- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Probao i ja ovo cudo,tj i dalje pokusavam,ali kad god koristim Win 8 imam fakin utisak da komp mene kontrolise a ne ja njega... uzas,bar za mene...
Mada nema mnoga razloga ni da ne prelazi. U svakom slučaju za neko vreme ćeš morati da pređeš na nešto novije, ma koliko 7mica bila dobra, pa bolje se privikavati ranije. Nije to baš neki skok u bezdan, puno stvari je isto ili slično.Ne vidim zašto bi prelazio na Win8.
Ako reinst. OS stavi Win 8. Vec par meseci sam na Win 8 i fenomelano radi, zivahniji je od Win 7.
U kom segmentu je zivahniji ?
15s-20s u boot-u nisu od zivotne vaznosti.
^ upravo tako malo se brze butuje isto tako se brze gasi plus se brze otvaraju stranice na firefoxu itd itd
Enterprise ?Koliko vidim ovde sve lite useri, nikome ne smeta sto u Win8 ne mozes od svog naloga da napravis krstenog admina jer UAC ne moze da se iskljuci na fin nacin. Jedna, do sada najprostranjenija tehnika gasi jednu bitnu funkcionalnost (Metro Store) dok druga iako radi ono sto je zamisljeno i nije bas full admin, ali bar te ne smara sistem svaki put kada hoces da napravis neku izmenu u Program Files...
Zivahniji je po pitanju svega . Evo ti moje poredjenje u koje sam nisam mogao da poverujem . Imam ssd i na njemu sam koristio win7 ultimate na laptopu i sad to radi kako radi ... Sledeca stvar izvadio sam ssd i vratio hdd od 500gb na 5400 rpm potom instalirao win 8 i koristio 2 meseca . Moj utisak je sledeci iako to mnogi nece prihvatiti . Win8 mi je radio daleko bolje i brze na obicnom hdd-u od win7 na ssd-u . I jos nesto , dobro vam je poznato koliko Kaspersky Internet Security kolje hdd a imao sam ga instaliranog na oba hdd-a .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari