Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Bas to. Dugo im treba za prebacivanje sredstava. Pa secam se samo pre 2-3 nedelje kada je bitcoin skocio na $49 i naglo pao na $31=32. Ja dok sam prebacio ostale novcice, on narastao na 40 i kusur, tako da sam mogao zaraditi podosta.

moze li grafika bez prednjeg dela konektora koji se ubadaju u plocu da se koristi za mining?

Prilozi

• sapphire_radeon_hd_5970_2gb_oc_02-171109.jpg
    sapphire_radeon_hd_5970_2gb_oc_02-171109.jpg
    54.9 KB · Pregleda: 155
moze li grafika bez prednjeg dela konektora koji se ubadaju u plocu da se koristi za mining?

Moze ali samo ako ga opet napravis ;)

Meni stigla danas Asus 5970 kartica sa slatkih 700Mhash ali ovo je ubedljivo najtoplija kartica koju sam u zivotu video :)

Nazad kroz slot otvor baca temperaturu kao TA pec na max ;)

Jel radio neko vodeno za ove karte, tj da li se to uopšte isplati s obzorom na invvesticiju koja nikako nije mala jer koliko gledam cene, samo block je oko 70-100e plus radijatori, plus pumpa...

samo dobra promaja i klima uperena direktno u ovo cudo pomaze :)

ja sve nekako kontam da je jedan 36x6cm radijator dovoljan za 2 kartice sigurno, možda čak i 3, ali 2 sigurno dok bi recimo jedan 48x6cm verujem ladio 3 bez problema. Jeste da se ulaže više, ali se em smanjuje struja (klima) em se smanjuje buka a i naravno radne temperature grafičkih. Video sam da je neko stavljao MSI pod vodu i daje temp išla na nekih 40*C

Kod mene se bez problema hladi Gigabyte 7970 na 1200MHz i hladnjakom 2x120 temp ne prelazi 51 kad je u kuci 26c + je i CPU nakacen na taj radiator koji je nasviran na 4.5GHz :D

Poslednja izmena:
Ko ima jednog ili dva rudara pa i da se zeza sa vodom.
Ako imate vise masina - verujem da se o ovom i ne pomislja...

pa nije ni bilo realno za očekivati da će da odma skoči do 100$, ako pogledaš cenu pre mesec dana (22$) ovo je premija, kako kurajber kaže, samo lagano rudari i čekaj sa prodajom

Ma vratice se to, nema uopste razloga za brigu ;)
Jedino sto smo mozda mogli neke trange frange kombinaciju da odradimo. Da prodamo onda pa da kupivo po ovoj ceni ali opusteno. Za 3 dana eto opet stare cene ;)

... i novog dif-a :D..

Koja verzija bitcare radi,ja skinuo sa google play i nece?
Moze li neko da postavi apk fajl ovde?

Lik prodaje zanimljiv FPGA setup.
800 Mhash-a daje komad.

KPAIsAN.jpg

w9ENcQL.jpg

zetZwHJ.jpg

pERlOjS.jpg

Kako ja nesto ocekujem, 10 dana nakon podizanja diff-a mozemo da ocekujemo skok cene novcica. Samo polako, skupljajte novcice i spremajte se za prodaju kada bude trenutak ;)

Sta da skupljamo kad je diff od leta skocio puta tri.
Sve manje i manje se pravi.

Voleo bih da je diff milion a cena 8-9$

Ko ima jednog ili dva rudara pa i da se zeza sa vodom.
Ako imate vise masina - verujem da se o ovom i ne pomislja...

Hahahha aman covece.. :)
Boze zdravlja.. za neku nedelju, a mozda i pre, pustam u pogon sistem vodenog hladjenja.. slikacu kad bude sve povezano i pusteno u pogon.. kada se sve to zavrti i krene, ponudicu i ostalim kolegama to resenje za daleko manje novca nego sto vi ovde spominjete :D

IMG0221A.jpg :wave:

Prilozi

• rudar.jpg
    rudar.jpg
    290.1 KB · Pregleda: 118
Poslednja izmena:
Extra temperature, ali mi se ne uklapa vodenjak u finasijsku sliku za 12 karti. Jedino cekam da vidim sta je risim smislio, posto ih covek ima bash puno, verujem da je jeftino a dobro resenje :). Jedino nemoj da si stavio crnca da povremeno baci kofu hladne vode po njima, jes jeftino al je jednokratno hladjenje :D .

Jel imao nekad neko problem da mu po startovanju Guiminer ode u tray odakle ne moze da se maksimizira?

Dakle samo stoji kao tray ikonica, ne reaguje na levi ili desni klik.

Masina instalirana povezana preko HDMI, ovo se desilo posle prenosenja na drugu lokaciju i kacenja na monitor preko DVI->DSUB adaptera...

Kao da je GUIMINER prozor otisao na neki virtuelni desktop pa ne moze da nadje put nazad :)

Jel imao nekad neko problem da mu po startovanju Guiminer ode u tray odakle ne moze da se maksimizira?

Dakle samo stoji kao tray ikonica, ne reaguje na levi ili desni klik.

Masina instalirana povezana preko HDMI, ovo se desilo posle prenosenja na drugu lokaciju i kacenja na monitor preko DVI->DSUB adaptera...

Kao da je GUIMINER prozor otisao na neki virtuelni desktop pa ne moze da nadje put nazad :)

win key + strelica levo kada ti je selektovan guiminer prozor.

Jedino nemoj da si stavio crnca da povremeno baci kofu hladne vode po njima, jes jeftino al je jednokratno hladjenje :D .

Hahahahahha sta mislis ko mota bicikle koje su prikljucene na generator struje :D

Resenje ce biti dosta isplativo i sto je najbitnije efikasno.. ideja je da kad jednom pustis opremu u pogon.. klasicno zaboravis da je imas.. jer ce sve da bude zatvoren sistem ;) samo podesis na mob neki sistem monitoringa i to je sve.. onda ces moci i da mu dajes po klokovima i da mu zadas target temperaturu.. i da uzivas gledajuci kako sve fercera :)

Nema tu mnogo filozofije kiler od Yuga pumpa od akvarijuma crevca na buvljaku fitinzi u gvozdjari ali WB ce morati da kupi kod mene :d. Ruzno ali ce da radi. Sad koliko ce da kosta zavisi od buvljaka, ali po meni to se isplato za 79xx seriju za ostale?

da li je to otisao diff ili sta.....Na BTCguild je PPS bio 0.0000048992841, a sada je 0.0000035469858

Nazad
Vrh Dno