Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Sale imam isti problem i na ovom novom romu... Notification bar bug... Pricao sam ti vec, nekad nece da spusti bar i mora restart... Nemam ni 2 dana ovaj rom a javio se problem... Zasto se to samo meni desava?

Da li je neko mozda probao neki ics ili jb miui rom i vredi li ga stavljati? Zadrzao bih neat naravno, ovo bi bio sekundarni rom, interesuje me samo da li vredi probati uopste ili ima bagova koji ubijaju svakodnevnu upotrebu. Odgovor moze i na pm, hvala unapred.

Isprobao MIUI 3.1.25 ICS kao sekundarni rom (sa njega pisem), pa da iznesem utiske koga zanima. Rom radi lepo, zadovoljan sam brzinom i izgledom, nema crt off i ne radi mi vibracija na GoSMS (na NEAT-u nisam imao taj problem), kao ni emoji smajlice koji bi trebalo da su integrisani u miui sms app ali gremlini su odradili svoj posao ;) (opste poznat bag sa tim i miui romovima). Fajl explorer je po meni jako dobro koncipiran, a u sebi sadrzi i opciju ftp-a. Dobar je i muzicki plejer, a njega mozete skinuti na xda za bilo koji rom. Togles je odlicno sredjen i moze se urediti po svojoj volji, a tu je i lampa koja radi preko home dugmeta kad je ekran zakljucan. Mislim da je dobar za svakodnevnu upotrebu, pa ko voli nek izvoli. Jedino sto sam primetio da nije u redu kod ovog dual boot-a je to, da, sada kada butujem primarni rom (neat naravno, hvala saletu :D) telefon se greje i baterija se jako brzo istrosi. Ako neko zna u cemu je problem neka javi. Toliko od mene, pozdrav za sve ljubitelje androida i kuvanih romova :D
EDIT: Reseno, problem je bila MiHome aplikacija (instalirao launcher da probam) koja je nonstop ostajala aktivna iako sam je iskljucivao. Uninstall i gotovo.

Poslednja izmena:
Gde nesta wifi direct na mom telefonu?

Meni - Wi-Fi - dole desno imaš dugme Wi-Fi Direct. Nemoj da zaboraviš da uključiš Wi-Fi :)

Aaaa hvala:)

Isprobao MIUI 3.1.25 ICS kao sekundarni rom (sa njega pisem), pa da iznesem utiske koga zanima. Rom radi lepo, zadovoljan sam brzinom i izgledom, nema crt off i ne radi mi vibracija na GoSMS (na NEAT-u nisam imao taj problem), kao ni emoji smajlice koji bi trebalo da su integrisani u miui sms app ali gremlini su odradili svoj posao ;) (opste poznat bag sa tim i miui romovima). Fajl explorer je po meni jako dobro koncipiran, a u sebi sadrzi i opciju ftp-a. Dobar je i muzicki plejer, a njega mozete skinuti na xda za bilo koji rom. Togles je odlicno sredjen i moze se urediti po svojoj volji, a tu je i lampa koja radi preko home dugmeta kad je ekran zakljucan. Mislim da je dobar za svakodnevnu upotrebu, pa ko voli nek izvoli. Jedino sto sam primetio da nije u redu kod ovog dual boot-a je to, da, sada kada butujem primarni rom (neat naravno, hvala saletu :D) telefon se greje i baterija se jako brzo istrosi. Ako neko zna u cemu je problem neka javi. Toliko od mene, pozdrav za sve ljubitelje androida i kuvanih romova :D
EDIT: Reseno, problem je bila MiHome aplikacija (instalirao launcher da probam) koja je nonstop ostajala aktivna iako sam je iskljucivao. Uninstall i gotovo.

Crt off ima. Idi na settings/developer options pa windows animation scale setuj na x1 i problem solved:p Inace crt off ne radi na s3 jer su developeri to onemogucili zbog nekih problema, naravno za miui pricam.
Koristim miui od kad sam nabavio telefon, skoro godinu dana, jedino sam probao jos saletov rom sa vertemusovom temom. Ima bagova, npr trenutno mi ne radi portret mod na tastaturi u default message aplikaciji u svim ostalim aplikacijama radi. Ali ima i mnogo prednosti, odlican fajl explorer kao sto si vec rekao, lako podesiv toggles koji ima cak i 2g/3g switch, lampa koja radi preko home dugmeta je meni jako korisna stvar i ono sto ga jos vise izdvaja od drugih romova je jedinstveni theme chooser sa kojim brzo i lako personalizujete izgled sa, cini mi se, neogranicenim izborom mogucnosti
Screenshot_2013-02-26-02-41-59.png

Kako si ubacio da ti gore piše ime provajdera?

To moze kod MIUI-a :)

MIUI je isto aokp ili cm?

A jel može nekako da se namesti kao kod Nokije Cell Info Display? To mi baš tako nedostaje, ime operatera može biti interesantno jedino u romingu.

MIUI je skroz cool. Nikad problema sa njime.
Niste smeli da ga pominjete, sad ce "strucnjaci" sasuti drvlje i kamenje kako je to s.hit najobicniji.

Jeste shit najveci :p

Ja sam ga dugo koristio, jos na GB-u, ali od kako koristim swiftkey MIUI sms app mi je neupotrebljiv, jer nema strip unicode kao sto imaju stock i cm ROM-ovi...

Meni nije tesko da modujem telefon, tako da jedino onoga koga mrzi samo nalepi temi u vozi, sad sam malo vise advanced user i sad koristim druge stvarcice :)

Koja je svrha onog glupog cropa kod postavljanja wallpapera? Pokušavam da skapiram ali mi ne ide.

Da li mogu sa onog prvog JB što je izašao (NE beta, već oficijelni) da idem na NeatRom bez full wipe-a?

Već je gotovo, radi sve. Ne sviđaju mi se neke izmene pa ću večeras staviti full :) i oguliti ga kako ja hoću :)

Sviđa mi se increasing ring
Sviđa mi se sivi status bar
Etc etc...
Jedino što bih dodao je ripple effect na full i to možda :)

Tog što je izmislio increasing ringtone bi zapalio :D

A i mislim da si ti jedini koji voli sivi status bar ili bar ajde da kažem 5% ljudi :)

Ja volim, ne volim kad mi se dere telefon kao nezdrav na prvo zvono. Imam vibru i zvono, skroz dovoljno :)

A i to za sivi status bar sam imao trenutke i ubacivao mod ;)

Poslednja izmena:
i meni se vise svidja sivi status bar ne znam zasto al eto, kako mogu to da ubacim ?

Presao sam napokon sa Saletvog ICS na JB, ali i dalje imam dropove u pozivima :S
Jel ima neko neki savet? Opet da probam sa promenom modema? Koji da stavim?

Da li je Neat full battery friendly? Zanima me da li je Neat samo rom + root ili ima još nekih podešavanja kako bi bio više battery friendly?

Mislim da ne treba da menjas modem jer si prvi da se zalis na to. Moja preporuka full wipe i format svega pa probaj ponovo posle instalacije rom-a

Nazad
Vrh Dno