Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Veoma moguce da su neki i za vise zivota zaradili. Ubise nas ti trgovci, ne znaju oni kako je tezak zivot rudara :D

Pa neki jesu prebogati sada zbog ove cene, kako rudari koji nisu prodavali dugo skupljane novčiće tako i vešti trgovci. A moja priča je tužna tek sam isplatio hardver i jedva 50€ zaradio na berzi, nisam zadovoljan :). Btw ova cena već aktivirala i ljude sa nvidijama da kopaju, ma i mobilnim telefonima i tabletima :d

Ipak je raketa prezivela i izasla u orbitu :d... sada se btc krece ka konacnom horizontu :D..

Poslednja izmena:
Trk u Madjarsku po karte !

Pa izgleda da ćemo morati, pošto ovi naši izgleda da neće ili ne mogu da uvezu dovoljan broj.

Ama ljudi dokle vise da pricam da neeeema karti. Uvoznici bi dovukli kamione toga da mogu ali dobiju samo delic onoga sto naruce.

Pricao sam skoro da ce btc skociti i da cuva novcice svako ko moze ali ovo bas nisam ocekivao. 115e i ide gore ludacki. Auuuu :zgran:

Zar nema u Gigashitu koji komad zaostao ?

Ama ljudi dokle vise da pricam da neeeema karti. Uvoznici bi dovukli kamione toga da mogu ali dobiju samo delic onoga sto naruce.

Pricao sam skoro da ce btc skociti i da cuva novcice svako ko moze ali ovo bas nisam ocekivao. 115e i ide gore ludacki. Auuuu :zgran:

Ide ovo jos daleko gore, ne prodajite ni u ludilu, jedino ko je gladan pa mora.

Zato ima "kuca", da raste cena :D...

115 e holly crap ! :zgran:

Dobro jutro Srbijo! :D
Ppl, ne znam sta da vam kazem.. :)
Pre par god. sam zavrsio fax, drzavni, a za diplomski sam uzeo temu koja mnogo ima veze sa kretanjem na berzi i ulaganjem u akcije.
Ako je BTC presao magicnu granicu od 100$ i sad napokon 100e, samo je nebo granica. :)
Krenuo sam sa BTC-om (pre mesec dana) kad je vrednost bila oko 25-30e i znam da sam prodao cim sam imao ukupnu vrednost od oko 2500 din. (onda je skocio BTC na 36e) i evo posle mesec dana vrednost je skocila za 3 puta.
Kad pogledate potraznju, ona i dalje raste!
Vrednost BTC-a ce ici gore, kako raste i poverenje u valutu, tako da ce biti zanimljivo gledati koliko ce jos ici gore vrednost.
Zato cekamo sad, a mislim da ove godine BTV vise nece ici ispod 100e tako da je tu neka sigurnost.

Pozz

nema ovo veze sa klasicnom berzom

ovo je ludilo :d

Kazite mi dali bih mogao da "kopam" sa 660ti,i koliko bi mesecno mogao izvuci sa njom?

Samo AMD kartice su za kopanje. nVidia je useless u ovom sportu

Znam to,samo pitam :)

Ako imas neki Ati 5770 ili noviju ondak slobodno. Ne isplati se bas raditi sa nV. Pitanje je dali bi i 100MH izvukao, verovatno moze. Na mesecnom nivou kad bi odbio struju pitanje je dal bi ti ostalo nesto. Ne razmisljao o tome dok ne ubodes crvenu kartu ;)

Čak i sa smešnih 100MH se dobija ~23€ mesečno bruto - struja recimo 10€ znači da su čak i nvidije neke u plusu sa ovom cenom, u malom ali plusu :). Naravno nisu baš isplative zaista al eto..

uh što pada cena ***

Kako pada na gore, pa bila 115€ a sada je 100€ nije mala razlika ni u procentima. Verovatno je neko istovario gomile..

Pa tako je uvek i bilo. U Peak-u dostigne vrhunac i to mu par dana bude i wall. Zatim pada gore, dole, gore, dole i sve se blizi maximalnoj granici. Secas se kada je dostigao ~92, pao je odmah na 78 i tu je bio nekoliko sati, onda se popeo na 88~89 i polako isao gore.

Vrh Dno