Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Koja ocaj ponuda modela, nesto sam uzeo da vidim sta ima, da mozda zamenim Wildfire (kom nista konkretno ne fali) i jedino sto mi je primamljivo je Desire X. Hoce li dobijati mozda Sony-jeve modele?

Boris Lozac, i ja sam na istoj muci... a nejasno mi je prvo zasto je ponuda telefona tako losa, a pogotovo zasto nema Sony aparata. osim Sole koja je vec mesecima u Outletu, nema nijednog sony modela... i meni je desire x jedina interesantna opcija, ali sta znam... nije mi nuzda pa ne zurim...

Ahaha...koja sam ja budala.... ugovor mi ističe krajem decembra, a hvatam sebe pre par minuta kako gledam šta Telenor ima u ponudi :wall:

p.s. ponuda im je propast (tj. ne tol'ko ponuda, koliko astronomske cene. Ja nemam uz PIS 1000 da uzmem niti jedan konkretan telefon a da ne plaćam još 6 rata po makar 5000)

Poslednja izmena:
i meni je desire x jedina interesantna opcija, ali sta znam... nije mi nuzda pa ne zurim...

Da, verovatno krajem godine cu ponovo da pogledam a do tad ce nadam se izaci i neki konkretniji modeli, bojim se da dizajn ovog Desire X-a vec sad izgleda malo zastarelo, iako je lep, a ja furam telefone 2, 3 godine, nekad i jace..

Onaj LG je imao finu cenu kad se pojavio, ali alavci podigli cenu za 5k koliko se sećam...

Jos kad bi povukli ove sad vec matore brendirane i nabacili nove alkatel zanimljive modele i eto meni jos jednog mob-a ;-) Ja ocekujem do kraja ovog meseca da im nestane jos koji mob npr.kao sto rece DukeLander ovi Huawei i da od aprila stigne bar 4,5 novim telefoncica ;-)

Zabotavi,nista od toga...

Bice sigurno,ja ocekujem vec u aprilu tj.do tad ce taman prodati verovatno jos neke zalihe ovih matorih telefona,a onda ce da zveknu sigurno par novih modela,verovatno oko 4,5...

preko ovih deraca koze ne bih uzeo ni iphone da imaju u ponudi

Kakva je ovo fora sa popustima za telefone do kraja marta? Kazu po 5000 manje uz sve pakete osim valjda uz one od po 600 kinti?

Eto, Stena diskretno ubacuje reklamicu o popustu :D :D :D

Neam pojam, ako je istina, onda su postali tromiji od MTSa, sporo se uključuju....
Eto, sada sami nude, a kad sam tražio 5000 popust na SmartHD posle NG, popust koji su inače davali NOVIM korisnicima, oni ni da čuju.... Ne može to tako.

"MenaĐeri" su im spori .. spooooriiiii.....

Telenor od danas pa do kraja meseca daje 5000din popusta na sve telefone. Nema vaucera smrdljivih i drugih reetrikcija...
Prazne se lageri za nove modele?

Alcatel OT-995 za 1 din u PiS je odlična ponuda.

Telenor od danas pa do kraja meseca daje 5000din popusta na sve telefone. Nema vaucera smrdljivih i drugih reetrikcija...
Prazne se lageri za nove modele?

Jok,stala prodaja...

Ni reci nije bilo o novim modelima...bar za sada

Poslednja izmena:
Vestacki su napumpavali cene mesecima za sve modele.. ovim snizenjem samo su se vratili na neku realnu. Mogu da se kladim da ce ove cene ostati i sledeceg meseca...

Ja pre mislim da oce ovo da rasprodaju sto brze i da ce u aprilu biti vise novih modela,a to cekam vec mesecima ;-)

sgs iii mini uz pis500 35000? Znaci da je pre pojeftinjenja bio 40000. Bas me cudi sto im ne ide prodaja telefona.

E,ljudi nije mi bas najjasniji ovaj popust,izgleda da nije za sve telefone svaki dan...,cini mi se juce da je ot995 uz PiS 500 bio 1 din.,99% sam siguran,a gle danas vratili staru cenu kao i pre ovog.Onda juce gledah desire X uz PiS 1000 je bio 9000,a sad je 4000...,tako da vrlo moguce da svaki dan po par telefona bude na akciji,ali ne svi.

Za**** si se. OT-995 je bio 12000 uz pis500

Imam Samsung Wave.
Koliko vidim ponuda je slaba u Telenoru za neki solidan telefon.

Mene zato zanima, koja je najbolja kupovina u PiS 500 paket (koji nameravam da produzim), tacnije koja je najbolja preprodaja :) ?

Dakle da kupim telefon za x para pa da ga prodam za y para, i da y-x strpam u dzep :).
Na to dodam pare od prodaje Wave I i da jurim neki polovan telefon u garanciji (verovanto LG Optimus 4X, vidim da ga ima polovnog-novog za ispod 300e).

ZTE Blade 3 za 2800din. Za koliko bi se on mogao prodati ?

Poslednja izmena:
@ Deep_Purple moja preporuka je da nista ne uzimas pre aprila,imam neki osecaj da ce tad biti bas BUM sa telefonima u telenoru,verovatno ce ubaciti par konih modela,ja se nadam i brendiranih ;-)

Meni je ugovor istekao 22. februara.
Koliko mogu da budem na standbuy-u bez potpisivanja novog ?

Колико год хоћеш.

moja preporuka je da nista ne uzimas pre aprila,imam neki osecaj da ce tad biti bas BUM sa telefonima u telenoru,verovatno ce ubaciti par konih modela,ja se nadam i brendiranih ;-)

Da, obicno bude bum sa ponudom telefona posle praznika :d :d Telenor je imao uzasnu ponudu u poslednje vreme, najjace da ce sad, posle silnih praznika, da primetno poboljsaju ponudu telefona.

Da, obicno bude bum sa ponudom telefona posle praznika :d :d Telenor je imao uzasnu ponudu u poslednje vreme, najjace da ce sad, posle silnih praznika, da primetno poboljsaju ponudu telefona.

Po nekoj logici ovaj popust su i dali da se brze rasprodaju ovi stari telefoni,tako da sam siguran 90% da ce biti zanimljiv april ;-)
Ali polako sto se uzbudjujes,sad ce i on,za 10-ak dana pa cemo videti ;-)

Tako sam ja prosao pre 2 god,27.Maja potpisao ugovor a 5.Juna izasli par novih modela sa solidnim cenama.
Ali bez obzira sad na ovo jako je primamljiva ponuda za Htc Desire X 13600 sa Telenor Play+ M tarifom. Desire X moze da se uda za nekih 200 pa da se uzme fin tablet a za pricu da se uzme neki jeftiniji model nalik Nokia X1-01 ili X2-02...
Cak sam razmisljao o tabletu ali tamo nisu dali popuste i koja im je fora ugovor na 3god gde to ima samo u Telenor pfff..

Poslednja izmena:
Po nekoj logici ovaj popust su i dali da se brze rasprodaju ovi stari telefoni,tako da sam siguran 90% da ce biti zanimljiv april ;-)
Ali polako sto se uzbudjujes,sad ce i on,za 10-ak dana pa cemo videti ;-)

Ja mogu da se opkladim u novi dvogodišnji ugovor da nikakvih većih povoljnosti neće biti u aprilu. Možda dva-tri telefona na popustu.

Ko je još video da operateri daju popust u aprilu? Sledeća veća akcija se tek očekuje verovatno na jesen.

Nazad
Vrh Dno