Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Hvala :)
Taman sam mislio da mu nema leka, a ono odcekirao sam sve servise za nalazenje trenutne lokacije.
Nego razmisljam da menjam note 2 za rusku plavu ili kartuzijsku macku :D

Od svih telefona od iphona pa do s2 s3 ovaj note 2 mi je najbolji sa baterijom.
Meni je 4.1.2 simfree.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1363804226904.jpg
    uploadfromtaptalk1363804226904.jpg
    51.8 KB · Pregleda: 171
Poslednja izmena:
egezanut.jpg
eduny7e7.jpg
:)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1363806572611.jpg
    uploadfromtaptalk1363806572611.jpg
    67.7 KB · Pregleda: 126
Poslednja izmena:
Ja isto vidim da je losija baterija nego na 4.1.1,ali sam se uprpao zbog sds pa sam flesovao 4.1.2.
Ne znam da li neki custom rom ima bolje trajanje baterije nego stock i koji bi preporucili?

@ceftriaxone

Kakvi su ti ovo prekidi bez neta?

Btw. kako se kod Note 2 flesuje stock rom? Preko toolkit-a kao na nexusu ili preko onog Kies-a? Ovaj 4.1.2 nece dugo kod mene vidim ja :)

40% ostalo od jutros, 11:45h usage, 3:50 scr on....

Airplane режим ми је био укључен у току ноћи.

@ceftriaxone

Kakvi su ti ovo prekidi bez neta?

Btw. kako se kod Note 2 flesuje stock rom? Preko toolkit-a kao na nexusu ili preko onog Kies-a? Ovaj 4.1.2 nece dugo kod mene vidim ja :)

40% ostalo od jutros, 11:45h usage, 3:50 scr on....

Preko PC Odin-a. A ako imas staru verziju bootloader-a i hoces da je sacuvas, onda preko Mobile Odin-a.

Ako ti je sve stock, i kad odradis triangle away i ne stoji 0 kad odes u download mod, onda imas novi bootloader.

Uh, polako. Triangle away? 0?Kako se dolazi do svega toga? Na xda citam dosta tema sad pa ne mogu sve da pohvatam....

restartuj telefon pa gledaj
stari bootloader u dva reda
novi bootloader u 3 reda
stari.jpeg
novi.jpeg

(nema veze tekst, nisam nasao bolju sliku)

Ima li nesto jednostavnije :) a i bas im je glupo sto ne moze bilo koja app.

Samo sto cu prvo da vratim 4.1.1 pa onda root pa ovu app...

Jel bas mora preko Odin-a? Moze li preko toolkit-a (da bih flesovao samo sistem, ne komplet wipe da radim)?

Moze ukratko objasnjenje sta znace PDA, PHONE i CSC u Odin aplikaciji?

I generalno, od ovih opcija sa lijeve stranje jel treba nesto da se dodatno cekira sem Auto Reboot i F. Reset Time?

U pda ubacujes rom, u phone beše modem i u csc ti nece trebati nikad. Najverovatnije imas jedan .tar ili md5 fajli koji ubacis u pda polje i start. To drugo nista ne diraj. Samo ta dva treba da budu štiklirana.

Ovo ti sve piše u svakoj xda temi. Pazi sta radis da ne zeznes nešto.

Pokusacu prvo preko ToolKit-a,s njim ne bi trebalo da mogu da zeznem bilo sta.

Ako ne bude prosao dgrade, onda moram da jurim 4.1.1 stock pa preko Odin-a.

Odradio flash preko Odin-a, dobio ono zeleno PASS, reboot telefona i stao na Samsung. Sta dalje?

Nazad
Vrh Dno