Meni za sada ne radi pod XP, al ako iko moze da potvrdi bilo bi super.
meni je pre radio na XP-u GUIMiner.
Meni za sada ne radi pod XP, al ako iko moze da potvrdi bilo bi super.
meni je pre radio na XP-u GUIMiner.
Jos nesto, mtgox je zakucao na cifi 100e.
gledajte ovde realno stanje trgovine sa mt-gox-a
http://bitcoinity.org/markets
P.S Mtgox trading engine lag: 82.81s
Likovi istersaju po 1000 btc-a, odakle? :zgran:
J
Likovi istersaju po 1000 btc-a, odakle? :zgran:
Onda ja negde gresim, jer i kad pokrenem guiminer izadje poruka "No OpenCL device found"
I kaze da verovatno treba da instaliram "Ati Stream SDK"
Imam 7850 za zadnjim driverom 13.1
Kako odakle, pa iz "januara"...
Evo da ti ja ukratko napisem sta se meni desilo tokom jucerasnjeg dana... Imao sam isti problem kao ti, s tim sto sam ja znao da mogu da kopam, jer sam kopao i onda rekoh da probam da podignem malo Mh i da skinem novi driver, tu sam se za**** i citav dan mi je prosao skidajuci drivere i SDK 2.1/2.2/2.8/2.4 dok nisam pronasao sta i kako. Dakle moja kartica 5770 je radila na nekom 12.x driveru sa kojim sam pokretao normalno Guiminer, poslije instalacije 13.1 pojavljivala mi se ista greska kao kod tebe.Onda ja negde gresim, jer i kad pokrenem guiminer izadje poruka "No OpenCL device found"
I kaze da verovatno treba da instaliram "Ati Stream SDK"
Imam 7850 za zadnjim driverom 13.1
P.S Mtgox trading engine lag: 82.81s
Kako sa MtGox sredstva da pošaljem na račun? Zablokirao sam se ovde, ne vidim gde da unesem podatke računa?
U "Withdraw funds" ekranu imas dugme "Add withdraw method". Kad to kliknes, izaberes "Bank transfers" i tu imas da upises IBAN/SWIFT brojeve.Kako sa MtGox sredstva da pošaljem na račun? Zablokirao sam se ovde, ne vidim gde da unesem podatke računa?
U "Withdraw funds" ekranu imas dugme "Add withdraw method". Kad to kliknes, izaberes "Bank transfers" i tu imas da upises IBAN/SWIFT brojeve.
Disclaimer: nisam do sada povlacio novce tako.
Da, to smo radili lepo sa MB-a, većina nas, međutim ovaj mtgox je nepoznanica.![]()
Upravo to pokušavam da shvatim (ne znaju oni za našu situaciju tj iskustvo), pa mi treba da kažemo opis "korak po korak" i da mi neko potvrdi da je to već odradio.
demios je napisao da je to odradio ali ne i kako...
Sutra skace dif
Pogledajte prilog 111513
Meni treba ovako nesto za android.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari