baltam0s
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2009
- Poena
- 485
da ga nisi koristio na iphonu nekom?
Jesam, iphone 3g, dok nisu ukinuli podršku za iOS stariji od 4.3.
da ga nisi koristio na iphonu nekom?
Jel za to što su nam ukinuli aplikaciju jer im smaramo tech-support? :eyebrows:I na kraju... da li sam bio u pravu na pocetku?![]()
^ To je bilo pre 10-15 strana, sada samo (bespotrebno) unosiš šum.
tad si dobio lifetimeJesam, iphone 3g, dok nisu ukinuli podršku za iOS stariji od 4.3.
Zato je Grčka bankrotirala!kao sto rekoh, u grckoj je odavno tako. na 3g nista ne radi osim surfa
Nazalost, velike vecina nema net uopste, a ogromna vecina nema flat net.Ja imam viber, nego me zanima što je nestao. Nemam najmanju sumnju da ovozemaljski mobilni operatori imaju nešto sa time. Od kada sam čuo za viber a ima barem 7, 8 meseci, prvo što mi je palo na pamet je koliko će to da ojadi kompanije. Manje više skoro svako ima paket sa flat netom, a uskoro će svako i da ima android. Pare od sms-ova - ćao, a nekim delom i od poziva. Dakle, čisto me zanima da li sam bio u pravu da se to nekome neće svideti, ili postoje neki peti razlozi.
^ Nemoj da te posaljemo u DR Koreju u centar (kamp) za (pre)obuku mladih (programerskih) kadrova!. Da s te lokacije skidas apps sa Google Play-a, a ne dobijes Error 404.
![]()
Jel moze neko dokon opet da pise Viber developerima, da pita jesu li istrazili i sta je razlog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari