Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Na poslu mi je PC povezan na LAN, a sa telefonom se kacim na wifi, koji je u istoj mrezi. AirDroid nece da mi se konektuje, verovatno bi morao i PC da bude na wifi.
Je l' probao neko v2 Airdroid, kod njega nema wifi restrikcije?

Meni AirDroid normalno radi... Jesi dobro ukucao IP adresu? 192.168....

v2 moze da radi bez wifi-a, ali to ti skida tvoj mobilni protok, a onda zavisi i brzina od tvoje mreze, kao i to da mozes da prekoracis, a mislim da je 500MB ukupno koliko imas mesecno da dl/up

Ne mora pc da bude na wifi-u. Kod mene kuci, a verovatno i kod ostalih je PC na LAN-u, a mobilni sigurno nije preko LAN-a :D nego preko wifi-a...

Kucaj onu adresu u browseru sto sam ti rekao 192.168.1.1xx:8888 ili koji ti vec izbaci.

Проблем је Chrome. Код мене Аirdroid не ради никако преко њега док са лисицом немам проблем.

Probaj aplikaciju air push detector, ne može da spreči te reklame ali može da ti kaže koja aplikacija ti prikazuje reklame pa možeš da je eliminišeš :)

Kod mene ne radi ta aplikacija. Instalirao sam i kaze mi da nije pronasao nista. A meni se i dalje u igricama pojavljuju reklame. Da li ima mozda neko drugo resenje za tu dosadu i da eliminisem takvu aplikaciju?

Jok, nece, ja ne znam sta se desava.
Kucao sam IP koji mi prikazuje i nista.
Probao sve browsere, ugasen firewall.

Nama ovde nije IP wifi, rutera 192.168.... Ne znam da li ga to buni.

Problem je što ti pc i telefon, iako jesu u istoj mreži, verovatno nisu u istom opsegu ip adresa.

Airdroid problem

Kad ste već kod Airdroida i kod mene pravi problem zadnje 3 sedmice.Na Hromu i IE mi izbaci samo zamućen ekran bez ikonica i koda za skeniranje,dok kod opere izbaci normalno početnu stranicu ali neće da se komnektuje.Pre toga je sve radilo normalno.

Kod mene ne radi ta aplikacija. Instalirao sam i kaze mi da nije pronasao nista. A meni se i dalje u igricama pojavljuju reklame. Da li ima mozda neko drugo resenje za tu dosadu i da eliminisem takvu aplikaciju?

izbaci neke screenshotove, da vidimo o cemu se tacno radi?

pa ako se pojavljuju reklame U igricama onda ti treba običan ad blocker, npr adaway. ako ti izađe reklama u notifikacijama onda je to airpush i treba ti detektor da vidiš koja aplikacija ga dovlači.

Chrome i AirDroid rade najnormalnije...

Prilozi

• Chrome 2013-03-27 at 3.21.47 .jpg
    Chrome 2013-03-27 at 3.21.47 .jpg
    276.3 KB · Pregleda: 219
Раде вама али мени не, ајде још неко нека окачи да и њему ради :D

Mogu ja da okacim ponovo :p :D

Chrome i Airdroid rade odlično. v2 je kul jer ne moraš da pališ program, nego se sam pali pri otvaranju adrese u browseru.

Poslednja izmena:
Je l' skidao neko Offline bazu za jezike za Google Traslate . Ako jeste, koliko je MB-a :)

Koji market enabler koristiti za kupovinu sa Google Play-a?

Ima li koja aplikacija za mjerenje WiFi protoka, ali za stalno da mi računa (ne kao ugrađena, što pokazuje zadnjih mjesec dana).

Dakle, da mi mjeri lifetime WiFi protok?

Meni je dovoljno da koristim Tunnel Bear ili bilo koji drugi VPN program kojim dobijem američku ip adresu.

Skonto sam da nema, skinuo sam hrvatski smjestio je na Sd Card ima prostora jos skoro 5GB. Nije losa fora vrijedi imati offline rijecnik :)

Sa kojom aplikacijom mogu videti na mapi tacno kretanje drugog telefona kome je ukljucen gps, ima internet paket i ukljucen 3g...sta moram imati instalirano na oba uredjaja (na ovom na kojem gledam putanju ovog koji pratim i sta treba da bude na tom drugom koji se krece i salje svoje koordinate) ?

Poslednja izmena:
Sa kojom aplikacijom mogu videti na mapi tacno kretanje drugog telefona kome je ukljucen gps, ima internet paket i ukljucen 3g...sta moram imati instalirano na oba uredjaja (na ovom na kojem gledam putanju ovog koji pratim i sta treba da bude na tom drugom koji se krece i salje svoje koordinate) ?

Probaj ovu, stalkeru :p

Нема српски зато што су ови из Google-а мало...;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno