Pozdrav svima
Ponosni sam vlasnik alcatela 997d

Za te pare fenomenalan telefon, skoro u potpunosti sam zadovoljan. Baterija traje super, uvek više od 500mb slobodnog rama, ne štuca brz je itd.
Najviše sam uzeo tel zbog mogućnosti dve kartice za službeni i privatni broj da ne moram da vucaram dva telefona i nonstop ih punim. Ovako jedan i super mi je. Sim menadžment radi fenomenalno uvek sam dostupan lepo se čuje ok signal. (u BG-u)
MEĐUTIM, 2,3 puta mi se desio veeeeliki problem, i to kada sam izašao na malo duže iz BG-a - nakon pola dana ili manje odjednom su mi ispale sve kartice iz mreže, nit sam mogao da pricam nit da šaljem poruke niti je 3g radio. Ikonica za mreže je prikazivala pune signale na obe kartice. Morao sam da vadim bateriju i obe kartice, tek tada je proradilo. Nakon par sati opet se desilo. To je bilo pre mesec i po, i prošle nedelje ponovo (oba puta sam bio van bg-a). Dok sam ovde sve radi savršeno. Da napomenem uvek mi je uključena sinhronizacija mejlova, wifi, 3g, nikada ne gasim. Baš mi je neobičan problem da li je imao neko takav problem sa ovim telefonom? Inače tamo gde mi se to desilo, nemam wifi a 3g signal je slabiji pa varira između 3g i edge, pa sve mislim da ga to nešto zaglupi. Mada i u bg-u kada nisam kući i na poslu, desi se da par sati budem samo na 3g-u i nekom klubu sa slabijim signalom pa mi se to ne dešava. Inače to su bili jedini slučajevi zbog kojih sam gasio/restartovao telefon. Skoro 3 meseca radi sa 2,3 prekida od par minuta nonstop i dalje radi savršeno kao prvi put kad sam ga uključio, za razliku od svih ostalih androida koje sam morao da rebootujem na par dana, ali ako ovo nastavi da se dešava oko kartica moraću da se vratim na dva telefona
p.s.
Haha ko je razumeo svaka mu čast, ovu moju žalopojku