- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Cim dodjem s puta raspitacu se samo zbog tebe,samo ne znam sta ces reci ako cena bude slicna kao sa medjunarodne pijace?
Uhvatio bih se i neceg drugog ali u ovoj jadnoj drzavi nam je izbor poprilicno siromasan sto se tice rezervnih delova,narocito za novije telefone.
Ako bude sta cijena, reci cu svaka cast, moja greska 😀 Zato se doda malo vise para kad vec dajes dobre pare za telefon i imas garanciju 2 godine kao gospodin u ovlastenom servisu. A ne da kupujem kod kojekakvih pijacara, sa lemilicom i lupom od opreme za servis, a narucuju najjeftinije dijelove bas sa ebay-a pretpostavljam! 🙂
Alergican sam na losu i nekvalitetnu robu. 🙂 Kad sam imao N82 probao sam neoriginalni poklopac to skriputu, jadno izgleda, onaj natpis NOKIA zalosan. Bacio sam ga i otisao kupiti original, sve je leglo na svom mjestu bez problema. FIno doslo zapakovano u ambalazi sa folijama, sija se! 🙂
Imao sam zastitku masku (kao gumirana) za SGS sa ebaya ogulila se posle 7 dana, bila bas 5-6$ 🙂 I reko sam nikad vise, ili kvalitet ili nikako!
Poslednja izmena: