@Milkobgd: U Kanadi bi kostao oko 320 EUR (sa postarinom i troskovima).
U UK košta £288.99 i to je minimalna cena za 16GB. To je €338. Jedino da ti likovi dovlače telefone iz USA. Svaka im čast ako je tako. Možete skontati po punjaču koji dobijete u kutiji za koje tržište je.
Ove koje sam ja dobio su redizajnirani, ako se misli na one male dve stopice sa zadnje strane i fabrički dolaze sa 4.2.2.
P.S. Po kutiji i uputstvu vidim da su za rumunsko tržište!
Ove koje sam ja dobio su redizajnirani, ako se misli na one male dve stopice sa zadnje strane i fabrički dolaze sa 4.2.2.
P.S. Po kutiji i uputstvu vidim da su za rumunsko tržište!
Pa pomaze zbog zvuka, da se manje grebe staklo i da se ne kliza telefon kao ranije.Taj redizajnirani n4 je isti po hardweru i tu nema ama bas nikakve razlike. Jedino sto su estetski izmenili zadnje kuciste jer su se kupci zalili kako se ne cuje nista kada se spusti na ravnu podlogu. I zato sustavili 4 distancijera. Odradili posao "like a pro" da odjebu ljude.Tackice koje mogu da pomognu jedino ako stave telefon na staklo ili bas ravnu podlogu.
Objasnili su. /me odusevljen! :d
Taj redizajnirani n4 je isti po hardweru i tu nema ama bas nikakve razlike. Jedino sto su estetski izmenili zadnje kuciste jer su se kupci zalili kako se ne cuje nista kada se spusti na ravnu podlogu. I zato sustavili 4 distancijera. Odradili posao "like a pro" da odjebu ljude.Tackice koje mogu da pomognu jedino ako stave telefon na staklo ili bas ravnu podlogu.
Objasnili su. /me odusevljen! :d
Jel probao neko neki custom ROM ? Razmisljam da stavim CM,mada je on i dalje nightly build.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari