Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Ne preteruj sada ... ;)

hm, ko je ovde zabagovao?

Prilozi

• Picture.png
    Picture.png
    140.9 KB · Pregleda: 134
Temperature su ti malo prevelike po meni, namesti malo agresivnije ventove pogotovo za donju kartu. I meni je zabagovan 50btc, ali shareovi za sada idu medjutim pise mi da sam offline, videcu kasnije.

joj i ovako je preglasno, ali baš preglasno, ta toplija kartica radi na 75% vent, a ova hladnija na 62% i već me jako nerivira :S sve sapphire kartice sa kojima sam se susreo do sada su imale tiho hlađenje, ali ovde su izgleda usrali motku samo tako

joj i ovako je preglasno, ali baš preglasno, ta toplija kartica radi na 75% vent, a ova hladnija na 62% i već me jako nerivira :S sve sapphire kartice sa kojima sam se susreo do sada su imale tiho hlađenje, ali ovde su izgleda usrali motku samo tako

Koji ti je klok a koja voltaza?

Neo tebi mora je napon na bar 1,2V cim su karte tako tople na toj brzini venta ili imas 28stepeni u sobi :). Jesi smanjio memoriju na minimun? Bice da je to

Memoriju sam uspeo samo na 625 da smanjim, napon je deff tj 1.125, power limit sam stavio na 20% (da bi radila non stop na 100%)

Mozes li postaviti sliku da vidimo koja je tacno karta u pitanju i koliki je napon pogledaj msi AFB ili okaci nam sliku da vidimo :)

Edit: pretekao si me :)

probao sam miloše i to, ali izgleda neće, radilo je na 6850, sad nešto neće

uspeo sam kada sam u settings stavio extend oc bars ili kako se već piše, sad ću da ga pustim da se dobro zagreje, inače u sobi je po termometru ~25*C

to se ne pravi u radionici vec se kupuje i zove se FPGA miner....
preopsiron je da ti neko objasnjava vec udri po guglu, da ti dam smernicu proizvodio ih je ranije butterfly labs

pre nego sto je krenuo u "proizvodnju" ASIC minera...

Poslednja izmena:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1364352796593.jpg
    uploadfromtaptalk1364352796593.jpg
    6.2 KB · Pregleda: 69
85.5$.. a isplate sa 50btc jos uvek ne rade :smash:...

Kako najlakse prebaciti USD ove na MtGox?
Jel bilo diskusije o tome na ovih 100nak strana?

Kako najlakse prebaciti USD ove na MtGox?
Jel bilo diskusije o tome na ovih 100nak strana?

Mislim da nije bilo o tome iz razloga sto je ovde ljudima oko cele price o bitcoinu najinteresantniji mining i u toj varijanti ne postoji potreba da se lova salje na mtgox vec da se sa njega eventualno prima. E sad kako su se stvari razvijale sa ovim naglim rastom vrednosti u poslednje vreme pokazalo se da je sama kupovina i cuvanje btc za sada bila mnogo isplatljivija od mininga. Ipak gotovo svi odavde su se kao hw entuzijasti zainteresovali za btc preko mininga dok je neka spekulativna strana ostavljena ljudima koji moguce imaju vecu sklonost ka riziku odnosno vise iskustva sa trgovinom.

Slanje para je mislim problem za nas odavde od pocetka price. Moze sigurno putem wire ali pitanje je koliko to sad jednostavno izvesti kao fizicko lice. Plus sto se trenutno velika lova sliva tamo pa je pitanje i koliko bi to brzo islo.

Najbolja varijanta za nas odavde po meni je kupovina btc direktno od nasih minera. Ko redovno prodaje a takvih je dosta bice zainteresovan posto na ove sigurne kanale provizija ide i do 10%. Posle sa tim btc je lako na mtgox ili gde vec hoces.

To je taj napolju na 100 komada kosta smesno, ali ovde kad zatreba kosta puta 3 :)

Najbolja varijanta za nas odavde po meni je kupovina btc direktno od nasih minera. Ko redovno prodaje a takvih je dosta bice zainteresovan posto na ove sigurne kanale provizija ide i do 10%. Posle sa tim btc je lako na mtgox ili gde vec hoces.

Da da, jasno, ima smisla...

Hoce neko da proda BTCove? :)

Nazad
Vrh Dno