Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Odradio tacno kako mi je rekao. Skinuo pravilno mda fajl, samo sto sam previdio da je 4.2.2 ***. Ima li resenja?

Probaj preko recoverija da mu odradis wipe

Poslednja izmena:
Sta da wipe-ujem? System, data...? Nemam ROM instalaciju u telefonu, nije mi to resenje.

Edit:
Hahah, sammobile linkuje fw na hotfile....Strasno.

Poslednja izmena:
Беж'те од тог тулкита... нађи на xda теме које је качио dr keetan, и флешуј по његовим упутствима.

Ne razumes.
Ako ti zaglavi na bootloop-u, odradis wipe data & cache. Tad ce ti obrisati programe i podesavanja na telefonu, sistem ostaje isti.

Danas sam dobio uredjaj menjao se pa da se upisem ;)

To nisu problemi, to su slatke muke :D

A i sam si zayebo stvar, da se razumemo :d

Video sam da nova verzija trosi vise baterije i batalio sam. Vratio sam se na stock 4.1.2 i ubacio simplistic framework, nista mi vise ne treba za sad. Tj.dok me ne uhvate bubice :D

Gde da nadjem oridjinale svesku futrolu za Note 2 ili ako ima neko nek javi kupujem samo da je Samsungova pozdrav kolege

Mislis na flip cover? Ono sa poklopcem za bateriju ujedno? Svrati do usca pa vidi tamo, tu su bile izlozene. Ako imas nekog u shvici, kupi na digitec.ch

da bas te tamo u uscu bezobrazno deru ja mislim, tj znam cene su bas napumpane!

Nemas nigde drugo sem u ovlašćenim radnjama. Pricali smo o njima bas, ne isplati se kupovati jer dosta smeta pri radu, a za slikanje da ne pričam. Kad lik što radi kao prodavac odvraća od kupovine, sta dalje da pričam.

Иди код Кинеза, имаш још бољу варијанту. Потражи мало у теми, качио сам ја неке слике.

Ma ima kod Kineza da biras ali bas morad da odem sutra, imam Vp cene po veleprodajama pa cu da jurim svasta ;) hvala

To sto ima u uscu ima na kupujem prodajem za 1200din Flip cover identican kao onaj u uscu za 2300... A imas u delti i uscu orginas 5400 ali nema jos uvek u normalnoj boji (crna.. bela) ...

Pa podrazumeva se da ne koristi power saver, nema potrebe za to da se kači SS.

Pozdravlja vas novopečeni vlasnik. Verzija 4.1.2

Prilozi

• uploadfromtaptalk1364122987934.jpg
    uploadfromtaptalk1364122987934.jpg
    56.3 KB · Pregleda: 212
  • uploadfromtaptalk1364122998176.jpg
    uploadfromtaptalk1364122998176.jpg
    75.8 KB · Pregleda: 213
  • uploadfromtaptalk1364123010696.jpg
    uploadfromtaptalk1364123010696.jpg
    70.5 KB · Pregleda: 213
Na koju foru se registruje chaton? Nekoliko puta sam pokusao da ga registrujem ali potvrdni sms nikako da dodje....

Nazad
Vrh Dno