Moderatori imaju slobodnu nedelju izgleda...
Slušalice su verujem ok. Većina uz bubice u pakovanju kupuje slušalice ovog tipa, a kad se poklanjaju, ne valjaju.
Z vs HTC One:
http://www.youtube.com/watch?v=JpDi95S-PJ8
Z iskidao! Lepši prikaz slike, lepše boje, eto mozda malo ti uglovi gledanja, ali to cu morati sam da se uverim.
Bio sam danas u VIP-u da vidim Xperiu Z i utisci su odlični! Ja ne mogu da verujem da neko može da kaže nešto loše o tom telefonu?! Ekran je brutalno dobar, oštar, boje su full, "uglovi" gledanja mi ne bi ni pali na pamet da proverim da nisam čuo o tome na internetu, a i oni su dobri, mada na to nikada ne bih obratio pažnju.
Ono što verovatno buni ljude kada gledaju slike i review-ove na internetu je to što je UI sive boje pa čovek može da pomisli da su boje bledunjave i da je crna boja loša, ali to je velika greška, a ako ne verujete idite u VIP u Knez Mihajlovoj i uverite se i sami, jer to morate lično da vidite da bi sudili. Telefon je BRUTALAN i da imam toliko para trentutno stvarno mi ne bi bilo žao da dam na njega. Još kada pomislim da mogu i u bazen sa njim, ma haos.
Moje subjektivno mišljenje je da nikada u životu ne bih uzeo SAMOLED ekran kada pogledam kakav ekran ima Xperia Z, možda nisam navikao na AMOLED ali ovaj ekran na Z je fantastičan stvarno, boje su prirodne, ma sve je u fullu, uverite se i sami, VIP Knez Mihajlova.![]()
Imaš taj utisak zato što nisi koristio SAMLED, ali boje nisu tako dobre kao na SIII, ekran nije loš, ali za tu cenu nije ni pretereno dobar. Nekom uglovi gledanja ne znače ništa, ali su dosta inferorniji u odnosu na SAMOLED ekrane.
Full HD ekran ne može biti loš, ali mogao je to Sony i bolje.
Evo MegaSkote, mozes laganeze da kuvas i riblju corbu pa i ako upadne telefon unutra nema frke:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari