Šta je novo?

GoClever Tab R105BK (RK3066 Dual Core Cortex A9 + Mali400)

Mislim da je uzeo iPad 3 :) eto mick rekao sam ti da se neces pokajati. Mislim da android tableti jos uvek nemaju sta da traze kada su u pitanju tablet aplikacije.

iP4 sa 32gb wifi verzija...socijala ali za mene vise nego odlična pogotovo zbog user friendly cene :d i naravno komplet garancije...Djilkosh bio si u pravu posle dugog razmisljanja i sva sreca isprobavanja Androidovih tableta prvenstveno,odluka je bila laka.Na zalost i na srecu nisam pogrešio ... Jeste skuplje ali vredi svaku paru !

Mislim da je uzeo iPad 3 :) eto mick rekao sam ti da se neces pokajati. Mislim da android tableti jos uvek nemaju sta da traze kada su u pitanju tablet aplikacije.

Onda je to lepo, iako nisam neki ljubitelj iOS-a, ipad 3 mi deluje bas kao kompletan uredjaj.. Dugo nisam ulazio u onoj sekciji za tablete na play-u i odjem onaj dan i ono ``na zapadu nista novo`` msm ima nesto, ali nije to onaj boom koji sam ocekivao od androida i cudi me da i sami proizvodjaci tabova ne prave aplikacije za iste..

iP4 sa 32gb wifi verzija...socijala ali za mene vise nego odlična pogotovo zbog user friendly cene :d i naravno komplet garancije...Djilkosh bio si u pravu posle dugog razmisljanja i sva sreca isprobavanja Androidovih tableta prvenstveno,odluka je bila laka.Na zalost i na srecu nisam pogrešio ... Jeste skuplje ali vredi svaku paru !

iPad 4 si uzeo? Pa to je jos bolje...

Ono što sam shvatio u ovih evo tri dana korišćenja iP4-ke je to da jabuka ima zaista ciljano aplikacije za tablete i to je glavna stvar između androida i jabuke...prost primer na Transformeru u bilo kom browseru kad recimo treba da se otvori padajući meni android otvori komplet stranicu tog padajućeg a ne postavi recimo kao kod win OS normalan padajući meni..e ti je iOS u prednosti,ne znam kako ali YT radi bolje na jabuci..jednostavno nema lag i nema onog ubogog prozora kao na androidu već je više sličan prepoznatljivom win OS...i tako dalje.
Generalno ukupan doživljaj što se tiče interneta,dokumenata,igara i korišćenja za svakodnevnu upotrebu..jabuka je dobra i na žalost bolja od androida.Sa druge strane android je nenadmašiv u drugim stvarima tipa hardver,user interfejs itd...
Ne daj bože da jabuka naprasno odluči da ubaci slot za kartice,HDMI,generalni bluetooth,izbaci ubogi iTunes,omogući sinergiju sa win OS kao android i maalloo spusti cene...android tableti će biti istorija.

cuj, ja stvarno ne znam o cemu vi pricate... kakve crne aplikacije specijalne za tablet, kakve crne igre? jel shvatate vi da ja igram prvih pet delova tomb raider i grand turismo i nije mi dobro koliko to lepo radi... ja ne znam da li ce ikad izaci tako kompleksna, duga i kvalitetna igra za ios ili android kao sto je tomb raider, pa i prvi deo sije sveeeeeeeee a kamo li trojka. helou!

i od kad to ios ima podrsku za gamepad? to mi je skroz strano...

besides, znas i sam da se za svaki novi ios ceka jailbreak po pola godine. hvala, ali neka hvala

i opet, ako neko pomene android u apple temama odma dobije preko nosa, zato ja tamo vise i ne zalazim, nakupio sam opomena ko u indeksu ocena. a ovde se diskutuje o ipadu samo bije.

Aplikacije pravljene za tablet, a ne kao na androidu skalirane samo, pa ne lice ni na sta. Posle koliko vremena je dosao Tapatalk za tablete? Koliko dugo se cekalo? Mislim da je sad malo jasnije.

Sto se tice igrica, ti moras da budzis emulatore, drke njake itd, a ovde ootb imas na iTunes-u igrice koje su bolje odradjene nego na androidu.

Imam android dugo godina (bio i na iOS-u), ali neke stvari ne mogu da poreknem.

sta da budzim emulator, da se njakam, ja zelim to! ne postoji igra na ios slozena, kvalitetna i dobra kao sto je tomb raider, sta je tebi!

drugo, koji crni tapatalk, ja koristim operu za forum, prikazujem forum onako kao na kompu sta ce mi tapatalk za to. trece, i dalje ne vidim o kakvim aplikacijama "samo za tablet" pricate i kako to "ne lici ni na sta". meni tab treba da mi zavrsi posao, da bude funkcionalan, da mogu da mu radim sta ocu, da sam ja gazda! a ne da mi aplikacije budu lepe! funkcionalnost, ne lepota! nisam ja zensko, niti fag. sto se mene tice moze i u dve boje da bude sve, kockasto i nakaradno samo da radi posao i da me slusa, a ne da slusam ja njega ili onog ko ga je napravio...

Operu za forum? Seriooouuusliiii? :shock:

sta da budzim emulator, da se njakam, ja zelim to! ne postoji igra na ios slozena, kvalitetna i dobra kao sto je tomb raider, sta je tebi!

drugo, koji crni tapatalk, ja koristim operu za forum, prikazujem forum onako kao na kompu sta ce mi tapatalk za to. trece, i dalje ne vidim o kakvim aplikacijama "samo za tablet" pricate i kako to "ne lici ni na sta". meni tab treba da mi zavrsi posao, da bude funkcionalan, da mogu da mu radim sta ocu, da sam ja gazda! a ne da mi aplikacije budu lepe! funkcionalnost, ne lepota! nisam ja zensko, niti fag. sto se mene tice moze i u dve boje da bude sve, kockasto i nakaradno samo da radi posao i da me slusa, a ne da slusam ja njega ili onog ko ga je napravio...

pa Ed sad se osećam prozvano..hvala što me nazva svim onim stvarima.Ali ovako stoje stvari,da si pročitao gornje postove ukapirao bi šta meni treba i ne bi bilo potebe za ovakvom raspravom.
Pošto si toliko osuđujuć da te pitam jednu stvar
Koliko vrsta platformi za sisteme imaš u kući????Ali iskreno da odgovoriš ;)

Evo ja ću ti reći moj odgovor:

Trenutno u kući imam,AMD X4 konfiguraciju,X2 konfiguraciju,laptop sa Intel i5 procesorom,Android tablet i telefon i od pre par dana Apple tablet.
Tako da je u mojoj kući zaokružena skoro kompletna svetska ponuda hardvera i softvera...i ono što kažem,govorim iz SVOG ISKUSTVA i doživljaja!Ako i samo AKO imaš istu ili sličnu situaciju da na jednom mestu u istom vremenu probaš i koristiš sve te sisteme i hardver mooožda bi imao pravo da vređaš korisnike jabuke...ovako se samo pokazuješ kao banalan i bezobrazan.Verovatno žene voliš a pljuješ ih a za drugu opasku nema komentara jer se potire sa ovom prvom...

Ja sam u svojim postovima naveo za šta meni treba tablet a to nisu igre jer imam za igre drugi...ozbiljniji hardver i sigurno ne bih da provodim vreme na tabletu igrajući se.Ja sam rekao svoje mišljenje vezano za korisničko iskustvo i doživljaj tj fealing u korišćenju jabuke koji me je iznenadio...eto.Mislim da bi trebalo da dobijem izvinjenje kao korisnik jabuke zbog tvojih pogrdnih reči...jer tvoja uverenja ne znam da li su realno zasnovana...

PEACE BRO!!!!

Poslednja izmena:
brate moj

nisam hteo da prozivam, sorry. nemoj da se osecas prozvano ako se ne ubrajas u ovu grupu ljudi koju cu dole da navedem, a postoje korisnici apple-a koji nisu ta grupa. i sam sam imao apple uredjaj, koji sam doduse sto pre zavaljao dalje, jer mi ne lezi AMA BAS NI MALO

elem, trenutno imam ps2, amd based x2 komp, na kome se vrti win, nazalost ne lin jer imam uzasnih problema sa driverima, android single core fon i android dual core tab, gomilu starih telefona koje drzim sentimentalnosti radi... a voleo bih da nemam. stvarno bih voleo da nemam toliko platformi, nego da imam JEDNU za sve, ali jednu. pa bio to windows, linux, android, play station 2, ne zanima me. ono sto me zanima je da ne zelim da kupujem aplikacije odvojeno za sve platforme koje imam, vec samo za jednu. oni koji prvi ponude kompletno resenje selim se i sam kompletno tamo. a po svemu sudeci to ce biti android... pisao sam o tome vec u ouya konzola temi.

elem, generalno zelim da me manete toga kako su aplikacije na ios-u "lepe". meni lepota ne treba, nego funkcionalnost. zene volim, ali i dalje stoji ono sto sam rekao za njih jer ce one pre izabrati lepo nego funkcionalno, a ono drugo je musko koje bi uradilo ovo sto bi uradile zene, to jest izabrali lepo pre funkcionalnog. dakle, dosta o tome LEPO JE BRATE ZNAS KAKO RADI FULL SCREEN ONO STA DA TI KAZEM PISANO JE POSEBNO ZA TAB EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

i dont need that. really.

drugo, ja toliko vremena da se igram nemam, da bi odigrao sve sto mogu, a i ako ga imam, provedem igrajuci se na kompu, a ne na tabletu, ALI zelim da imam mogucnost! MOGUCNOST, jer ne znam kad ce mi zatrebati! kad odem na put negde i zaglavim negde hocu da ubijem vreme. naravno tu ce prvo biti wikipedia koju imam celu snimljenu na tab, ali dosadi i to. sto da ne provozam malo gran turismo ili da odigram neki tomb raider? necu da igram mindless gluposti koje se ovih dana plasiraju na ios i na androidu nego zelim kvalitetno da provedem to vreme. zelim da lepo povezem gamepad i igram ko covek. i dalje sumnjam da ipad ima tu mogucnost. jesi probao, kazes da moze?

ne treba mi anketa. isto tako mi ne treba tapatalk, jer neki forumi koje ih posecujem nemaju tapatalk app. znas ta stvar me nervira: OGRANICAVANJE! NE ZELIM da budem ogranicen necim, tapatalk nije standard, web browing jeste! ja na tabu imam APSOLUTNO ISTO iskustvo kao na kompu. pogotovu sto imam i tastaturu da odgovorim ko covek, da ne cukam po ekranu ko ludak za duge postove. dakle ni po cemu, ali ni po cemu se moje iskustvo sa forumima ne razlikuje na tabu od iskustva na laptopu. e sad ako je po tebi to iskustvo koje imas na kompu/ laptopu lose, a ti izvolte pa koristi sta god oces. besides izbacili su i tu tapatalk aplikaciju za android, iako mene savrseno i pogotovu specijalno zabole donja pipa za nju :D od mene dinar nece da dobiju za to za sta opera radi za dz. radije bi dao cigancetu ispred maxija.

Cime si to ogranicen? :D

Osecam da kako si kupio tab sa tastaturom da je kao da si otkrio Ameriku. Nikad neces na tabletu imati isto iskustvo kao na PC-u. Zavaravas sebe. Tablet je za brzi pregled nekih stvari, mailova, malo igrica, razbibriga u putovanju, pogledas neku serijicu, lagan, ma super stvarcica.

Ti si napakovao tablet i koristis ga po svojoj nekoj politici. Ej bre 20gb wikipedije?? Pa da li si ti normalan? :D

20 igrica, 300 emulatora, 1856 aplikacija i cega sve jos ne. Jednostavno tablet si shvatio kao komp, a to nije to, niti ce ikada biti. Mislim sem ako nemas da iskesiras 1000e za neki win8 tablet, pa i opet nece biti kao komp.

Tablet nije PC. Shvati to. Trpati gomilu stvari na tablet? Really. Tesko je pogledati, procitati nesto, pa obrisati i kasnije novo ubaciti? Iskreno mislim da si ti jedan u onih mozda ako i jeste 1% koji gledaju kao ti i koriste tako tablet. Samo nemoj reci da su onih 99% ludi.

Ti si napakovao tablet i koristis ga po svojoj nekoj politici. Ej bre 20gb wikipedije?? Pa da li si ti normalan? :D
bavim se naukom i tako prilagodjavam uredjaj sebi. volim da znam. zelim da znam. zbog toga zivim. ljudi koji ignorisu znanje, se samo slepaju kroz zivot. zelim da imam svo znanje sveta na dlanu. zato mi nije zao ni svih 30 gb koliko imam na kartici, a ne 20. da je cela wikipedija 60gb kupio bih 64gb karticu, a jeftiniji uredjaj, samo da je imam. jednostavno to je meni must.

NE MOZES POMERATI GRANICE ZNANJA AKO NE ZNAS SVE STO SE SADA ZNA

tacka.

Sve ostalo si preskocio, a odgovorio si ono samo sto znas ili?

sta sam preskocio? to sto zelim da mi tablet zameni laptop kog nemam kad otputujem negde? nisam preskocio, vec sam vise puta napisao. da zelim. nemam laptop i tab mi je zamena kompa kad nisam pored desktopa.

i to sto zelim da imam celu wikipediu kod sebe uvek i svuda? i da zelim, ako je bas doslo dotle da nemam sta da radim kad sam van kompa sem da igram igre- da se kvalitetno poigram?

sta je tu lose?

tab je nekom samo surfovanje netom. meni nije. sta ti imas sa tim? razumes da postoje ljudi koji nisu average joe, i koji zele da rade sa svojim uredjajem sta god hoce i kako god hoce? da zele da koriste nesto na onaj nacin na koji presvetli steva bog da mu dusu prosti, ili apple da mu dusu prosti posto su skoro pa sekta, rekao?

Poslednja izmena:
Problem je sto si ti potencirao da je iPad lose uzeti u odnosu na neki android tablet, samo zato sto ne mozes da nakacis terabajte na tab, da su aplikacije nefunkcionalne na iPad-u da su samo lepe i onda je i otisla polemika na drugu stranu.

Ne govorim o average Joe-u, jer njih ima verovatno 70% (odokativno), zar ti mislis da su svi (kada si se vec dotakao Steve kako je nesto rekao) koji koriste iPad average Joe?

Zaboravio sam onaj jedan deo oko tablet aplikacija... Nigde se ne gubi funkcionalnost, sta vise dobijas i izgled aplikacije i funkcionalnost na iOS-u. Ima dosta ljudi koji koriste i jedan i drugi sistem, a nisu average Joe, koji ti mogu ovu potvrditi. Ne mozes svrstavati sve ljude koji koriste iPad u average Joe ljude kad to oni nisu, vecina jeste, ne sporim, ali vecina je i na Androidu takodje.

Ja stavrno ne znam da postavis 100 ljudi razlicitih zanimanja, koji nisu tupsoni i da im stavis sa jedne strane iPad, a sa druge Android tablet, sa trece Win tablet. Vecina bi uzela iPad iz razloga lepo i funkcionalno, drugi bi uzeli android, jer im je kao i tebi bitno mozda samo funkcionalno, ali ne i lepo, a treci bi bili u manjini i uzeli win samo zato da bi se razlikovali od drugih i hteli da upare sa PC-jem, cetvrti bi bili mozda suzdrzani, jer mozda i shvate da im to ne treba.

Da zavrsimo posle ovoga sa ovim, posto je ovo otislo predaleko, a ipak tema je o gocleveru.

ja bih uzeo win pro tab da mi neko daje DZABE! ne razumes nikako da govorimo i uporedjujemo uredjaje koji kostaju oko 25 hiljada dinara i oko 70 hiljada dinara, ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

o cemu mi ovde pricamo, kako se uopste potkrao presvetli ipad 4 u diskusiju o gocleveru? helou, to sto je neki random lik preko tetke, strine, devojke, sestre, ortaka, sanera, kolege, suraka, ujke, strica, obucara ili ko zna kog vanzemaljca dobio ipad 4 po ne znam kakvoj ceni, ne znaci da svi mozemo, dajte da diskutujemo o tome sta koji uredjaj moze da pruzi nekome za cenu od cirka 25000 dinara, sa garancijom, regularno kupljen u ovoj smrdljivoj retardiranoj zemlji zaboravljenoj od svih mogucih i nemogucih bozanstava velikih i malih a kamo li kapitalistickih sila koji bi tebe i mene prodali za 0.0000000000000000000007 centi usd, amozda ne vredimo ni toliko njima.

pa stvarno, to sto je jedan smrdljivi i odvratni kinez koga svi toliko prezirete i klanjate se presvetloj jabuci, zlatnoj svevisnjoj, preuzvisenoj, doveo u istu pricu kao ta jabuka treba vas da zabrine a ne mene.

Poslednja izmena:
sa garancijom, regularno kupljen u ovoj smrdljivoj retardiranoj zemlji zaboravljenoj od svih mogucih i nemogucih bozanstava velikih i malih a kamo li kapitalistickih sila koji bi tebe i mene prodali za 0.0000000000000000000007 centi usd, amozda ne vredimo ni toliko njima.

Ovo je zemlja u kojoj zivimo i treba da je volimo, ako ti je toliko smrdljiva to zadrzi za sebe molim te.
Ovo nije mesto za takve komentare.

Ed ti si puko...opet se zekis. Ja nisam dobio tablet preko rodbine i obucara,vec legalno sa ww garancijom.I da si se ti malo interesovao vezano za iPad nasao bi ga po manjoj ceni nego u nasim radnjama koje nisu legalni zastupnici Jabuke.Ali tvoje ograničeno razmisljanje ti nije dalo da vidis i ako kažeš da želiš da znas i u tome se slazem sa tobom,da postoje ljudi koji ne razmisljaju kao ti.A ako se izdajes za nekog ko zeli da zna sto vise trebalo bi da znas da se za znanje covek nikad ne bori protiv drugih!Vec posmatra,slusa,meri,oduzima,trudi se da razume ostale....e vidis ti tu manjkas jer se postavljas kao da treba da se branis i sve sto proistekne iz toga je NAPAD.Ni ja ne volim jabuku zbog nekih resenja i to sam napisao.Ali nemam nista protiv da probam to iskustvo opet i ako sam imao jabuku pre i nije mi se svidelo...eto zelim i ja neko znanje...ali nije u redu da pljujes po drugima.Recimo ja to ne radim tebi,naravno dok ti ne kreneš...I naravno poštujem deo vezan za finansije,i ne zelim nikog tu da vredjam.Ja sam procenio da po ceni koju sam dobio za jabuku i dodatak koji sam dao dobijam vise od kineskog tableta.Znaci dao sam proporcionalno vise novca za tablet koji cu koristiti duze vremena nego kineski a necu biti primoran da uzmem novi tablet.Prosta računica...i to bi uradio sa tabletom koji nije jabuka...nebitan je proizvodjac.

Sta ste ga napali ovde, pa dobio je vise sa ovim tabom nego sa ipad4 :d, vidite da je pun emulatora i slicnog prvoklasnog software-a :).

Nagazite ga tamo u temi gde su kineski telefoni jer i tamo je dobio vise sa kineskim plastikanerom nego sa iphone5 :)

Ma nećemo nikog da gazimo...to nije tema.Samo govorimo da nije u redu da se pljujemo jer se gubi smisao teme.

Ma zezamo se malo, zato forum i sluzi ;) a i skapirace on vremenom kad promeni veci broj skupljih uredjaja nakon ovih jeftinijih, sam ce doci ovde i reci ce nam da smo svi bili u pravu ;)

svako kupuje kako kome odgovara i ja to razumem, niciji izbor ne dovodim u pitanje, kupujte sta ocete. nisam rekao da niste u pravu sto ste kupili apple, samo meni ti razlozi koje navodite nisu opravdani da dam x puta vise novca za to. nekom jesu.

ali mi i dalje nije jasno sta trazi jedan ipad4 u temi o low budget android tabletu. pazi sve je suprotno, i cena i os. upste ne znam koje mu je mesto ovde i kako ste nasli svrhu da o tome diskutujete ovde, lepo vas pitam?

2011-08-12-Man-Rules-50.gif

mislim da ce, u stvari znam da ce ovo biti moj poslednji post, nema smisla vise, stvarno imam pametnije stvari da radim.

Poslednja izmena:
ma ed opusti se..ja sam uvukao iPad jer sam se dvoumio šta da uzmem,ljudi su iskomentarisali da je dobra stvar ta kupovina i odatle je sve krenulo.Naravno da svako ima svoj ukus...i kao takav se treba poštovati.A druga je stvar ko je iz kog razloga kupio nešto...e tu možemo da diskutujemo jer je u tome problem.Ovako samo trolujemo...

da li ce biti moguce na njega staviti ubuntu, cituckao sam nesto po netu, ali konkretno nista nisam nasao. Posto su ljudi stavljali na mob. tel. sto ne bi i na tablet. A ja sam ljubitelj dual boot-a :).

Nazad
Vrh Dno