Upravo SP kampanja moze. Deluje mi kao veliki propust Blizza.
A number of players have noted that the APM calculation appears to have changed. We can confirm that there is an issue here, and we're working on a fix that should come with a patch after the release of Heart of the Swarm. Furthermore, we've long had a goal of changing APM so that it is perfectly accurate with regard to real time. We continue to work on that, and intend to have more to say about that in a few weeks.
Otprilike. Samo, i to je na dugom štapu. Otprilike je "tek smo se ponovo našli, a kažu da su mi roknuli Džima, idem da se svetim..." u čemu pomažu Naiška, Usišaša, Žalešaša, Iša, Abatur...dobro je dok ne ispadne da svaki Zerg ima svoje kršteno ime...
Dobra je fora u kampanji sa modifikovanjem jedinica u zavisnosti od želja igrača, kao i dodeljivanje posebnih osobina Kerigenovoj kako se leveluje...
Posle D3 koja je i ujedno poslednja blizz igra koju sam kupio, ovo mu dodje i nekako ocekivano. 40e za 6 novih jedinica i sp kampanju koja je pritom meh, blizzardu treba jedan dobar reality check... Ako im je za ovo trebalo 2.5g bolje da se ubiju, done when its done, pfff...
Posle D3 koja je i ujedno poslednja blizz igra koju sam kupio, ovo mu dodje i nekako ocekivano. 40e za 6 novih jedinica i sp kampanju koja je pritom meh, blizzardu treba jedan dobar reality check... Ako im je za ovo trebalo 2.5g bolje da se ubiju, done when its done, pfff...
Brood War je isto doneo 6 (u stvari sedam, dva DT-a se kombinuju u Dark Archon) novih jedinica i isto je koštao 30-40$ u vreme kad je izašao. Da li im je i tada trebao reality check?
Sve zavisi sa koje se strane posmatra stvar. Činjenica je da su se iskvarili kao i sve velike firme. Ove ekspanzije im dođu kao neka vrsta dodatnog prihoda s' obzirom da nema pretplate na SC2. To se može i opravdati pošto su za ove tri godine odlično ispolirali MP deo koji je najvažnija komponenta SC2. I naravno nastavljaju i dalje u dobrom smeru. Sa te strane im skidam kapu.
Tada nije, ali ako se zadovoljas sa onime sto je pre 15g bilo standard, onda ti danas sasvim treba... Jednostavno ne vredi 40e. A to sto si fanboy to pusti na stranu...
Reality check treba tebi koji si kupio vec drugu igru od njih i kukas, a ne njima koji nude proizvod (nisu ti ga uvalili sa racunom sa struju), i igracima koji ga prvenstveno kupuju zbog MP. A da si barem malo upoznat, znao bi da 3 jedinice donose 2897498 novih taktika i naredne 3 godine zabave.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari