Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Kako ce 5.9" spakovati u sadasnji form factor? Da je sadasnji telefon i 1mm siri/duzi ne bi bio udoban za koriscenje ni za nas sa normalnim sakama.

Ne mogu da odrade isti fazon jer N2 vec ima taj dizajn kao S4. S3 je imao prostora sa svih strana dok N2 nema, mora da naraste sto mi se ni malo ne svidja.

Možda je fora u tom novom OLED ekranu koji će biti zaobljen (ala n4) od ivice do ivice, bez okvira :)
Svašta može da se desi.

treba da mi stigne Note 2, pa me zanima dolazi li sa punom baterijom ili se formira , kao kod starijih telefona.

Formiranje se ne praktikuje vec deceniju. Mozes samo da ispraznis prvi put do kraja i onda da napunis do kraja bez maltretiranja telefona. Ostavi na airplane mode ili samo nemoj da zaludjujes na njemu dok ne skines sa punjača.

Formiranje se ne praktikuje vec deceniju. Mozes samo da ispraznis prvi put do kraja i onda da napunis do kraja bez maltretiranja telefona. Ostavi na airplane mode ili samo nemoj da zaludjujes na njemu dok ne skines sa punjača.

:lupko:
:D
Dobar si , ja sam aut znaci skroz, citao sam da se nove baterije ne formiraju ali ti prodavci cesto kazu :ti ipak formiraj za svaki slucaj:, i jos jedno pitanje za pocetak(bice jos), iscitao sam ovu temu, i pisete da je brzi punjac sa njim ,
pa hocu da pitam mogu li njime da punim i stari samsung B7722, isti je prikljucak a pitam zbog jacine punjaca.
Stigao mi i Note 2 a meni to prvi android .

Poslednja izmena:
Nemoj da punis nista sa tim punjacem osim Note 2, prejak je. Probano na htc wildfire i na note 1 i nimalo im se ne svidja :d

elektronika uredjaja "povuce struje" koliko mu treba. 2A je maksimalna struja koju note 2 punjac moze da pruzi uredjaju koji se puni ali to nikako ne znaci da ne moze da puni druge uredjaje ciji su originalni punjaci manje snage.

elektronika uredjaja "povuce struje" koliko mu treba. 2A je maksimalna struja koju note 2 punjac moze da pruzi uredjaju koji se puni ali to nikako ne znaci da ne moze da puni druge uredjaje ciji su originalni punjaci manje snage.

Znaci ne isporucuje punjac svoj max. vec koliko vuce uredjaj koji se puni.

Znaci ne isporucuje punjac svoj max. vec koliko vuce uredjaj koji se puni.

U nekim situacijama određeno je u samom kernelu. Na S3, sa Boeffla kernelom imaš opciju da biraš "amperažu" punjenja, sa naravno, upozorenjem o štetnim posledicama. Pa ko voli nek izvoli.

Blago tebi. Svaki put mi se digne kosa na glavi kad moram da cekam po 2 sekunde da bi se upalio ekran i uvek se zapitam "da li sam uopste stisao dugne?" pa stisnem opet i onda se ugasi ekran -.-

Ima i sa time veze. Ne umanjuje skroz, ali nije toliko izrazeno kao sa karticom.

I mene je nervirao wake up lag, još kada dam nekom da pogleda fon a on krene da pristiska nekoliko puta misleći da nije dobro pritisno :whip: Što ovo ranije nisi iskopao da probam :smash:

to sto nece da puni druge telefone pre moze imati uticaj sto je micro usb na note2 malo promenjen (zato i stariji mhl kablovi ne rade, vec su potrebni novi). probaj da punis note1 sa note2 punjacem i note1 kablom.

Što ovo ranije nisi iskopao da probam :smash:

Gde ces ranije kad sam izbacio koji sat nakon postavljanja teme na xda :d

@petarboj- nije isključeno, mogu i to da probam, ali sam negde pročitao da ne može da se koristi sa starim telefonima, pa nisam razmišljao o kablu nakon sto sam probao na 2 telefona.

Edit: dok sam kliknuo da postavim poruku setio sam se da sam wildfire punio sa note 2 kablom i htc punjačem, tako da sigurno nije do kabla.

Poslednja izmena:
Preko koje opcije u Odinu se flesuje kernel? Ili je bolje da idem preko recovery-a?

Pa ako imas .zip onda preko recovery idi. Cak nisi rekao pc ili mobile odin. U svakom slučaju, uvek sam kernel preko recovery-a ubacivao.

Da, najlakse je preko recovery-a. Ubacio sam Perseus 34.2 da vidim kakav je...Za sad se igram sa STweaks malo.

Vrh Dno