joj i ovako je preglasno, ali baš preglasno, ta toplija kartica radi na 75% vent, a ova hladnija na 62% i već me jako nerivira :S sve sapphire kartice sa kojima sam se susreo do sada su imale tiho hlađenje, ali ovde su izgleda usrali motku samo tako
joj i ovako je preglasno, ali baš preglasno, ta toplija kartica radi na 75% vent, a ova hladnija na 62% i već me jako nerivira :S sve sapphire kartice sa kojima sam se susreo do sada su imale tiho hlađenje, ali ovde su izgleda usrali motku samo tako
Batali 50btc, raspada se. Vidis koliko to pada brzina tu. Predji na drugi pool.
Memoriju sam uspeo samo na 625 da smanjim, napon je deff tj 1.125, power limit sam stavio na 20% (da bi radila non stop na 100%)
Lik prodaje zanimljiv FPGA setup.
800 Mhash-a daje komad.
Pogledajte prilog 110563
Pogledajte prilog 110561
Pogledajte prilog 110560
Pogledajte prilog 110562
Evo jedan zanimljiv i iscrpan intervju sa tvorcem prvog Bitcoin Asic uredjaja Yifu Guo-om iz Avalona. A ja i cacanin sad odosmo malo do Madjarske. Pozdrav za sve minere.
http://motherboard.vice.com/blog/en...ifu-guo-creator-of-the-first-asic-based-miner
Mige covece.. zar u madjarsku po gpu? Sta ce ti jos gpu kad je a-sik izasao i ti dobijas jedan gratis od avalona za sirenje informacija na benchuaman zaman
![]()
85.5$.. a isplate sa 50btc jos uvek ne rade :smash:...
Kako najlakse prebaciti USD ove na MtGox?
Jel bilo diskusije o tome na ovih 100nak strana?
Najbolja varijanta za nas odavde po meni je kupovina btc direktno od nasih minera. Ko redovno prodaje a takvih je dosta bice zainteresovan posto na ove sigurne kanale provizija ide i do 10%. Posle sa tim btc je lako na mtgox ili gde vec hoces.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari