Isprobao MIUI 3.1.25 ICS kao sekundarni rom (sa njega pisem), pa da iznesem utiske koga zanima. Rom radi lepo, zadovoljan sam brzinom i izgledom, nema crt off i ne radi mi vibracija na GoSMS (na NEAT-u nisam imao taj problem), kao ni emoji smajlice koji bi trebalo da su integrisani u miui sms app ali gremlini su odradili svoj posao

(opste poznat bag sa tim i miui romovima). Fajl explorer je po meni jako dobro koncipiran, a u sebi sadrzi i opciju ftp-a. Dobar je i muzicki plejer, a njega mozete skinuti na xda za bilo koji rom. Togles je odlicno sredjen i moze se urediti po svojoj volji, a tu je i lampa koja radi preko home dugmeta kad je ekran zakljucan. Mislim da je dobar za svakodnevnu upotrebu, pa ko voli nek izvoli. Jedino sto sam primetio da nije u redu kod ovog dual boot-a je to, da, sada kada butujem primarni rom (neat naravno, hvala saletu

) telefon se greje i baterija se jako brzo istrosi. Ako neko zna u cemu je problem neka javi. Toliko od mene, pozdrav za sve ljubitelje androida i kuvanih romova

EDIT: Reseno, problem je bila MiHome aplikacija (instalirao launcher da probam) koja je nonstop ostajala aktivna iako sam je iskljucivao. Uninstall i gotovo.