Meni AirDroid normalno radi... Jesi dobro ukucao IP adresu? 192.168....
Probaj aplikaciju air push detector, ne može da spreči te reklame ali može da ti kaže koja aplikacija ti prikazuje reklame pa možeš da je eliminišeš![]()
PC (LAN) - **0.99.35.240
TEL (Wifi) - **0.99.35.247
Kod mene ne radi ta aplikacija. Instalirao sam i kaze mi da nije pronasao nista. A meni se i dalje u igricama pojavljuju reklame. Da li ima mozda neko drugo resenje za tu dosadu i da eliminisem takvu aplikaciju?
Kod mene ne radi ta aplikacija. Instalirao sam i kaze mi da nije pronasao nista. A meni se i dalje u igricama pojavljuju reklame. Da li ima mozda neko drugo resenje za tu dosadu i da eliminisem takvu aplikaciju?
pa ako se pojavljuju reklame U igricama onda ti treba običan ad blocker, npr adaway.
Nema veze externa IP adresa. Mislio je na local IP adresu 192.168.xxx.xxx. Pogledaj dali su u istom opsegu.
Je l' skidao neko Offline bazu za jezike za Google Traslate . Ako jeste, koliko je MB-a![]()
Sa kojom aplikacijom mogu videti na mapi tacno kretanje drugog telefona kome je ukljucen gps, ima internet paket i ukljucen 3g...sta moram imati instalirano na oba uredjaja (na ovom na kojem gledam putanju ovog koji pratim i sta treba da bude na tom drugom koji se krece i salje svoje koordinate) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari