Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I ja sam zadovoljna sa BeWeather aplikacijom... Nisam do sad primetila velike greške ...

Pa nije kao da smo u USA, pa da ti servisi imaju stanice na svakih km, 2.
U BG se temp najčešće pokazuje sa aerodroma, a on je koliko od grada.

Ali imam dobra iskustva sa yr.no.

Norvezani imaju ubedljivo najbolju by-hour prognozu.

Ova yr.no nema iz sata u sat, nego 6 sati prognoza... :banghead:

A šta je izmedju? Mogu sekire da padaju u roku od tih 6 sati :screwy:

Meni accuweather ne masi mnogo, prosle godine dovoljno je precizan bio by hour da znam oce li me uvatit kisa na motoru kad dolazim i odlazim sa posla

Morace da se menja W2U, meni je juce stiglo upozorenje na pljuskove, ja pozurim kuci s posla, a ono sunce uprzilo, umalo opekotine 3. stepena nisam dobio :D

^koji ima najbolju prognozu, ali ocajnu aplikaciju!

Pa dobro, ima ih u raznim widgetima, npr beautiful widgets ih koristi kao provajdera

Pa BeWeather je dosta lepa :)

Jel zna neko dobru aplikaciju za pravljenje kratkih filmova od mojih fotografija?
Skidao sam par nekih ali dobijem na jednom fc a sa drugim mi telefon zamrzao.

Tu i dobijam fc,daj nesto drugo ako znas:)

To sam davno koristio, čisto da probam i radila mi je ta aplikacija. E sad zašto ne radi, ne znadem :)

Danas vidim kod drugarice na HTCu onaj weather widget sa brisačima čuvenim. :D jel ima tako nešto za non-sense telefone?

Eye in the sky:thumbup:

Тачна к'о швајцарски сат:D
Напољу стоји термометар неколико пута у току дана сам проверавао и увек је тачна температура:)

Zaista?!
Mora da su likovi koji napraviše eye in the sky postavili met. stanicu blizu tvoje kuće. :p

Sve te aplikacije koje ste nabrojali koriste 2-3 ista izvora prognoza, pa su sve uglavnom jednako "precizne". Tako da birajte onu koja vam se najviše svidi ili je "najlakša" za telefon. Meni se iskreno, bez obzira koji ROM imam Fancy widget nekako baš odomaćio.

Moja preporuka za Palmary Weather Pro.

Moja preporuka za Palmary Weather Pro.

Nikada ikada više ove aplikacije za vreme neću koristiti! U NS-u pljušti kiša već pola sata i ja pre toga gledam da vidim vreme, nigde kiše na vidiku, rekoh super, ne treba mi kapuljača ništa kišobran, a nema 5 minuta kako sam izašao iz stana, a napolju pljuščina!

Upravi odradio update da vidim šta kaže kad ono 18 stepeni i sunce!

Pogledajte prilog 111700

Zbog nje sam i poludeo!

Nazad
Vrh Dno