Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Sad ce opet Ceca 39,2

Rapidno pocinje da pada... ja prodadoh mojih 1.4 novcica za 32.3 evra, doduse jos je pending...

Ljudi, a sta znaci ova druga stavka, probao sam ponovo da prodam po malo nizoj ceni, tada sam cekirao market order i sad pise da je price 0?
Kad klikem na 'cancel' ne moze da se ponisti.

Prilozi

• bit.jpg
    bit.jpg
    49.1 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
To je bug. Meni se to 100x desilo. Zadam neku novu vrednost pa ce proci neki od ponudjenih ako u medjuvremenu ne ponisti zahtev

cacanin je napisao(la):
Bogami ako ne ode i na temperaturu tela (ali ne povisenu ) :)

Sajber koliko si prodao malocas?
Nije malocas. Oko 13h sam prodao 4.42 po 46.5, samo toliko sam imao a znao sam da nece potrajati dugo.

Rudari, odolite iskusenju i vratite se na pravi put, na put do zlatne zile. :D

btw mtgox se vuce ko prebijen, verovatno je overload, svi bi da rasprodaju btc. Ja se necu pokolebati :D

Poslednja izmena:
Odvratno se vuce ... :) Sad mi na 2 queue pise price 0 :) Valjda nece da odu za 0 evra :)

Sajber jel kupujes? :D

to sad može da ide do 20 $. taman da se pazari jeftino, ko je prodao za 46 $.

ja danas prodao 3 BTC-a za 47. :d

odmah prebacio u LTC.

SAJ sacekaj da padne na 20 dolara, do te cifre ce da idu masovne prodaje, posle toga raste na 50 dolara :D

zacepljen server ne mogu da se logujem da prodam mojih 0.032 hard earned money :D

o dok mi legne sa poola na mtgoh pade cena ispod 36

Poslednja izmena:
^:d

mt.gox server u raspdu sada. Ja prodao za $47,5 par novcica. Cekamo pad na ~$30 pa da pazarimo i idemo na all in. :)

Ma nisam lud sad da kupujem kad je strmoglavo krenulo na dole :d
Kad se zaustavi negde tek onda u shoping. Videcemo gde ce stati, ovo je sad krenulo da se rusi kao kula od karata.
Nema govora o 50$ i ovaj skok u zadnja 2 dana je nerealno velik.

Poslednja izmena:
neozbijno je ovo sa berzama. realno, da sad imam novce tamo velike, a da ne mogu da im pristupim - upucao bih nekog.

Poslednja izmena:
to sad može da ide do 20 $. taman da se pazari jeftino, ko je prodao za 46 $.

ja danas prodao 3 BTC-a za 47. :d

odmah prebacio u LTC.

Ti rece na 20$ da ce veliki pad ono islo do 49$ ...
Moram malo da se nasalim, nema ljutis :)

Salu na stranu, kako se "rusi" cena ovo ni osnivac btc nije mogao da predvidi :)

gore nego deveset trece.

vracalo se na ispod 2$ sa 25$ pre godinu i malo jace.

Ne verujem da ce ici ispod $30. Mozda dodje do $32, $33 najnize jer nema nista specijalno sto bi prouzrokovalo ovaj (neocekivani) pad.

ja samo pratim....

tumblr_lukrflg9dj1qg62bgo1_400.gif

Ja odoh da spavam jer sam se naljutio. Stvarno sam somina sto nisam kupovao za 36 kako sam i rekao. Sad opet skace cena gore. Moram da prestanem da citam forum kad krenu ovakve akcije jer me definitivno skrene s puta. Sve sam lepo predvideo i na kraju ne poslusam razum.

pa išlo do 49$.

a sad će se vrati na 16 $.

:d

dosadno...idem da spavam...

E vala na toliko nisko nece. Laku noc.

ln

gore nego deveset trece.

vracalo se na ispod 2$ sa 25$ pre godinu i malo jace.

Gore je bilo 93' Gile ima jednu pricu za 93'... Kaze majka mi da dzeparac za 7 dana ja ako ne odem kod Perice u Lav da uplatim gajbu piva sutra nemam ni za jednu flasu :banghead:

Evo vraca se na 39$

Ja uzeh 5 novcica za 38$. *** malo sam zakasnio jer nisam mogao pristupiti sajtu. Prodajem ih sutra po podne za 47$ ;)

Hehe kaze brokeri ne rade nista a puni su para.Samo se cuvajte,nenaviknuti,udara....srcanih i mozdanih :):):)

Au ljudi, ja sam "ostavio" kladionicu pre 2 godine, mogao bi početi ovo da "igram"! :)

Nazad
Vrh Dno