Evo, ja ću da napišem šta mi se desilo ova dva poslednja dana, pa možda nekom nekad pomogne. Na resiver sam pre nekoliko dana zakačio exterac od 250GB. Pomalo snimao na njega, pomalo gledao, ali nisam isključivao HDD. U jednom momentu, na kanalu RTSHD (dok sam pratio tenis), resiver zabode. Svi ostali ukočeni, ali ton je nastavio da ide. Isključio sam resiver nazad na prekidač, sačekao 30tak sekundi, pa opet pokernuo. Resiver se podigne, krene, ali posle 10tak sekundi, opet svi ukočeni, a ton i dalje ide. Rešio sam da uradim reset na fabrička podešavanja, ali nisam mogao, jer kad zabode, ni jedna komanda ne radi! Ni ch+- ni vol+- ni power... ništa. Onda sam ovde našao da ima i druga fora (ugasis resiver nazad na prekidač, sačekaš, pritisneš power, držiš i nazad uključiš prekidač). Pojavio se plavi UPDATE SCREEN, ali i posle tog updatea ista stvar. U stvari još gore. Krene, digne, zabode, i više ni audio nema, a ni ukočene slike! MRAK! U međuvremenu sam raskačio HDD, i još 3-4 puta odradio update. NIŠTA! Zvao sam SBB, rekli su da reklamiram, pa će mi doneti drugi resiver. I onda sledi prosvetljenje, koje sam nab`о slučajno. Naime, pošto sam popizdio, odlučio sam da sa dugmićima krenem redom. Ugasio sam ga nazad, sačekao, ponovo upalio i besomučno (dok se podizao), prvo pritiskao samo POWER (ne držao,nego kliktao brzo). Sve vreme dok se dizao. Uspeo sam da ga ugasim, odnosno uteram u standby. Kad sam ponovo pritisnuo power, kernuo je bez problema, redovno, kao da se ništa nije desilo. I evo... SAD RADI. Jedino što je ostala dilema, šta ga je zbunilo (da li je to HDD), i šta sam ja u stvari uradio. Sve jedno... ako se neko ne daj Bože nađe u ovakvom problemu, neka proba... Nadam se da sam malo pomogao nekome, nekad, možda... E , da... još nešto... To možda već znate, ali nije loše da se napiše. Mlada dama iz SBB podrške mi je izričito, više puta, skretala pažnju, da se držim(o) podalje od kanala FOX LIFE, jer taj kanal ume opasno da zaglupi resiver, i kažu da su u SBB-u svesni te "softverske" greške. Ja eto ne gledam FOX LIFE, ali sam ipak uspeo da ga zaglupim :d