Šta je novo?

LG Nexus 4

Ne znam fakat šta mi je više raditi, ako ga odnesem na reklamaciju znam da će proći 10-tak dana dok eventualno ne dobijem novi, a ko mi garantuje da opet neću imati isti problem.
Mogu ovo ignorisati, ali se bojim da nije uvod u neki veći problem koji će se desiti sa telefonom, pa tako ne smijem ni root uraditi jer bi mogao izgubiti garanciju koja bi mi poslije trebala.

Ma iskuliraj, smešno oko čega se zamaras. Ajde da se samo od sebe pojavljuje dok gledas, a ono samo kad pustis klip. Nemoj da nosis u servis da te ne oteraju tamo gde sunce ne sija x)

Da, i kod mene se pojavljuje štrafta. Definitivno je YT aplikacija problem.

Haj sad mi je nekako lakše kad vidim da vas dosta ima isti "problem"
:)

@shatroghistro
*** telefon sam masno platio i naravno da mi ta sitnica bode oči, pogotovo jer nisam bio siguran da li je do hardware-a ili software-a... Također kada ovako nešto primjetiš ne možeš biti siguran da to nije uvod u neki veći problem, a kako mislim telefon root-at onda mi je jako bitno da sam siguran da je tel. ispravan i da mi neće otići displej za 2-3 mjeseca.

Ali opet kažem, lakše mi je sad kada znam da je to masovna pojava i kod korisnika ovdje.

Poslednja izmena:
Da se s vremena na vreme pojavljuje ta linija bez obzira gde si pa da se zabrines. Ovako posto je u YT aplikaciji iskljucivo, odmah je jasno da je samo do nje problem. Tako da nema frke, sredice se to (a i da se ne sredi, nikakav problem da svitjne na pola sekunde)

Zabima me gde mogu da nabavim NFC tagove koji su kompatibilni sa N4. Naravno da dostavljaju u Srbiju.

Mozes u Beogradu da nadjes mifare 1k rfid kartice, radi uz NFC retag app, a bas su jeftine.
Bilo koja radnja koja prodaje beskontaktne brave bi trebala da ih ima, ja sam kupio to u blizini vise poslovne, ne secam se tacne adrese.
Nice fancy kao nalepnica, ali odradjuje posao ;)

Sas sam se poigrao sa Nexus 4 i prosto sam se odusevio telefonom. Pre svega dizajn i to ledja. Skidam kapu! Sto se tice performansi sve se zna, ekran me je prosto odusevio. Bio sam zagrejan za Nexus 7, a kad sam video ovu 4ku, prvom prilikom uzimam tablet.

Vrati se par stranica unazad gdje pišem prvi put o problemu sa mobitelom, spomenuo sam probijanje svjetlosti na displeju, na crnoj pozadini je bilo baš upadljivo.
Više nego dovoljan razlog da reklamiram telefon.

Samo da javim da sam se uclanio u Nexus 4 klub :) Dugo sam trazio ovo cudo za normalan novac i konacno ga se docepao. Odma je pao unlock-root i uzivanje moze da pocne :d Jedina zamerka ide za ekran, tj bledunjave boje cak u odnosu na moj htc desire s, ali to se vrlo brzo resilo franco kernelom ,)

Ma slazem se, al vidim da bi ga ti i sad vratio samo zbog strafte :)
Strafta ko strafta meni ne smeta, ako se ispostavi da je softwerske prirode onda je mogu ignorisati.
Telefon bi opet vratio da se ispostavi da je strafta hardwerske prirode sto je i normalno, bil Telecom (tu sam kupio) od mene primio malo poderanu novcanicu? bi al u q...

Imao sam Galaxy Nexus (sad je kod supruge) i rade na istom software-u, vrte istu YouTube aplikaciju, oba telefona imaju HD recoluciju... na GNexu nema strafte, na LG N4 ima... kako je to moguce fakat mi nije jasno, takodjer me cudi da se o toj strafti nigdje ne prica, a kad sam postavio video ispostavilo se da je dosta N4 korisnika ima...

@Phantom Lord
dobro dosao u klub ;)
sretno s telefonom... ;)

Poslednja izmena:
Samo da javim da sam se uclanio u Nexus 4 klub :) Dugo sam trazio ovo cudo za normalan novac i konacno ga se docepao. Odma je pao unlock-root i uzivanje moze da pocne :d Jedina zamerka ide za ekran, tj bledunjave boje cak u odnosu na moj htc desire s, ali to se vrlo brzo resilo franco kernelom ,)

Probaj trinity baterija je neverovatna, a isto ima toolbox. ;-)

Ja imam poslednji cyanogen i nema ove linije na youtube-u. Mada mislim da nemas razloga za brigu, definitvno izgledao kao software

Uticaj tetheringa na bateriju :) wi-fi ap opcija, progurano negde oko 850 MB.
7y4adyhu.jpg

Ne znam da li je neko od vas fan LG Srboka strane na FB al je neverovatno koliko nemaju nijednu preciznu informaciju vezano za LG Orb i bumper za N4. Jedna od retkih zemalka gde ne mozes da potrosis kes ni kad hoces.

U potpunosti te razimem ja sam sve to narucio preko ebay i iznelo me je oko 110$ orb bamper i komplet zadnja i prednka folija i sad sam na stend baju cekam da ortaku to stigne u hrvatsku pa da on busom salje meni...procedura da bog sacuva ali sta da radis kad imamo plateznu moc kao zemlje 8 reda

Juce sam imao priliku da malo detaljnije uporedim N4 i moj S3(XXELL4).Prvo sto sam uradi je uporedio dialer,primetno manji lag u odnosu na S3.Sledeca stvar kamera,slike prebacene na komp. ja zadovoljan slikama sa N4 ostre su i ne vidim neku bitniju razliku u odnosu na S3.Kad se slika zumira vidi se da S3 pravi bolje slike(zumirane slike me ne interesuju).Slike sa blicom mi se vise svidjaju na N4,bolje raspodeli jacinu blica,pa slike izgledaju prirodnije.Video nisam pordio jer ga retko kad koristim.Jacina zvuka u slusalicama mi je zadovoljavajuca,mozda cak i jaca nego na S3(pri pordjenju koristio sam moje Philips SHE9551 slusalice).Sto se tice displeja S3 ima jace boje ali mi se cini da je slika na N4 malo ostrija,tako da bi se bez vecih problema navikao na displej od N4.Telefon je brz,otvaranje aplikacija je brze nego na mom S3,estetski telefon mi se dosta vise svidja od S3,tako da najverovatnije prelazim na N4 :)

Opa jos jedna potencijalna osoba sa n4 :) ja sam svoj trebao da nabavim danas ali sam odlozio za subotu.. Postoji sansa da ga nabavim iz nemacke a tamo je u saturnu cena trenutno 350e sa porezom..

Zasto ne uzeti ovde za 370 sa garancijom u radnji.
Ne vidim svrhu uzimati u Nemackoj za 20e manje.Sem ako taj neko nema povracaj PDV-a pa da to ispadne vise

Sta je fora sa ovim N4 na KP iz Novog Sada prodaju se i po 335 evrica verzija od 16G?

Mislim da nije nista, to je 10% manje nego u radnji.Verovatno je covek dovukao od negde.
Mada bi ja pre dodao ovi 35e i uzeo u radnji

Verovatno ne vazi,srbija je ovo.. A da ,ako uspem da izvalim povracaj poraza i ako me ne bude mrzelo se cimam u vezi toga uzecu iz nemacke u suprotnom uzimam ovde.. :)

Ako neko može da sazna, zanima me cena n4 16gb u Kanadi. Znam da je 350$ ali imaju još porez i poštarina koji nisu baš zanemarljivi. Aki neko zna, hvala.

Koristi li neko ovaj tel. za telefoniranje?
Ni na jednom screenshot-u nisam video pozive kao stavku.

Meni kada se preracuna troši oko 16-24% baterije za sat vremena razgovora. Gde je onih 14h razgovora sa testa (GSM arena).

Evo jedan primer
Screenshot_2013-03-22-18-57-04.pngScreenshot_2013-03-22-18-57-12.pngScreenshot_2013-03-22-18-57-18.png

Vrh Dno