. Šta može biti problem? Koristim Internet karticu banke Intesa.

*** na šta ti liči ovaj notification bar :d
jel imaš google wallet nalog? i na njega dodatu tu karticu? ja njom plaćam

Ajde ajde, ne gledaj u notification bar :D
Imam wallet, kupovala sam već, ali neće u poslednje vreme. Koristila sam dok je radio Market Unlocker. Probala sam i American express, ali isto. Da nije sad problem što mi je adresa prijavljena na USA?

Ja mislim da je problem do konflikta..adresa na USA a IP adresa iz Srbije..probaj preko VPNa pa vidi

Isprobavala sam pre par dana VpnOneClick preko telefona i šta više čini mi se i da jeste tada negde nastao problem. Ne znam ni ja, baš mi je nejasno. :confused:

I da... Kaze mi u poruci da ću možda dobiti email da ponovo verifikujem nalog, ali nije mi ništa stiglo. Samo potvrda o kupovini, pa odma zatim potvrda o otkazivanju porudžbine

edit:
Uspela sam da omogućim plaćanje. Otišla na google nalog i uradila promenu sigurnosnog pitanja (verovatno može bilo šta, samo da je promena).

Ali mi i dalje nije jasno kako bez promene vpn-a prikazuje CEO market. Ajde da je samo telefon u pitanju, pa bih pomislila da je zato što sam tu svašta isprobavala, ali isto mi je u na kompu i na Tablet-u (koji nije ni rutovan niti ima išta od tih "dodataka" za promenu apn-a). I radi mi samo sa tim jednim nalogom. :zgran:

Poslednja izmena:
problem je kad ne razumeš zašto nešto ne radi, kad radi nije bitno zašto radi :)

Ja mislim da je problem do konflikta..adresa na USA a IP adresa iz Srbije..probaj preko VPNa pa vidi

Do toga nije sigurno. Mesecima plaćam našom karticom sa srpskom IP adresom, a adresa za naplatu u USA.

problem je kad ne razumeš zašto nešto ne radi, kad radi nije bitno zašto radi :)

Slažem se... Jedino što sad ne smem ništa da "pipam" da ne poremetim nešto :D

Najviše bih volela da znam kako sad može sa tim nalogom sve da finkcioniše normalno

Poslednja izmena:
Koja je jos dobra aplikacija za VPN? Koristim trenutno TB, ali on je nazalost ogranicen na 500mb mesecno. Koristio sam OneClickVpn medjutim nije posle hteo vise da se konektuje ni na jedan server ne znam zbog cega. Takodje lepo je radio i Hotspot Shield VPN i sad kad se konektujem preko njega i uradim clear data, opet ne radi kad udjem u play. Vraca me na klasican play. I on se nesto izbagovao.
Koja po vama je jos dobra aplikacija za VPN i da li ima neka koja ne ogranicava kao TB 500mb mesecno itd?
Hocu uskoro da izvadim visa internet karticu i da kupim par aplikacija.

Na TB možeš svakog meseca da dobiješ još 1GB, samo treba da imaš Twitter nalog, da klikneš na ono polje na dnu ekrana, pa će on da tvitne nešto a ti ces dobiti 1GB.

Znam za to. Ali ja nemam Twitter, niti bas imam neku zelju da ga otvaram. Jel imas jos neki predlog, mozda za neki drugu VPN aplikaciju? :)

Sta ti radis, kad ti nije dosta 500MB? :) upalis TB, prikacis se na GPS, ugasis TB i vozi :)

Nazad
Vrh Dno