Šta je novo?

LG Nexus 4

Ko jos koristi telefon za telefoniranje danas?? :d

@Milkobgd: U Kanadi bi kostao oko 320 EUR (sa postarinom i troskovima). Ja racunao da li mi se isplati, pa sam gledao i tu opciju.

Inace nexusi iz NS za 330-350 EUR su ok, ja sam svoj uzeo tako za 340 EUR neotpakovan. Verovatno dovlace od nekud i rade na kolicinu, pa drze primamljivu cenu.

Da se prijavim kao još jedan član Nexus 4 klana! Pre neki dan sam obradovao suprugu i sebe sa po jednim nexus-om, baš iz novog sada za 335€, Stiglo novo, u fabričkoj neotvorenoj kutiji, jedino što je garancija takva kakva jeste, ali za tu cenu svesno sam prihvatio rizik!

Kako se kupuje preko tog aksa ili kako vec.. ? Uplacuje se kes unapred.. ? Nikada nisam kupovao preko tih sluzbi..

Ne uplacuje se nista unapred, vec pouzecem preko kurirske sluzbe. Najcesce se salje AKS-om, jer oni primaju evre za placanje, dok ostali samo dinare. Jeste da je garancija skoro nepostojeca, ali kao sto rece Antonio, za razliku u ceni vredi rizikovati.
Sudeci po predusretljivosti prodavaca (kontaktirao sam ih vise), mislim da bi vecina njih izasla u susret u slucaju da telefon od starta ima neki defekt, tj ne bi ga slali na servis vec zamenili novim. Mada, to je samo moja pretpostavka i utisak :)

Video sam da je neko postavio post da treba da izadje redizajnirana verziju N4,da li je ona pustena u prodaju ?

Drug uzeo pre neki dan u beogradu za 330e verziju od 8 Gb. Dve godine garancije ali mu nisu izdali fiskalni racun, to je jedina caka. Mislim da nema potrebe dovlaciti ga iz inostranstva, ovo je sad bas povoljna cena

OStavi ti podatke njegove, pa ako Nexus zakaze(tesko :D) ti zoves njega. Ja moj porucio juce, sutra mi stize. Javljam utiske naravno :)

E sada i mene navlacite da uzmem preko novog sada... Da li ste 100 posto sigurni da je fabricka kutija..? Da nije slucajno popravljan,prepakivan itd itd.. Kako se njemu isplati da prodaje za 335e kada nov najeftinije mozes dovesti cini mi se iz UK i to za 310e ako ne i vise.. Znaci treba da proda 50 komada da zaradi soma e.. A opet postavlja se pitanje troskova prevoza tih mobova do srbije,po mojoj nekoj racunici u plusu moze biti samo ako dovuce pun kamion mobova :)

U UK košta £288.99 i to je minimalna cena za 16GB. To je €338. Jedino da ti likovi dovlače telefone iz USA. Svaka im čast ako je tako. Možete skontati po punjaču koji dobijete u kutiji za koje tržište je.

Ove koje sam ja dobio su redizajnirani, ako se misli na one male dve stopice sa zadnje strane i fabrički dolaze sa 4.2.2.

P.S. Po kutiji i uputstvu vidim da su za rumunsko tržište!

Eto odgovora odakle dolaze :) Samo, odakle Nexus 4 u Rumuniji za tako male pare :) ?

U UK košta £288.99 i to je minimalna cena za 16GB. To je €338. Jedino da ti likovi dovlače telefone iz USA. Svaka im čast ako je tako. Možete skontati po punjaču koji dobijete u kutiji za koje tržište je.

Jel se vi pravite blesavi ili.. :d Pa kako se na oglasima kod nas prodaje s3 nov za 360-380e a nov najjeftiniji u inostranstvu preko 400e? Pa operateri, rodjaci, operateri :p

Uzmu na neku foru preko ugovora brdo i onda prodaju po lepim cenama da se kupuje i cao.

Možda su ispali iz kamiona :p

Mozete po serijskom kodu provaliti odakle je i kad je proizveden. Ovaj za 335e je imao americki punjac

Ove koje sam ja dobio su redizajnirani, ako se misli na one male dve stopice sa zadnje strane i fabrički dolaze sa 4.2.2.

Hvala,rekli su da su nesto menjali i oko kamere,ali se ne zna da li to poboljsava kvalitet slike.

Isto uzeo preko NS veze?

Taj redizajnirani n4 je isti po hardweru i tu nema ama bas nikakve razlike. Jedino sto su estetski izmenili zadnje kuciste jer su se kupci zalili kako se ne cuje nista kada se spusti na ravnu podlogu. I zato sustavili 4 distancijera. Odradili posao "like a pro" da odjebu ljude. :D Tackice koje mogu da pomognu jedino ako stave telefon na staklo ili bas ravnu podlogu. :D Objasnili su. /me odusevljen! :d

Taj redizajnirani n4 je isti po hardweru i tu nema ama bas nikakve razlike. Jedino sto su estetski izmenili zadnje kuciste jer su se kupci zalili kako se ne cuje nista kada se spusti na ravnu podlogu. I zato sustavili 4 distancijera. Odradili posao "like a pro" da odjebu ljude. :D Tackice koje mogu da pomognu jedino ako stave telefon na staklo ili bas ravnu podlogu. :D Objasnili su. /me odusevljen! :d
Pa pomaze zbog zvuka, da se manje grebe staklo i da se ne kliza telefon kao ranije.
Zar nije za pohvalu to sto slusaju na sta se kupci zale i ispravljaju "greske" i ako je telefon izasao pre pola godine.
Takodje nesto oko kamere je promenjeno valjda je onaj krug oko sociva manji.

Jel probao neko neki custom ROM ? Razmisljam da stavim CM,mada je on i dalje nightly build.

Da odyebu ljude? A sta si ti ocekivao, totalni redizajn telefona? Ovo je klasicni primer kako se ljudima nikako ne može ugoditi :trust:

Jel probao neko neki custom ROM ? Razmisljam da stavim CM,mada je on i dalje nightly build.

Stavi CM slobodno, potpuno je nebitno sto je nightly, kod mene radi stabilno 100% ,nema bagova (bar ih ja ne primecujem).Doduse kernel nisam menjao (ne vidim potrebu za undervoltovanjem i ostalim *******cijama jer se mob ne greje preterano a 4-4.5 sata displeja mi je vise nego dovoljno)

Ja sam na paranoidu. Radi super.

Da nema taj redizajn veze sa onim zveckanjem što je nekoliko ljudi prijavilo?
Da u ovoj temi nisam našao da se o tome pisalo,....kao da ima neki deo koji se mrda unutar telefona, pa se čuje kada ga "promućkaš"?!

Da li Nexus 4 ima diodicu koja signalizira propušten poziv/poruku/mail?

Nazad
Vrh Dno