Šta je novo?

Starcraft 2 -Heart Of The Swarm (HOTS)

hots je i na brutal i na bilo kojoj tezini mnogo mnogo laksi nego wol

Hm vidim većina vas kaže da je HoTS kampanja mnogo lakša, meni je WoL na Brutal bila bukvalno "Walk in the park", dok sam se u HoTS na brutal poprilično namučio.

Mada, bio sam Diamond terran u WoL (u prvim sezonama), dok sam sa zergovima katastrofa, tako da - verovatno to ima dosta veze :)

Brale, ja i dalje samo pustam jedinice, max. 1 mikro po misiji :) Jedino ovo sa 3 boss-a je malo teze.
A evo sad sam opet uzeo In Utter Darkness da snimim partiju (isprobavam laptop), i ne moze bre nikako :D Ni na Normal bez mikroa.

Hahahaha, znači da sam ja bio poprilično dobar terran onda :p

Ja sigurno nisam dobar Zerg, to garantujem! :D

Ja sam uzasan Zerg pa mi je opet smesno lak HotS.

Na to sam i mislio.

EDIT: Da, pa za Brutal HotS pricam da mi treba max. 1 mikro po misiji :)

Meni je dosta teža bila ova kampanja od WoL. WoL sam prešao na brutal, mislim da sam sve misije iz prve uradio, možda sam jednu ponovio, i to sam pokupio dosta onih achievementa. A ovde sam se u nekim misijama baš namučio. Recimo ona misija gde se biješ sa onim Narud-om, taman odeš da ubiješ hibrida, u bazi te napadnu sa leđa, i onda trči nazad....

Pred kraj sam imao one swarm hostove što se teleportuju po creepu, pa sam se tako branio :D pa nije bilo problema.
Mada sam posle skontao, Kerigen sama uglavnom može braniti bazu, a napadaš ostatkom jedinica i to je to.

Gde ti treba veci mikro?

Pa realno sa Teranima, ali mene je sa zergovima tako mrzelo da mikrujem. Sama pomisao da treba da pazim na šta ću da zakucam banelinge me je odgovorila od toga da ih pravim uopšte :d . I onda sam sve misije vozio sa hidrama i jednom ground jedinicom (roach, lingzzzz, štagod).

Ma dobro, igrao sam sa trećinom mozga ovu ekspanziju, hteo sam da je završim što pre, a opet sam utuvio sebi u glavu da to mora biti na brutal (zbog WoL) :d

Dosta često mi je falilo larve tokom partije. Na dosta mapa nemaš drugu bazu uopšte, i onda ako izgradiš brdo hatchery, onda ostaneš bez resursa jako brzo.

Ma činjenica je da sam ja anti-talenat za zergove, a da sam bio skroz ok sa teranima, i zato je meni WoL bio lakši, ništa više od toga ;)

Ovih dana imate i inekcije, ne morate vise vakcine samo da koristite :)

Podržite developere koji prave dobre igre i kupite igru...

Starcraft nudi mnogo za onoliko koliko košta, uzevši u obzir i SP i MP.

Podržite developere koji prave dobre igre i kupite igru...

Dovoljno sam ih podrzao za WoL u PC bongovima (kako to hippy zvuci, a nema veze :D).
Razocaran sam sa HotS - imao sam zelju da kupim oba dela samo da ih dodatno podrzim ali posle ovakve kampanje, neka hvala.

Jel neko bio u prilici da proba RLD verziju hotsa?
Drugar skida sa zmnda al nesto mu sporo ide!

Možda problem sa starom nar. verzijom. Na mojoj mašini w7x64 bio instaliran i odigran Wings of Liberty, neće da radi ovaj novi, na mašini kod klinaca (ati 4850 sa 20" mon.) w7x32 prilično svež sistem, radi,... sve i svašta sam probao kod mene, ali nema šanse, šmrc, baš ....

Nakon detaljnog čišćenja file i reg. sistema, radi, naravno offline. Za multiplej, samo original rešava stvar. Pogledajte, pa kom se svidi, kupite.

Kako, Bože moj, regedit u Total Commanderu, find ..., brišeš sve sa odr. reči, treba obrisati i dir u Program Data

Aman ljudi... izgooglajte, jedan od najpoznatijih Starcraft/Warcraft/Diablo sajtova ima sekciju za to. Cak i ne krije.

sc2.nibbits.com

Meni ne radi, javlja starter edition error...mnogima se to desava, nije poznat uzrok

Nazad
Vrh Dno