Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Lepo lepo ali da li moze da se igra :p Mogu da zamislim kako ovako modovan Skyrim klizi sa max 5 fps :D

neko je napisao da je to skroz neigrivo. slika mu dodje kao teorija kako moze da izgleda skyrim u buducnosti :)

Lepo lepo ali da li moze da se igra :p Mogu da zamislim kako ovako modovan Skyrim klizi sa max 5 fps :D

Ti bi trebalo da mozes da igras u oko 30 frejmova ovako modovan Skyrim. Kada izbaci ceo pack i zavrsi grass mod, naravno. Trava najvise kolje fps, mozda optimizuje taj mod pa bude bolje radilo, ko zna.

Dok on to ne zavrsi, mozes probati modove od ovog lika. Trava nije gusta ali ostalo izgleda jako dobro po mom misljenju.

Hvala za link G@W... Izgleda brutalno :d

video sam taj klip, a one slike mislim da ima sanse da rade fluidno sa SLI 2x GF Titan i nekim posteno nasviranim i7 :d, ali cemu to kad prica i radnja je i dalje ista :d

Ocigledno da ne postoji nikakva optimizacija za SLI/CF modove u Skyrimu. Sto i ne cudi jer je traljav port sa konzola a ne PC igra.

Sasvim sigurno, igra bi mogla da gruva na 3x Titana bar 200 FPS da su optimizovali engine code za PC da streamuje i renderuje kako valja.

Pa za betu cemo videti sad krajem marta pa se nadam da ce to biti jedna interesantna igra i da je nece upropastiti jer imaju dobru ideju...

kazu trenutna beta je samo za rodbinu i prijatelje ... hahah
28og marta ce biti za nas ostale smrtnike :)
naravno ako nas prime u klozet

Ti bi trebalo da mozes da igras u oko 30 frejmova ovako modovan Skyrim. Kada izbaci ceo pack i zavrsi grass mod, naravno. Trava najvise kolje fps, mozda optimizuje taj mod pa bude bolje radilo, ko zna.

Dok on to ne zavrsi, mozes probati modove od ovog lika. Trava nije gusta ali ostalo izgleda jako dobro po mom misljenju.

I ovo je prejako. Bas extra izgleda. Steta sto nije duzi video da vidim jos elemenata, da vidim kako izgleda borba i sl.

Verovatno mu zakucava komp kad igra duze od dva minuta:d

A kad dođe pored vode i pogleda u distancu odmah CTD :d

Rayko si probao ovaj mod na tvojoj masini ?

Rayko si probao ovaj mod na tvojoj masini ?

Nisam jos, doduse instalirao sam trista cuda sto je lik rekao ali ne mogu da skinem ovu travu koja je njegov projekat jer je kaze jos nije zavrsio i ne moze da se preuzme... Kad to odradi probacu pa cemo da vidimo slideshow:D

Ja bih probao samo sa travom, da vidim koliko skida performanse.

Pozz, kad pocinje beta Elder Scrolls: Online, i hoce li biti open beta da svako moze da se pridruzi?

Da li je moguce da je ova beta 1.9 samo 28MB:trust: Toliko ibug fixeva a tako mali update... Koliko se secam sve bete su bile 100MB+ ili gresim mozda...

Pozz, kad pocinje beta Elder Scrolls: Online, i hoce li biti open beta da svako moze da se pridruzi?

Mislim da sam na njihovoj FB stranici procitao da je 28 Mart u pitanju. Closed je beta, imas na njihovom sajtu formular za prijavu. Receno je da lazni novinari nemaju prednost :)

Zar taj patch nije izasao jos pre neki dan,mislim izlecen?

Poslednja izmena:
No more DLC for Skyrim... nazalost, uskoro mozemo da ocekujemo GOTY edition

https://twitter.com/DCDeacon/status/323837011591036929

Biće doduše još update-ova, dakle update 2.0 će se desiti sigurno negde do početka leta, a verovatno će se update-ovi periodično pojavljivati sve do sredine 2014. godine. Tako da daleko od toga da se više ništa neće raditi na Skyrim-u.

Inače za Full Pack se ne zna ni kada će se pojaviti a kamoli koliko će koštati. Moja neka procena da će to biti oko 60 evra.

Biće doduše još update-ova, dakle update 2.0 će se desiti sigurno negde do početka leta, a verovatno će se update-ovi periodično pojavljivati sve do sredine 2014. godine. Tako da daleko od toga da se više ništa neće raditi na Skyrim-u.

Inače za Full Pack se ne zna ni kada će se pojaviti a kamoli koliko će koštati. Moja neka procena da će to biti oko 60 evra.

Odakle ti da ce biti 2.0 patch? Ni Morrowind ni Oblivion nisu nikad stigli do 2.0, a kamoli blizu. I zasto bi uopste kostao Full Pack 60 evra kad sad mozes uzeti za manje?

Game of the Year je po dostupnim informacijama planiran za jun 2013. Apdejta vise nece biti kao sto kazu na linku jer studio prelazi da radi na novoj igri u fullu. Za GotY pominju cenu od 40 dolara mada mislim da ce biti 49.99 dolara standardno.

E sad, mozete meni verovati (ja samo prevodim sto pise na netu) ili Kostinom izvoru, ma ko to bio.

Ne,ne,biće sigurno još makar jedan do dva update-a, možda neće biti tako veliki ali će se sigurno desiti. Ko je pažljivo čitao zvaničnu objavu zna da sam u pravu.

Rekli su da će "povući dobar deo ljudi iz Skyrim tima ali da razvoj Skyrima neće potpuno prestati".

Vrh Dno