LG L7 i sto bolja kamera ne mogu da idu u istoj recenici.
@KrisFil, jel mora da bude Android telefon i da li mora da bude dual core, 1Gb rama itd?
Nije lose da bude Android, mada nije presudno,...., brzina procesora za nju nije uopste bitna. Sto se tice kamere, nije ni to primarno, ali je pogodno - jer ona tek nikada ne nosi fotoaparat.
Ispod proseka u klasi. Situacija nije kriticna ali je baterija morala da bude 1500mAh sto je prosek u klasi, mada ova whitemagic tehnologija stedi malo. Najkriticnija situacija po bateriju je 3G surf, kapiram da moze da izdrzi oko 3,5h surfa preko 3g i 4h preko wifi na jakom osvetljenju ekrana (60%+). Ako se smanji na 40-50% mozda izvuce jos malo ali definitivno ovo nije telefon za ljude koji ceo dan vise na netu preko mobilnog. Mada prema testovima sa neta XP ima za oko pola h bolju autonomiju pri surfu od Nexusa jer super amoled ne stedi bas pri prikazu bele a XP tu malo stedi zbog pomenute tehnologije.
Ukratko, baterija je na nekoj donjoj granici upotrebljivosti sto se surfa tice i malo iznad sto se svega ostalog tice. Ima da se kupi 1500mAh za XP ali kosta 40$ pa jos ugradnja u servisu.. mnogo cimanja bezveze, bolje je onda kupiti neki drugi telefon sa jacom baterijom. U ovoj klasi je za sada to SGS 3 Mini, autonomija je solidna samo taj telefon kosta bar 30e vise od neke realne cene.
Jasno je to meni, znam i za Sonim, Caterpillar CAT B15, medjutim ja bih hteo da pomirim mozda nepomirljivo: da imam normalan telefon kada nisam na terenu a opet na terenu da zadovolji neke uslove. Zamisli, sutra imam neki sastanak sa Nemcima u vezi posla, pozvoni mi telefon a ja izvadim Sonim,....![]()
hsv.stoned@ kolioko sam shvatio ti imas Xperia P. Vidim da dobro poznajes ovu problematiku, da te zamolim da podvuces razlike zasto uzeti S3 mini a ne Xperia P, do cene oko 250E, i zamolio bih te da prokometarises Xpera SL i S2. Sto se tice LG P880 ipak je tlefon prevelik.
Tesko da za te pare ima da se nadju ti telefoni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari