Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Aj, posto mene izluđuje sto se pali ko baba. Probao sam onaj mod i smorio se koliko dobro radi.

Nema veze launcher ako imaš tw framework

Zahvaljujem Djilkoshe :D

@Uros- aj da vidim baterije dal ce da poguraju mocnog kodaka sa 5x optickim zumom :d

http://db.tt/tmlfq5GD

Evo ti kako izgleda to, a verovatno može i na Note 2. Što se tiče obrade, može sigurno pošto je u mp4 snimanje

hvala, prodato ;)

evo danas sam snimio jedan kratak video 8x slow motinon ;)

http://youtu.be/Ar4IBEdg5rM

njega note2 nece da edituje u app za vido montazu...provalio sam zato jer nema zvuka :( izvadio sam video u desktop i sa "Sothink Video Converter Pro" treba da mu se "ukjuci" zvuk i vrati u telefon, bez konvertovanja videa ;) ...onda hoce da ga uveze u svaki program za video montazu u Note2 ;) taj video sam mogao verovatno konvertovati u telefonu, probacu i to.

Poslednja izmena:
uploadfromtaptalk1364849625042.jpguploadfromtaptalk1364849635073.jpguploadfromtaptalk1364849647803.jpg

Jel ovo ok rez?
Perseus kernel + stock 4.1.2 + neke zezalice sa nfc-om.

Di bre, ne valja :p

Okači im tamo u bivšoj temi, malo da ih potpalis :D

Meni poslednja 2 dana na 15-20% posle 1di par sati pise 4h s on. U to je ukljucen i 3G net i wifi preko noci. Meni je ovo glupo da se sili do 1 posto samo da bi se izvukao neki rezultat a nema realnu vrednost jer ti nikad neces da ides na toliki s on u pokretu i da teras mob do 1 posto, posebno ne na wifi. Pusti samo 3G net da vidis kako nestaje baterija kad i ne pipas telefon. Na gsm areni i ne racunaju ispod 10 posto, i slazem se sa time. To ti je samo kad te zatekne. Ovo vestacko nabijanje screen on vremena me ne interesuje preterano, same brojke koje se mogu postici jedino kada se ne napusta kuca ceo dan.

Kad pogledam tamo na xda kakve rezultate postižu sa uključenim 3G dodje mi da plačem kakve su naše mreže očajne :(

Ma smesno. Kazem ti, do 15% za 24h izvucem do 4h s on kada mi je u toku dana upaljen 3G od 4 do 6 sati.

Meni poslednja 2 dana na 15-20% posle 1di par sati pise 4h s on. U to je ukljucen i 3G net i wifi preko noci. Meni je ovo glupo da se sili do 1 posto samo da bi se izvukao neki rezultat a nema realnu vrednost jer ti nikad neces da ides na toliki s on u pokretu i da teras mob do 1 posto, posebno ne na wifi. Pusti samo 3G net da vidis kako nestaje baterija kad i ne pipas telefon. Na gsm areni i ne racunaju ispod 10 posto, i slazem se sa time. To ti je samo kad te zatekne. Ovo vestacko nabijanje screen on vremena me ne interesuje preterano, same brojke koje se mogu postici jedino kada se ne napusta kuca ceo dan.

Tacno.

Ne. To samo po kući. Mada ni to vise ne koristim. Samo kožnu futrolu i cao. Eventualno flip cover ako ti nije cimanje da otvaras. Naravno jedimo original

Ne znam za tebe, ali moj n2 vec letio na tepih 2x....Nekako mi klizi iz ruke.

Jednom mi je ispao samo iz dzepa na itison sa pola metra, nista strašno. Oako nemam problem.

Dalje, evo baterija kako je trajala danas, dosta sam 3g net koristio, trećinu dana:

2013-04-03-00-12-08.png

2013-04-03-00-11-48.png

2013-04-03-00-11-32.png

Ubi me AudioOut2....ljudi sta da radim?

Pogasio sam sve suvisne zvukove, Viber prebacio na system sounds...i to je generalno to sto pise po netu da treba promijeniti.

Sta dalje?

3.5h mi je uzeo sinoc...

Да ли ти је искључен звук или укључена само вибрација?? Ја сам нешто гледао и та два режима су ми правила тај wakelock

Jesi mozda restartovao telefon kad ti je bio na silent-u?

Onda nista. To je android, get used to it :)

:trust::d

[YOUTUBE]JMtFAScoKuk[/YOUTUBE]

Nazad
Vrh Dno