Mislim da je uzeo iPad 3eto mick rekao sam ti da se neces pokajati. Mislim da android tableti jos uvek nemaju sta da traze kada su u pitanju tablet aplikacije.
iP4 sa 32gb wifi verzija...socijala ali za mene vise nego odlična pogotovo zbog user friendly cene :d i naravno komplet garancije...Djilkosh bio si u pravu posle dugog razmisljanja i sva sreca isprobavanja Androidovih tableta prvenstveno,odluka je bila laka.Na zalost i na srecu nisam pogrešio ... Jeste skuplje ali vredi svaku paru !
iPad 4 si uzeo? Pa to je jos bolje...
sta da budzim emulator, da se njakam, ja zelim to! ne postoji igra na ios slozena, kvalitetna i dobra kao sto je tomb raider, sta je tebi!
drugo, koji crni tapatalk, ja koristim operu za forum, prikazujem forum onako kao na kompu sta ce mi tapatalk za to. trece, i dalje ne vidim o kakvim aplikacijama "samo za tablet" pricate i kako to "ne lici ni na sta". meni tab treba da mi zavrsi posao, da bude funkcionalan, da mogu da mu radim sta ocu, da sam ja gazda! a ne da mi aplikacije budu lepe! funkcionalnost, ne lepota! nisam ja zensko, niti fag. sto se mene tice moze i u dve boje da bude sve, kockasto i nakaradno samo da radi posao i da me slusa, a ne da slusam ja njega ili onog ko ga je napravio...
a sta koristis na kompu molim te? tapatalk?
bavim se naukom i tako prilagodjavam uredjaj sebi. volim da znam. zelim da znam. zbog toga zivim. ljudi koji ignorisu znanje, se samo slepaju kroz zivot. zelim da imam svo znanje sveta na dlanu. zato mi nije zao ni svih 30 gb koliko imam na kartici, a ne 20. da je cela wikipedija 60gb kupio bih 64gb karticu, a jeftiniji uredjaj, samo da je imam. jednostavno to je meni must.Ti si napakovao tablet i koristis ga po svojoj nekoj politici. Ej bre 20gb wikipedije?? Pa da li si ti normalan?![]()
sa garancijom, regularno kupljen u ovoj smrdljivoj retardiranoj zemlji zaboravljenoj od svih mogucih i nemogucih bozanstava velikih i malih a kamo li kapitalistickih sila koji bi tebe i mene prodali za 0.0000000000000000000007 centi usd, amozda ne vredimo ni toliko njima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari