Šta je novo?

Starcraft 2 -Heart Of The Swarm (HOTS)

Upravo zbog te Rexxar kampanje sam i kupio tada moj prvi original. :)

uh rexxarova kampanja, nikada nisam dalje od act 1 odmakao, a tako mi se igra :( valjda određeni patch donosi act 2 i act 3 ?

Jeste, a tada jos nisam imao najbolji net/razumeo se u "lecenje" kasnijih patcheva, pa sam bio primoran da kupim original. Nikad zazalio. :)

Da, Rex kampanja je bila nesto. Mada je i ona umela da se izgubi u onim raznim no-story samicama i arenama. Nekako se covek izgubi, taj osecaj je ono sto meni cini "pricu". "Ne drzi" HotS, barem mene, a slicno je i za TFT bilo sem za Rex kampanju.

Meni je prica sasvim OK u HOTS, ipak je ovo RTS igra.
Kampanja je smesno laka, ali svidja mi se sto je totlano drugacija od WoT, tu su se bas potrudili.
Realno od SC1 smo videli, culi mnogo toga, sve nam je dostupno preko neta, tako da ja ne znam koga danas nesto moze oduseviti kao sto je tada SC1 sa svojom donekle originalnom pricom.

Kazem, licno ne mogu da objasnim, nije samo "prica" sama po sebi u pitanju vec nacin na koji je prestavljena, ali najbnitnije licni osecaj "ne drzi".

Je li je jos neko shvatio da je Dr Narud ustvari Samir Duran iz SC1 i Brood War-a?
Narud je Duran kada se cita od nazad...

da, mislim da je to toliko ocigledno da ne treba naglasavati :)
Na kraju BW imas neku bonus misiju gde on radi na hibridima, i ta prica se onda nastavlja u SC2

On je shapeshifter, moze da izgleda kako hoce.
Ko je presao HOTS video je da
u jednom cinematicu uzima oblik Rejnora i stare Sare, pre nego sto ga Kerigan ubije

Poceo sam da igram HOTS. Pa me interesuje jel se u sp kampanji igra samo sa zergovima ili?? Jer vec neko vreme vodim onu ribu :D i igram sa insektima :D

Poceo sam da igram HOTS. Pa me interesuje jel se u sp kampanji igra samo sa zergovima ili?? Jer vec neko vreme vodim onu ribu :D i igram sa insektima :D

Prvi kampanja ti je bila samo sa terranima (osim 3 misije sa protossima), druga sa zergovima a treca ce biti sa protoss rasom.

Meni nije ocigledno, evo sad sam odgledao neke YT klipove za SC 1. Ako je arapin, to je najcrnji arapin koji je ikad postojao :D

http://www.youtube.com/watch?v=dDytpyurv2E
Izmene od WoL do HotS-a (novine u HotS-u). Ovo akanje zergova me podseca na DotA 5.84 kad svi kvitaju cim neko dobije Meduzu :D Treba IceFrog-a da unajme da im uradi balans :)

@finger, "Samir" - uopste ne aludira na "Arapa":)

A kakav je MP u starcraftu?? Jel tezak za pocetnike? Ja sam od MP igrica igrao BF3 i LOL. Gledao sam malo klipove na youtube, ali svi koji igraju deluje mi lagano. Kako se vama cini??

@lost, to kako izgleda kada gledas tudju partiju nije nikakav pokazatelj :D

"Samir Duran" -> Narud. Mozda gresim ali po akcentu i ja bih rekao Arapin.

A jel tezak MP za pocetnika?? Ima li neki sistem levelovanja ili sl.??

danas je u kragujevcu neki trzni centar slavio svoj prvi rodjendan, pa je svuda bio popust od 20%. tako dodjoh do svoje kopije za 3600din jos i dobih hots majcu gratis ^^ ja srecan :D

A jel tezak MP za pocetnika?? Ima li neki sistem levelovanja ili sl.??

Da i da. Sem ako nemas extra vijuge za ovako nesto, i sve ti ide iz prve, naravno a takvih ima.
Ocekuje da mogu da te isprase u prvim partijama, jer tada jos uvek ne postoji nacin da se zna koliko umes;) (i moze se pasti neko za koga se isto ne zna a ko rastura). Ali nemoj da te to obeshrabri. Prvih 10-20 partija baci u vodu;)

Prvih 200-300 partija neka baci u vodu ako nije spreman da uci taktike i gleda mali milion replaya.

Doduse sve zavisi u koju te ligu baci, ako si u cooper ligi tamo su teski noobovi moze da se igra. Sve preko golda je vec zeznutno 1 na 1.

Aham. Kao sto rekoh od MP igrica igrao sam, u proslom vremenu, jer sam nedavno prestao zbog ludaka LOL i BF3. Igrie poput St...mi se jako svidjaju, samo sto imam jedan problem. Uglavnom sam igrao SP, i navikao sam na dugacku izgradnju i jacanje odbrane. Medjutim, vec duze vreme gledam klipove na youtube o ST...i vidim da ljudi uglavnom skupljuaju resurse i jacaju ofanzivu. Nema nigde nekog odugovlacenja. Vec se sve brzo desava. Kad skupim pare, vec imam neki deo, kupio bih oba dela. Samo, da li je neko od vas pocetnik u ovome, i moze li da i kaze svoje utiske o MP???!!!! Hvala i izvinjavam se sto smaram... Ali moram da se raspitaj, jer to nije malo novca..

StarCraft je takmicarska igra gde bas i nemas nesto puno prostora za improvizacije, bar dok ne dodjes na odredjeni nivo skila. Tako kako igras u SP ne mozes igrati nijedan RTS u MP (i ja volim natenane i zato ni ne igram aktivno MP RTS igre, vec samo probam po malo). Igra je kao rad na traci, gledas iskusnije kako to rade i ucis od njih. Cilj je biti jednako brz ili brzi. Nikada nisam kapirao sta ljudi vide zabavno MP RTS igara, u FPSu barem mozes da se zezecis a posle vadis na preciznost dok ovde ako promasis odredjenu radnju ili sporo klikces ode mast u propast. Jednostavno, igra ne pruza puno sansi za neke tvoje strategije. Zna se koje strategije pale a koje ne i nema vremena za predah. Ja vise volim igre sa dubokim gejmplejem gde tvoja improvizacija ti moze doneti prevagu u odnosu na protivnika i gde refleksi jesu bitni ali ne i presudni (Mount & Blade je primer takvog multiplejera).

MP u Starcraft igrama ne zovu dzabe sah na speedu, svaka greska se skupo placa. :D

Gledao sam ove klipove. Igrica je stvarno odlicna. Dok gledam sve mi je jasno. Ali ipak skidam sad starter edition. :) Cime je ograniceno starter izdanje??

Nazad
Vrh Dno