Sad seo da malo odmorim, surfovao malo neobavezno i primetio sam da mi Webkit (originalni "pretrazivac") radi neuporedivo bolje sa mobilnom verzijom Bench foruma??? Dok Chrome-u treba par sekundi da uopste krene da otvara sledecu stranu. Za to vreme,moj HTC mobilni, star skoro 3 godine, otvara mi forum trenutno. Dalje, na nekim sajtovima, situacija je skroz obrnuta. Chrome dosta bolje radi od originalnog browsera. Zbog majke sam prebacio na srpski i prokletu cirilicu, pa imam utisak kao da citam neki strani jezik. Ako zanemarimo iseci i "nalepi", nema teorijske sanse da ikada zapamtim kako se recimo na "srpskom" kaze Favorites...
Kakva su vasa iskustva sa surfovanjem??? Koji browser najbolje radi?
Inace, ogroman plus Guglu za srpsku govornu podrsku. Ono je neverovatno kako dobro i precizno radi. Na ekranu koji se pojavi kada se malo duze drzi home, pa predje prstom na Google krug koji se pojavi (valjda je to Google now), ne kapiram najbolje one "kartice" cemu sluze, ali prebacicu jedan dan na engleski, pa cu pogledati.... Jedino nema "vokalnog" odgovora na srpskom, ali ja sam i sa detekcijom govora prezadovoljan. Pogodi sta zelim da trazim u sekundi!
Realno, koliko smo mali, Google se neverovatno potrudio oko srpskog, samo mi se ne dopada sto svuda guraju cirilicu, koju ni mi sami ne koristimo, ali zaista, svaka cast za lokalizaciju!