Zato za vas sa ukusom o dizajnu izlazi S IV a tema postoji, juriš!
Samo ne vidim preteranu potrebu za pljuvanjem. Imamo izbor. Meni smeta taj TFT na Z modelu a sve ostalo fantastično. Dajem priliku i Samsungu da vidimo šta su uradili, ako ništa drugo, bar da se malo spuste cene za Z, One i sl. modele.
U ovom momentu, Z me košta 550e i mnogo je....
e ljudi da li ovaj infra red na zl moze da se koristi kao i na htc one ??![]()
a jel ima dovoljan domet za te *******cije? sećam se da su na symbian telefonima kasniji modeli izlazili sa mnogo slabijim IRom, samo za phone <> phone komunikaciju kad su jedan pored drugog
da ali sa Sharpovim ekranom (i podesenom gamom itd.) to izgleda vise nego pristojno, nije sad kao Super LCD ili AMOLED ali je vrlo blizu...meni bar, nekome ce to i dalje biti mana
Kad bih znao prilikom kupovine da je Sharp, bilo bi lepo.![]()
Sta je ovo, IrDA se vraca u modu, ja sam mislio da je to odavno proslost, sad je svaki telefon sa IR-om hipsterski fon :d
In the superior auto mode the Sony Xperia Z produces photos with pleasing, albeit slightly oversaturated colors. The resolved detail is hardly spectacular and the noise levels are only average, but the dynamic range is good and contrast is excellent. The results are pretty good overall, although we wouldn't say it has a significant advantage over the best 8MP shooters from last year. Matching their performance is still a pretty good achievement, though.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari