Rapture
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.08.2008
- Poena
- 485
Zato se i ne mogu nešto preterano radovati ovoj ceni kad se toga setim.
+1 ... ja bih cak voleo i da cena malo zesce trzne na dole, da se malo cimnu "gusteri"
Zato se i ne mogu nešto preterano radovati ovoj ceni kad se toga setim.
Ahhh...meni dolazi kupac po moju 7970 ... Pravi trenutak za prodaju, nema sta, kao ovi sto su nedavno prodali novcice po 10e... Da nije zalosno bilo bi smesno![]()
Ja ti lepo rekoh da rudaris, isplatices je za 3 meseca, a ti tako...
Kakav danak neiskustvu![]()
ja stavio 2BTC-a na po 210E.. kad sam alav na paru ...:d
Ahhh...meni dolazi kupac po moju 7970 ... Pravi trenutak za prodaju, nema sta, kao ovi sto su nedavno prodali novcice po 10e... Da nije zalosno bilo bi smesno![]()
Au kakva navala... Posavetujte malo i mene, budite drugari. Zatrpaste mi post![]()
prodacu jos 10 ako ode na 250I sta ces kad ode na 250 do petka?![]()
MSI K9N SLI Platinum hteo sam da stavim 4x ili 3x 7950 na ovo uz neki chif nitro na 950W (ako uspem da nadjem bilo sta od toga). Sta mi jos treba? extenderi, molexi? Moze li ta ploca uopste? Razmisljao sam o BAMTu da radi sa flasha al neko rece 10% manje ide nego u win... Ali mi znaci stabilnost jer bi komp bio u podrumu gde inace ni pristup nije lak tako da sto stabilniji to bolji... misljenje? pomoc? hvala svima na svemu do sada.
Ne brini nije ovo tvoje ni blizu našem zayebu, ti si prodao kartu i gubiš 50-60 evra ili već koliko jaka stvar kupićeš novu 7950 recimo u novoj turi i teraj. A mi izgubili par hiljada €, jel ti sad lakše?![]()
prodacu jos 10 ako ode na 250
Koliko baca jedna 7950 Mh/s? Drugar je upario 7950 i 6770 al mi 7950 daje oko 440Mh/s i to je jos klokovao na ono dugme na grafickoj?!
Misli da je to slab rezultat i da treba negde oko 500Mh/s samo 7950 da mu daje? I kaze da dok mu graficke rade desktop pocinje da mu se mrlja u nekim delovima. To mu se desavalo i samo sa 6770 a sad i sa 7950 u paru. Da li je i to normalna pojava?
P.S. Izvinjavam se ako sam promasio temu. Ako neko ima neki odgovor moze i na PM. Hvala.
nemoj da prizivas tolki maler da skoci na 300E :dI sta ces kad ode na 300 do sledeceg petka?![]()
Koliko vidim 7950 mu radi na 950 kad se stisne ono dugme na kartici, memoriju nije smanjivao. Ima li veze brzina memorije ili treba da se smanji samo zbog potrosnje i gresanja a ne zbog performansi? I kad klokuje da li da prethodno iskljuci to dugme i uradi OC ili da ga ostavimo ukljucenog pa da ga kloknemo graficku?
@Monk Tebi na defaultu daje 550?! Auuu, pa sta onda nije u redu sa ovom. Ove dve u CF-u daju ZAJEDNO 615Mh/s. Koristim cgminer al ne znam da li je dobro podesen. Napravio sam ovakav .bat faj (cgminer.exe -o xxx -u xxx -p xxx -v 2 -w 256 -g 4 -k phatk -I 9). Mozda trebam nesto drugo da upisem? Ovo sam nasao na Netu negde.
Za pocetak podesi Intesity na 10 (I10)Koliko vidim 7950 mu radi na 950 kad se stisne ono dugme na kartici, memoriju nije smanjivao. Ima li veze brzina memorije ili treba da se smanji samo zbog potrosnje i gresanja a ne zbog performansi? I kad klokuje da li da prethodno iskljuci to dugme i uradi OC ili da ga ostavimo ukljucenog pa da ga kloknemo graficku?
@Monk Tebi na defaultu daje 550?! Auuu, pa sta onda nije u redu sa ovom. Ove dve u CF-u daju ZAJEDNO 615Mh/s. Koristim cgminer al ne znam da li je dobro podesen. Napravio sam ovakav .bat faj (cgminer.exe -o xxx -u xxx -p xxx -v 2 -w 256 -g 4 -k phatk -I 9). Mozda trebam nesto drugo da upisem? Ovo sam nasao na Netu negde.
+1 ... ja bih cak voleo i da cena malo zesce trzne na dole, da se malo cimnu "gusteri"![]()
...
Lizards ar šeeejkingPade sa 200 na 190.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari