cela ova prezentacija je bila pointless tj. ajmo 2 sata da pricamo potpuno nebitne stvari (osim ociglednog, tj zvanice potvrde da ps4 izlazi). ocigledno je da sony nece da napravi gresku kao sa ps3.
Vas dvojica ocigledno zaboravljate da ova prezentacija nije bila namenjena igracima, vec novinarima, developerima i potencijalnim investitorima. Takav je bio svaki PS Meeting.[Miki je napisao(la):]A tebi je ekstra sto su "predstavili" konzolu bez same konzole? 🙂
Vrlo je glupo zakazivati neku mega prezentaciju trtljati 2 sata o gluposima a ne predstaviti finalni proizvod (koji btw ocigledno nemaju jos!? Thus, cemu prezentacija?).
A da ono...isprskao bih monitor da sam video proizvod. Lol.
A na PCu ti ne stvara odzelj kad ni jedna igra nece da proradi iz prve ili kad se Win zaglupi 🙂
A ja do sada bio u zabludi da je najbitnije šta i kako će mo da igramo na konzolama. hvala vam što sme prosvetlili, o veliki gurui... :wc:
Zahvali se i soniju, nisam znao da ne mogu da igram nista bez shareovanja po fejsu 😀
Mitovi zesci.. Pre neki dan CS:GO nije hteo da me primi na server gde je bila moja ekipa, ali mislim da mi se ruter nesto zabagovao jer mi je i Ping bio oko 300, 400. Tad sam udario rukom u tastaturu posle godina pauze 🙂
Kad bi krenuo da brojim koliko se puta zabola igra na PS3, (BC2, BF3, U1/2 i jos par) ne znam gde bi stao 🙂 I tu nema Task menadzer da pomogne vec shut down na divljaka, a lem koji stvara Ylod obozava takvo gasenje 😀
Cuti, sta cemo ako Kinect 2 bude sam postovao na fejs 😀 ?
Mitovi zesci.. Pre neki dan CS:GO nije hteo da me primi na server gde je bila moja ekipa, ali mislim da mi se ruter nesto zabagovao jer mi je i Ping bio oko 300, 400. Tad sam udario rukom u tastaturu posle godina pauze 🙂
Kad bi krenuo da brojim koliko se puta zabola igra na PS3, (BC2, BF3, U1/2 i jos par) ne znam gde bi stao 🙂 I tu nema Task menadzer da pomogne vec shut down na divljaka, a lem koji stvara Ylod obozava takvo gasenje 😀
To je isto kao ono sto ne sme da se bootuje konzola sa diskom u driveu? 🙂
A tebi je ekstra sto su "predstavili" konzolu bez same konzole? 🙂
Vrlo je glupo zakazivati neku mega prezentaciju trtljati 2 sata o gluposima a ne predstaviti finalni proizvod (koji btw ocigledno nemaju jos!? Thus, cemu prezentacija?).
A da ono...isprskao bih monitor da sam video proizvod. Lol.
kako god... cemu sad rage na win...nisam ocekivao da ce sony prvi prikazati konzolu, ali za mene kao ljubitelja industrijskog dizajna ovo je uvreda, a i za prave ljubitelje sony-a verovatno.
Kakve veze ima? Totalni shutdown konzole kad je najvise zagrejana.. Skoro pa iste posledice kao kad ti nestane struje u sred igranja, takav je shok.. a YLOD se koliko znam stvara od grejanja i hladjenja tog lema.
Ti si trenutno jedini covek na svetu kome su prve asocijacije na PS4 i igre koje stizu (a moze i na konzole uopste): lem, gasenje,hard reset, blokiranje, zaledjene flase, tanjir i ventilator 😀.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari